Origami 2008
عضو تحریریه
مشخص بود. این ریبوت بی حس و حال ذره ای از اون سرزندگی و جذابیت نسخه اصلی رو نداشت. شخصیت های نچسب و موقعیت های لوس بزگترین نقطه ضعف سریال بودن. حتی خود فریزر هم خیلی با اون شخصیتی که تو سریال اصلی و قبلش تو cheers داشت فاصله داشت. حتی cameo ها و تجدید خاطره با شخصیت های قدیمی هم کمکی به سرپا شدن سربال نکرد. امیدوارم اگه قراره بعدا توسط شبکه دیگه ای ادامه پیدا کنه کلا یک سری تغییرات توش بدنریبوت Frasier هم کنسل شد.
من سر این مشکل دیگه تو گوگل اسم فیلم رو میزنم تهش یه 30nama میچسبونمسرچ ۳۰نما چند وقته خیلی رفته تو دیوار
سرچ این سایتها باید بتونه حتی اسپل اشتباه رو هم تشخیص بده اما ۳۰نما بعضا حتی اسپل درست رو هم تشخیص نمیده
من بهشون گفتم ، ممنون میشم شما هم تیکت بزنی و به پشتیبانی اطلاع بدید
تشکر بابت راهنمایی ولی تو اندروید باکس به این راحتی نیست این داستانمن سر این مشکل دیگه تو گوگل اسم فیلم رو میزنم تهش یه 30nama میچسبونم
اوه اره اونجوری واقعا سخته یا حتی تو گوشی.تشکر بابت راهنمایی ولی تو اندروید باکس به این راحتی نیست این داستان
با توجه به حق اشتراک بالایی که دارن میگیرن أپ شون باید بدون مشکل باشه و نباید اینجور باشه !
این سرچ یه مسئله ساده ست ولی متاسفانه اهمیت نمیدن مسئولین سایتش
اصلا به بازیگرش کار ندارم بنظرم بازیگر بدی هم نبود، اما یکی از بی خاصیت ترین شخصیتایی بود که تو تاریخ تلویزیون دیدمView attachment 364451
View attachment 364452
هردو در جستجوی قاتل یا قاتلین، کدوم رو دوست دارید ببینید؟
دقیقا به همون دلیل که BB رو تمدید کردنکلِ فصل اول ایجنسی meh بود؛ چیداشت که تمدیدش کردند؟
یه نکتهای بگم، روز شغال محصول بریتانیا هست فکر کنم پرهزینهترین سریال ساخت بریتانیا هم باشه.روز شغال رو دوست داشتم
یاد و خاطره اون شغال کلاسیک رو زنده کرد
اگر با بیل جريانات چپ توش خالی نمیکردن خیلی خیلی بهترم میشد
امیدوارم با اومدن شیردل این مسائل هم توی سینمای امریکا کمرنگ بشه دیگه شورش درومده
شرکتهای تهیه و توزیع کننده اصلی مثل نت فلیکس و peacock منشا امریکایی دارن قطعا روشون تاثیر دارهیه نکتهای بگم، روز شغال محصول بریتانیا هست فکر کنم پرهزینهترین سریال ساخت بریتانیا هم باشه.