Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
View attachment 364922View attachment 364923
شاهکاری از دو زاویه روی دونسل متفاوت
یادش بخر رو 360 چه حالی میداد
حقیقتا خوب ریمیکش کردن
رو گیم پس هم Day one بزنید بر بدن
خب من بازیش کردم ولی قبلش رفتم داخل بازی Ninja gaiden sigma 2 که کالکشن اش تو game pass هست و مرحله اول رو رفتم.

این بازی ninja gaiden 2 black رو هم بلافاصله بعد از sigma 2 رفتم داخلش و مرحله اول رو انجام دادم.....

1. بازی همون گیم پلی و دوربینو داره با گرافیک بهتر، (انگار بیشتر ریمستره تا ریمیک و اصلا بهش نمیخوره 86 گیگ باشه در مقابله نسخه sigma2 که فقط 4 گیگه)
2.قطع عضوش کمی بیشتر شده و البته خون فراوان
3. بازی اچیومنت خیلی خوب میده

4. تو نسخه sigma2 همون وسط مرحله اول یه غول سنگی بزرگ میاد که باید به دست هاش ضربه بزنید تا بمیره و بیوفته از ساختمون پایین. خب متاسفانه تو black 2 کامل این غول رو حذف کردند. و نمیدونم چرا.

5.کمی hud تغییر سلاح بازی عوض شده، (حالت افقی به عمودی تبدیل شده)
6.این shop بازی، پیرمرده، هم کمی تغییر کرده و گرافیکیش کردند.

7.تو sigma2 با هر سلاحی که باشید و برید داخل دمو(سینماتیک بازی) ، همون سلاح رو دارید ولی متاسفانه تو black 2 تو دمو فقط شمشیره (انگار از قبل Render شده)

در کل پیشنهاد میشه بازیش کنید ولی انگار از یه قسمت‌هاییش زدند.

سلام
دوستان قصد خرید گیم پس التیمت 12هوم ماه داشتم چندتا سوال
1.یک اکانت روی کنسولم مال 10 سال پیش و چند وقت پیش هم اکانتی که 1ماه رایگان بود روش فعال کردم وحالا ان اکانت تموم شد ه ومی خواهم اکانت ازین کانال ها بخرم
تویکی ازاین کانال ها با این پست مواجه شدم یعنی باید اکانت جدید بسازم وداخل اکانت جدید خودم بازی کنم یااگر دراکنت قدیم خودم بازی کنم مشکل به وجود می اید؟
اطلاعیه خیلی مهم حتما بخوانید ‼️

🔹با عرض سلام به همراهان ....... امیدوارم در حال سپری تابستان خوبی هستید
دوستان گرامی با توجه شرایط کشورمان با محدودیت های بانکی خارج از کشور و محدودیت های اینترنتی داخل کشور.. روزی نیست کارما پر از چالش های جدید نباشه و دنبال راهکار جدید نباشیم
متاسفانه از سه روز پیش مایکروسافت باز یه محدودیت جدیدی روی تمامی ریجن ها (ترکیه، آرژانتین و....) اعمال کرده وشما قادر به خرید بازی روی اکانت های قدیمی نیستید و در صورت خرید با خطای که تو عکس بالا هست مواجه میشید ( شما از یه کشور دیگه اقدام به خرید میکنید باید از کشور خودتون خرید انجام بدین) با صحبت های که با ساپورت مایکروسافت ترکیه انجام دادم تنها راه کار درست کردن اکانت جدید (اکانت های قدیمی ریجن ترکیه و ارژانتین نمیشه حتی اگر تغییر ریجنم نداشته باشه) میباشد و خرید بازی روی اکانت جدید انجام میشه دلیل این کارشون چی هست نمیدونم تا این لحظه هم معلوم نیست مشکل درست میشه یا نه
از این به بعد خرید بازی روی اکانت های جدید انجام و پروسه خرید کمی بیشتر از قبل زمانبر خواهد بود هرچند که ما نهایت سعیمونو میکنیم تادرکمترین زمان ممکن فعال کنیم 🔹

Attachments

• photo_2025-01-25_13-10-00 (2).jpg
    photo_2025-01-25_13-10-00 (2).jpg
    141.6 KB · مشاهده: 16
  • photo_2024-08-28_15-07-56.jpg
    photo_2024-08-28_15-07-56.jpg
    67.3 KB · مشاهده: 20
سلام
1.یک اکانت روی کنسولم مال 10 سال پیش و چند وقت پیش هم اکانتی که 1ماه رایگان بود روش فعال کردم وحالا ان اکانت تموم شد ه ومی خواهم اکانت ازین کانال ها بخرم
تویکی ازاین کانال ها با این پست مواجه شدم یعنی باید اکانت جدید بسازم وداخل اکانت جدید خودم بازی کنم یااگر دراکنت قدیم خودم بازی کنم مشکل به وجود می اید؟

