حواشی بازی ها

ببین ووک نبود فانتوم لیبرتی ولی اگرم بود تمیز درآورده بودن یعنی diversity داشت ولی مثلا یکی مثل من که حالم بهم میخوره از این چیزا اصلا درگیرش نشدم . مثلا ادریس البا سیاه پوست ، رییس جمهور آمریکا زن یا سانگبرد آسیایی ( diversity کاملا مشهوده ) .
اگه در همین حد باشه ویچر 4 به نظرم کاملا اوکیه ولی اگه بخوان این وسطا موش بدونن و عقاید مزخرف ووک و dei رو بولد بکنن تو حلق مخاطب اونجاست که باید دکمشون رو زد .
به نکته خوبی اشاره کردی، مثلا کسی مثل ادریس البا واقعا بازیگر خفنیه و حتی اگر در مبحث دایورسیتی کسی مثل ایشون رو بیارن کسی واقعا مشکلی نداره. این گاو و گوسفند ها در هالیوود و غیره... میان اشغال ترین و داغون ترین انسان های ممکن رو میارند. همین باعث میشه آدم حالش بهم بخوره.

ببین ووک نبود فانتوم لیبرتی ولی اگرم بود تمیز درآورده بودن یعنی diversity داشت ولی مثلا یکی مثل من که حالم بهم میخوره از این چیزا اصلا درگیرش نشدم . مثلا ادریس البا سیاه پوست ، رییس جمهور آمریکا زن یا سانگبرد آسیایی ( diversity کاملا مشهوده ) .
اگه در همین حد باشه ویچر 4 به نظرم کاملا اوکیه ولی اگه بخوان این وسطا موش بدونن و عقاید مزخرف ووک و dei رو بولد بکنن تو حلق مخاطب اونجاست که باید دکمشون رو زد .
من با در نظر گرفتن همینا میگم ووک نبود. به قول شما دایورس بود و خب با اون جهان سایبرپانکی بنظرم تطابق داره. ووک میشه اینکه بیان بگن کارکتر تو یعنی V تصمیم گرفت با عمل جراحی و ترنس شدن توی گیم مشکل relic اش حل بشه :))

ولی در عوض من با کارکتر زن سفید پوست فوق سس.کی اومدم به هر سه اون کارکترها لطف کردم و قهرمانشون شدم. نه مجبور شدم آسیایی باشم، نه مجبور شدم مرد بشم، نه مجبور شدم همجنسگرا بشم، و نه رنگ پوستم سیاه باشه. من با کارکتری که خودم ساختم داستان رو پیشبردم نه فقط با کارکتر مطلوب ووک. چه بسا میتونستم آسیایی طور باشم مثلا و قهرمان باشم. ولی مجبور نبودم.

آخرین ویرایش:
کی از شر این چپول های سانسور چی راحت می شیم
الان اگه باب میل🌈 بود کامل نشون می دادن :D
قدیم اسم رنگین کمون میومد فقط احساس لذت ، شادی و زندگی بهم دست میداد.
الان تا ریخت نحس این شکلک/ایموجی/آیکونش رو که میبینم احساس تدافعی میگیرم.

مخصوصا وقتی اینهایی رو میبینم که از رو دست هم کپی میکنن و اول جملشون میگن به نام خداوند رنگین کمان .... :-&

قدیم اسم رنگین کمون میومد فقط احساس لذت ، شادی و زندگی بهم دست میداد.
الان تا ریخت نحس این شکلک/ایموجی/آیکونش رو که میبینم احساس تدافعی میگیرم.

مخصوصا وقتی اینهایی رو میبینم که از رو دست هم کپی میکنن و اول جملشون میگن به نام خداوند رنگین کمان .... :-&
کلا اینا دوست دارند نماد ها قشنگ و معصوم رو برای خودشون بردارند تا نماد سازی و شستشوی مغزی کودکان براشون آسون تر باشه.

همین که شما این نماد ها رو میبینی اینطوری میشی یعنی متاسفانه تونستن همچین حرکتی رو به نحو احسنت انجام بدن.

من خودم این رو نمیدونستم! خانم الاناه پیرس در مورد بودن در تیم نویسندگی رگناروک دروغ گفته و بشدت آدم شیادیه.
یکی از بزرگترین حماقتا این بود که چرا اینو به استودیو راه دادن اصلا! یه ادم به شدت مزخرف و حال به هم زن که سعی داشته همیشه جلو دوربین خودشو کول و مهربون و خاص جلوه بده. همون موقعم مشخص بود با چسبیدن کنار اسم استودیو فقط میخواد خودشو بزرگ جلوه کنه و عملا هیچی در بساطش نداشته و نداره جز موج سواری.
-----
یه چیزیم شخصا بگم که البته هیت زیاد میگیره. از لحاظ ۲رویی و موج سواری هم ورژن مردونه ایشون، اسکیل آپ هست که جالبه برام منبع و ملاک یه عده برای نقد و انتخاب بازیاس. هرموقع جو بر علیه یه بازی بود (حتی ناعادلانه)، اسکیل آپ کوبوندنش و هر موقع به سودش بود، یه بازی رو برد بالا. حالم از شخصیت امثال این ۲ نفر بهم میخوره و همیشه سوال بوده برام که اینا چجوری دنبال کننده و فن دارن!

من خودم این رو نمیدونستم! خانم الاناه پیرس در مورد بودن در تیم نویسندگی رگناروک دروغ گفته و بشدت آدم شیادیه.
جدای از اینکه این مورد درسته یا نه ولی وضعیت خود این یارو صاحاب کاناله خیلی داغونه.
کلا از کاه کوه میسازه ، من یه مدت دنبالش میکردم بعد دیدم نه اینم از اون ور بوم افتاده و دری وری زیاد میگه.
رفت تو لیست سیاه.
کانالهایی مثل این رو به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم.

یه چیزیم شخصا بگم که البته هیت زیاد میگیره. از لحاظ ۲رویی و موج سواری هم ورژن مردونه ایشون، اسکیل آپ هست که جالبه برام منبع و ملاک یه عده برای نقد و انتخاب بازیاس. هرموقع جو بر علیه یه بازی بود (حتی ناعادلانه)، اسکیل آپ کوبوندنش و هر موقع به سودش بود، یه بازی رو برد بالا. حالم از شخصیت امثال این ۲ نفر بهم میخوره و همیشه سوال بوده برام که اینا چجوری دنبال کننده و فن دارن!
هیت که نه ولی همین نقد AC Shadows رو ببین.
خیلی نکات مهمی رو اشاره میکنه.
من حداقل تو یک سال اخیر نقدی که بخواد یه بازی رو ناعادلانه بکوبونه ازشون ندیدم.

چون بعد کامنتت رفتن نقدش رو دیدم دوباره نقل قولت کردم که به نظرم نکاتی که اشاره میکنه حداقل جای فکر کردن داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or