Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی می‌کند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

17377874900216033805313218532866.jpg

آخرین ویرایش:
من از اون سوپر فن های سری نینجا گایدن هستم و عمری دشمن تیکه تیکه کردم :Dولی از نمایش شماره 4 انتظار خیلی بیشتری داشتم. یعنی انتظار یه جهش خفن داشتم(مثه جهشی که مثلا فانتوم بلید تو تریلراش نشون داده)
جنس گیم پلی پلاتینومی شده، گرافیک و انیمیشنا هم نسل نهمی نیستن اصلا. تریلر حس متال گیر رایزنیگ می داد تا نینجا گایدن جدید.

امیدوارم خروجی نهایی بهتر باشه ولی حداقل اولین تریلر ناامیدم کرد (ریمیک نینجا گایدن2 جذابتر بود برام)

.​

آخرین ویرایش:
من از اون سوپر فن های سری نینجا گایدن هستم و عمری دشمن تیکه تیکه کردم :Dولی از نمایش شماره 4 انتظار خیلی بیشتری داشتم. یعنی انتظار یه جهش خفن داشتم(مثه جهشی که مثلا فانتوم بلید تو تریلراش نشون داده)
جنس گیم پلی پلاتینومی شده، گرافیک و انیمیشنا هم نسل نهمی نیستن اصلا. تریلر حس متال گیر رایزنیگ می داد تا نینجا گایدن جدید.

امیدوارم خروجی نهایی بهتر باشه ولی حداقل اولین تریلر ناامیدم کرد (ریمیک نینجا گایدن2 جذابتر بود برام)

.​

انيميشنا و استايل گرافيكى قشنگ مثل nioh و rise of the ronin بود.
تريلر بايونتا بود با نماى ظاهرى nioh كه يكم نينجا گايدن داشت.
كه من شخصا همه اينا رو دوس دارم.

انيميشنا و استايل گرافيكى قشنگ مثل nioh و rise of the ronin بود.
تريلر بايونتا بود با نماى ظاهرى nioh كه يكم نينجا گايدن داشت.
كه من شخصا همه اينا رو دوس دارم.
خب منم همینو میگم دیگه :D
وقتی همه چیش شبیه بازیهای دیگس و فقط "یکم نینجا گایدن داره"، دنباله شایسته ای نیس و چه کاره ایه انتشارش با نام نینجا گایدن.

پلاتینوم گیمز فکر کرده صرفا با اضافه کردن قطع عضو و پاشش خون یه بازیهای خودش اون بازی به نینجا گایدن تبدیل میشه.:D

.

آخرین ویرایش:
موتور گرافیکی بازی احتمالا موتور داخلی پلاتینیوم باشه. پلاتینیوم از اون استودیو هایی هست که همیشه گیم پلی رو به بقیه چیزها از جمله گرافیک ترجیح داده. شخصا زیاد مشکلی با این موضوع ندارم و بنظرم کار درستی میکنند. اما قطعا این انجین داره عمر خودش رو نشون میده و برای بازی ها و ریلیزهای بزرگی که در آینده دارند باید به فکر ارتقاء انجین باشند.

یجورایی عجیبه تیم نینجا از موتور داخلی خودش یا UE5 استفاده نکرده اما چون احتمالا بیتشر کارهای اصلی توسعه بازی رو پلاتینیوم انجام میده و یجورایی اینجا سازنده اصلی هست ترجیح دادند بزارند از موتور خودشون استفاده کنند.

این بازی از سری DOAX که تیم نینجا داره میسازه و دو سه ماه منتشر میشه از موتور داخلی تیم نینجا یعنی کاتانا انجین استفاده میکنه و بنظرم گرافیک بهتری نسبت به NG4 حداقل توی مدل کارکتر ها داره اما فکر کنم به پای UE5 نمیرسه. هر چند مقایسه این بازی با NG4 یجورایی اشتباهه و گیم پلی این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق میکنه و این موضوع بصورت کلی میتونه رو گرافیک تاثیر بزاره :دی.

venus-vacation-prism-dead-or-alive-xtreme-01-24-25-15-1024x576.jpg venus-vacation-prism-dead-or-alive-xtreme-01-24-25-10-1024x576.jpg venus-vacation-prism-dead-or-alive-xtreme-01-24-25-8-1024x576.jpg

این بازی از سری DOAX که تیم نینجا داره میسازه و دو سه ماه منتشر میشه از موتور داخلی تیم نینجا یعنی کاتانا انجین استفاده میکنه و بنظرم گرافیک بهتری نسبت به NG4 حداقل توی مدل کارکتر ها داره اما فکر کنم به پای UE5 نمیرسه. هر چند مقایسه این بازی با NG4 یجورایی اشتباهه و گیم پلی این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق میکنه و این موضوع بصورت کلی میتونه رو گرافیک تاثیر بزاره :دی.

View attachment 365105View attachment 365106View attachment 365107

آخه کرم از خودشون نیست ؟؟
یه همچین چیزی میسازن و بعد از بخش مادینگ PC مینالن که وااااااااااای یه وقت برای این بازیها ماد نسازینهااااااااااااااا :|
امیدوارم تو باقی ریجنها هم منتشر بشه.

موتور گرافیکی بازی احتمالا موتور داخلی پلاتینیوم باشه. پلاتینیوم از اون استودیو هایی هست که همیشه گیم پلی رو به بقیه چیزها از جمله گرافیک ترجیح داده. شخصا زیاد مشکلی با این موضوع ندارم و بنظرم کار درستی میکنند. اما قطعا این انجین داره عمر خودش رو نشون میده و برای بازی ها و ریلیزهای بزرگی که در آینده دارند باید به فکر ارتقاء انجین باشند.