دوستان گرامی با توجه شرایط کشورمان با محدودیت های بانکی خارج از کشور و محدودیت های اینترنتی داخل کشور.. روزی نیست کارما پر از چالش های جدید نباشه و دنبال راهکار جدید نباشیم
متاسفانه از سه روز پیش مایکروسافت باز یه محدودیت جدیدی روی تمامی ریجن ها (ترکیه، آرژانتین و....) اعمال کرده وشما قادر به خرید بازی روی اکانت های قدیمی نیستید و در صورت خرید با خطای که تو عکس بالا هست مواجه میشید ( شما از یه کشور دیگه اقدام به خرید میکنید باید از کشور خودتون خرید انجام بدین) با صحبت های که با ساپورت مایکروسافت ترکیه انجام دادم تنها راه کار درست کردن اکانت جدید (اکانت های قدیمی ریجن ترکیه و ارژانتین نمیشه حتی اگر تغییر ریجنم نداشته باشه) میباشد و خرید بازی روی اکانت جدید انجام میشه دلیل این کارشون چی هست نمیدونم تا این لحظه هم معلوم نیست مشکل درست میشه یا نه
از این به بعد خرید بازی روی اکانت های جدید انجام و پروسه خرید کمی بیشتر از قبل زمانبر خواهد بود هرچند که ما نهایت سعیمونو میکنیم تادرکمترین زمان ممکن فعال کنیم 🔹
سلام
همون طور که تو متن هم هست ، این موضوع برا تابستان بود .اون هم به صورت که بازی و گیم پس رو اکانت قدیمی نمی تونستن بخرن. و ربطی به این که شما با چه اکانتی بازی کنید نداشت.
الان تو همون کانال که این متن رو دیدید ( فکر کنم کانال کریزی هست) گیم پس رو هم روی اکانت خودتون می خرن و هم اکانت جدید و اینکه در هر دو حالت می تونید رو اکانت اصلی خودتون بدون مشکل بازی کنید

سلام

سلام
همون طور که تو متن هم هست ، این موضوع برا تابستان بود .اون هم به صورت که بازی و گیم پس رو اکانت قدیمی نمی تونستن بخرن. و ربطی به این که شما با چه اکانتی بازی کنید نداشت.
الان تو همون کانال که این متن رو دیدید ( فکر کنم کانال کریزی هست) گیم پس رو هم روی اکانت خودتون می خرن و هم اکانت جدید و اینکه در هر دو حالت می تونید رو اکانت اصلی خودتون بدون مشکل بازی کنید
اول از همه این اطلاعیه مال کانال بنده هست و توسط خودم نوشته شده مال کانال دیگه نیست

اینم کانالم
🎮 GAME ONE 🎮 گیمینگ سنتر

از این اطلاعیه الان چند ماه میگذره کم کمش 5 ماه یا بیشتر هنوزم نمیشه بازی روی اکانت های قدیمی خرید به روش مستقیم از خود استور یعنی شما چه گیفت کارت بزنید چه کارت بانکی ارژانتین ترکیه برزیل و.... از این ریجن ها نمیتونید روی اکانت تون خرید بزنید که شامل بازی میشه که هنوزم پا برجاست
ولی میشه کد بازی و کد گیم پس فعال کرد و اکانت قدیمی مشکل نداره و فعال سازی کد مشکلی ندارد اصلا
روی اکانتی که تازه ساخته شده هم میتونید بخرید تا وقتی که اکانت رو کنسول نرفته وip ایران بهش نخورده
دلیلشم تو بالا نوشتم مایکروسافت محدودیت گذاشته اکانت قدیمی و دادم ساپورت ترکیه خرید بزنه روش که خود ساپورتم نتونست

اول از همه این اطلاعیه مال کانال بنده هست و توسط خودم نوشته شده مال کانال دیگه نیست

اینم کانالم
🎮 GAME ONE 🎮 گیمینگ سنتر

از این اطلاعیه الان چند ماه میگذره کم کمش 5 ماه یا بیشتر هنوزم نمیشه بازی روی اکانت های قدیمی خرید به روش مستقیم از خود استور یعنی شما چه گیفت کارت بزنید چه کارت بانکی ارژانتین ترکیه برزیل و.... از این ریجن ها نمیتونید روی اکانت تون خرید بزنید که شامل بازی میشه که هنوزم پا برجاست
ولی میشه کد بازی و کد گیم پس فعال کرد و اکانت قدیمی مشکل نداره و فعال سازی کد مشکلی ندارد اصلا
روی اکانتی که تازه ساخته شده هم میتونید بخرید تا وقتی که اکانت رو کنسول نرفته وip ایران بهش نخورده
دلیلشم تو بالا نوشتم مایکروسافت محدودیت گذاشته اکانت قدیمی و دادم ساپورت ترکیه خرید بزنه روش که خود ساپورتم نتونست

الان من سه ماه ديگه موعد تمديد گيم پسم هست.
يعنى امكان خريد گيم پس روى اكانت خودم وجود نداره؟

View attachment 364922View attachment 364923
شاهکاری از دو زاویه روی دونسل متفاوت
یادش بخر رو 360 چه حالی میداد
حقیقتا خوب ریمیکش کردن
رو گیم پس هم Day one بزنید بر بدن
من که خوشم نیومد یعنی هیچ و هیچ ارتقای خاصی توش نمی‌بینید.موندم چرا ۸۶ گیگ باید باشه با این گرافیک بسیار معمولی . گیرز رو با انریل پنج ساختن اینم با همون . اصلا غیر قابل قیاسه

• Poker Face
Reactions: ALI PUNKER
آخرین ویرایش:
نمیدونم جای دیگه کسی اشاره کرده یا نه، قبلا تو اخبار بود که با خرید Alan Wake 2، نسخه اول ریمستر هم براتون رایگان میشه.
حتی اگه نسخه ترایال Alan Wake 2 رو هم به اکانتتون اضافه کنید، Alan Wake Remastered بازم رایگان میشه. (نیازی به داشتن اشتراک خاصی نیست)

اول وارد صفحه Alan Wake 2 بشید و لایسنس Free Trial رو به اکانتتون اضافه کنید:
Buy Alan Wake 2 | Xbox

بعد وارد صفحه Alan Wake Remastered بشید و بازی رو با رایگان دریافت کنید:
Buy Alan Wake Remastered | Xbox

1738252637351.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or