من تازه اومدم و نمایش رو دیدم.
اونقدری برای دووم هیجان داشتم که نمایش رو از آخر به اول دیدم.
خونم به جوش اومد با اون 11 دقیقه ای که ازش نمایش دادن.
امیدوارم هیچوقت id رو به افول نره.
امید بخشی از گیمرها هستن و دومی ندارن.
لحظه شماری میکنم برای منتشر شدن موسیقی متنهای بازی.
===========
Expedition 33 که با هر تریلر بیشتر فک من یکی رو میندازه ، اینبار هم دوباره باورم نمیشد که این بازیه.
خیلی زیباست و به معنای واقعی هنره.
فقط به نظرم همچنان ui بازی کمی حواس رو پرت میکنه ، مخصوصا اونجاهایی که اعداد و ارقام دمیج رو نشون میده و تمرکز پلیر رو ممکنه که به هم بریزه.
من همچین بازخوردی ازش گرفتم ، حالا بازی بیاد و ببینیم.
به نظرم اگه بازی مثل همین چیزی که نمایش دادن بزرگ باشه و خطی و روی ریل نباشه واقعا باید متعجب شد.
اینکه گشت و گذار داشته باشه ، حق انتخاب و ارزش تکرار بالا به همراه داستان و شخصیت های جذاب باید از الان نامزد گوتی دونست.
همچنان شک دارم که اینقدر خوب باشه ، یعنی ذوق مرگ میشم که اینطور باشه ولی باورش برام سخته.
====================
این south of midnight رو حداقل با این نمایش اصلا نیستم.
نمیدونم شاید بازی اومد و دلم رو برد ولی این نمایش رو... نه ، حال نکردم باهاش.
نپسندیدم.
=================
نینجا گایدن هم که با اون لیک قبل از نمایش خیلی حیف شد واقعا ، اینجاست که میگن لیکرها انگل صنعت هستن همینه.
ولی در کل نمایش خیلی خوبی بود.
با اون شخصیت دومی که آوردن انگاری مسیر DMC با دانته و نرو رو رفتن.
با دستپخت پلاتینیوم گیمز که مگه میشه براش هیجان نداشت.
سبک h&S رو نبش قبر کردن و دوباره زنده شده.
از این طرف نینجا گایدن و از اونطرف کپکام با اونیموشا .... فقط مونده که DMC هم برگرده.
من یکی اصلا همچین انتظاری نداشتم که یکی از این دوتا عنوان بخواد شماره بعدی بگیره.
اگه دوماه پیش یکی ازم میپرسید هزار تا دلیل منطقی میاوردم که امکان نداره این بازیها دوباره ساخته بشن طوری که تهیه کننده و کارگردان بازی هم بیخیال ساختش میشدن
ولی الان تریلر رونمایی از این دوتا عنوان رو به فاصله یک ماه از هم دیدم و این اصلا منطقی نیست
باید یه بازنگری تو سطح انتظاراتم داشته باشم