یجورایی عجیبه تیم نینجا از موتور داخلی خودش یا UE5 استفاده نکرده اما چون احتمالا بیتشر کارهای اصلی توسعه بازی رو پلاتینیوم انجام میده و یجورایی اینجا سازنده اصلی هست ترجیح دادند بزارند از موتور خودشون استفاده کنند.

View attachment 365105View attachment 365106View attachment 365107

من اون شبی که نینجا گیدن معرفی شد داشتم دنبال ورژن ژاپنیش میگشتم که رفتم تو کانال ژاپن تکمو که چشمم به این جواهر خورد :D نینجا گیدن رو دیگه یادم رفت :))
خوبیش اینه چون واسه هنگ کنگم ریلیز میشه زبون انگلیسی هم داره لازم نیست لنگ نسخه جهانیش باشیم. البته خیلی بعیدم هست منتشر شه. اون والیباله هم نیومد این که دیگه دیتینگ سیمه.

Ninja Gaiden 2 Black از اونجایی که تاپیک نداره اینجا میگم پیشرفت گرافیکی بازی خیلی خوبه ولی نه اونقدر که توی تریلر به نظرم میومد ولی خون و خون پاشی خیلی زیاده وحال میده هرچند بعضی وقت اونقدر خود ریو قرمز میشه که تشخیصش از بقیه نینجا سخت میشه .از اونجاییکه سیگما رو هم رو پیسی دارم از این نظر که دوستان می گفتن در اصل ریمستر سیگما باید بگم فکر کنم اشتباه می کنند بازی در اصل ریمستر همون نسخه اصلیه که امکانات سیگما به اون اضافه شده.از نظر درجه سختی همون مرحله اول نسب به سیگما سخت تره و از طرفی مشکل دوربین توی نسخه سیگما کمتره ولی در ریمستر این مشکل مثل نسخه اصلی زیاده بازی هم با پیشرفت گرافیکی بالا بازم نمی تونه لقب ریمیک بگیره چون هیچ تغییری در گیم پلی نیست و همونطور گفتم مشکل دوربین حتی فیکس نشده و همون لقب ریمستر بیشتر بهش میخوره .ولی اگه نسخه اصلی دوست دارید تجربه این ریمستر واجبه برای من همیشه نینجا گیدن بعد از دویل می کرای و بیونتا قرار داره که بخش اعظمش به دلیل همین مشکل دوربینه که گاها موجب سرگیجه میشه ولی از طرفی هنوز این سری رو از بهترینهای HnS میدونم.این نسخه 4 هم با توجه به اینکه دستپخت پلاتینیوم مطمئنم عالی میشه ولی بیشتر دوست داشتم دنباله بیونتا بسازن

همون زمان که Ninja Gaiden 2 اومد روی X360 جویدمش 10 بار تا اخرش رفتم بعد که برای PS3 گرفتم اصلا حال نکردم چون خون از بازی حذف شده بود و مربا و جایگزین خون شده بود.

حالا اکانت این ریمیکم گرفتم دوباره برم سراغش . اینبار مثل نسخه اصلی خونریزی هم داره.

• Like
Reactions: unloved
من که کاملا تو شوک هستم از این شدو دراپ (البته سرعت دانلودم شوک بیشتری بهم داد!!!) واقعا برای من یکی رویایی بود که شدو دراپ شد :)
Ninja gaiden 2 نسخه بلک UE5 بدون مشکلات رایج انجین و زیبایی کامل با خشونت و قطع عضو و خون به مقدار کافی راستش انقدر ایده آل بود برام اصلا نسخه 4 رو به حاشیه برد ( اصلا سانسورخشونت و گور و خون از نسخه های سیگما نمیدونم ایده ی کدوم ابلهی بود )
امیدوارم خودشون هم ادامه بدن به سبک و انجین Black 2 و فرانچایز کامل برون سپاری نشه چون طعم تیم نینجا برای گایدن ها ایده آل تره به نظر شخصیم .
ولی انصافا هم انتخاب بهتری وجود نداشت برای برون سپاری مگه به دست نینجا تئوری نهایتا که اونم ممکن بود زیادی غربی بشه و باقی داستان هم که عاقل دانند.

من شخصا از نمایش بازی خیلی خوشم امد. به نظرم حس یه بازی نینجایی هک ان اسلش کلاسیک رو به خوبی منتقل میکرد و کلا بازی خفنی میزنه. بخصوص بعد شاهکارهای غیر قابل هضمی مثل نینجا گایدن 3 و ییبا که فاجعه مطلق بودن. این شخصیت تازه رو هم خیلی دوست داشتم، به نظرم اگه گیم پلیش با ریو فرق اساسی بکنه خیلی خفن میشه.

در کل خیلی امیدوارم به بازی. نینجا گایدن 2 بلک رو هم یه مقدار بازی کردم، فکر میکنم غیر نوستالژی چیزی جدیدی نداشته باشه و اکثرا فکر کنن کامبتش دیگه خیلی از رده خارجه و همین بیشتر تاکید میکنه چرا دایرکشن جدید نینجا گایدن 4 و آوردن یه شخصیت تازه و کلا دادن یه مسیر متفاوت تر به بازی درسته. امیدوارم کلا تغییرات زیادی داشته باشه.

در مورد ninja giden black 2 با هزار ذوق بازی رو گرفتم و خیلی سعی کردم بتونم ازش لذت ببرم ولی نتونستم لذت ببرم.حیف شد.بعضی موقع ها به دوستان حسودی میکنم که از هر بازی میتونن لذت ببرن.اون دوپامینه با این بازی برام ترشح نمیشه.در صورتی که تو بازیای این سبک مثلا dmc5 حتی اگه الان دوباره برمش لذت داره.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or