نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

doom هم همیچوقت بازی مورد علاقه ام نبوده و از شوتر سرعتی زیاد خوشم نمیاد و شام هم میخوردم درست ندیدم چی به چیه و اهمیتی هم نداره برام.
اتفاقاً بنظرم این نسخه با اضافه شدن سپر و پری کردن و دفلکت و ...این سلیقه ها رو هم پوشش میده و روی مبارزات یک به یک و آهسته هم کار شده. تو همین ویدیو هم به این مورد اشاره میکنه و میگه نسخه قبلی درباره بپر بپر :D و تیر زدن بود این نسخه درباره ایستادن و مبارزه کردنه. یجورایی مبارزاتش فاز دوئل کردن گرفتن

دووم نمایش عجیبی داشت. امیدوارم این نسخه رو بتونم بازی کنم، نسخه 2016 رو نصفه کاره مجبور شدم ول کنم چون سرعتش برام سردرد می‌آورد. همه چیزو قاتی پاتی میکردم.
منم نمیتونم بازیش کنم خیلی شلوغه اصلا سرم درد میگیره . یکم آروم تر شده باشه ریتمش شاید بتونم بازیش کنم البته میدونم طرفدارهاش بخاطر همون سرعت شخمیشه که دوسش دارن :دی

• Like
Reactions: homayoon k2
خب من ninja gaiden 2 black رو بازی کردم ولی قبلش رفتم داخل بازی Ninja gaiden sigma 2 که کالکشن اش تو game pass هست و مرحله اول رو رفتم.

1. بازی همون گیم پلی و دوربینو داره با گرافیک بهتر، (انگار بیشتر ریمستره تا ریمیک و اصلا بهش نمیخوره 86 گیگ باشه در مقابله نسخه sigma2 که فقط 4 گیگه)
2.قطع عضوش کمی بیشتر شده و البته خون فراوان
3. بازی اچیومنت خیلی خوب میده

4. تو نسخه sigma2 همون وسط مرحله اول یه غول سنگی بزرگ میاد که باید به دست هاش ضربه بزنید تا بمیره و بیوفته از ساختمون پایین. خب متاسفانه تو black 2 کامل این غول رو حذف کردند. و نمیدونم چرا.

5.کمی hud تغییر سلاح بازی عوض شده، (حالت افقی به عمودی تبدیل شده)
6.این shop بازی، پیرمرده،وقتی داخلش میشیدهم کمی تغییر کرده و گرافیکیش کردند.(در صورتیکه مجسمه پیرمرده هست ولی وقتی داخل شاپ میشی دست پیرمرده نشون داده میشه، چه ربطی داره چطور یهو ظاهر شد :دی )

7.تو sigma2 با هر سلاحی که باشید و برید داخل دمو(سینماتیک بازی) ، همون سلاح رو دارید ولی متاسفانه تو black 2 تو دمو فقط شمشیره (انگار از قبل ضبط شده)

در کل پیشنهاد میشه بازیش کنید ولی انگار از یه قسمت‌هاییش زدند.

من تازه اومدم و نمایش رو دیدم.
اونقدری برای دووم هیجان داشتم که نمایش رو از آخر به اول دیدم.

خونم به جوش اومد با اون 11 دقیقه ای که ازش نمایش دادن.
امیدوارم هیچوقت id رو به افول نره.
امید بخشی از گیمرها هستن و دومی ندارن.

لحظه شماری میکنم برای منتشر شدن موسیقی متنهای بازی.

===========
Expedition 33 که با هر تریلر بیشتر فک من یکی رو میندازه ، اینبار هم دوباره باورم نمیشد که این بازیه.
خیلی زیباست و به معنای واقعی هنره.
فقط به نظرم همچنان ui بازی کمی حواس رو پرت میکنه ، مخصوصا اونجاهایی که اعداد و ارقام دمیج رو نشون میده و تمرکز پلیر رو ممکنه که به هم بریزه.
من همچین بازخوردی ازش گرفتم ، حالا بازی بیاد و ببینیم.

به نظرم اگه بازی مثل همین چیزی که نمایش دادن بزرگ باشه و خطی و روی ریل نباشه واقعا باید متعجب شد.
اینکه گشت و گذار داشته باشه ، حق انتخاب و ارزش تکرار بالا به همراه داستان و شخصیت های جذاب باید از الان نامزد گوتی دونست.

همچنان شک دارم که اینقدر خوب باشه ، یعنی ذوق مرگ میشم که اینطور باشه ولی باورش برام سخته.

====================
این south of midnight رو حداقل با این نمایش اصلا نیستم.
نمیدونم شاید بازی اومد و دلم رو برد ولی این نمایش رو... نه ، حال نکردم باهاش.
نپسندیدم.
=================

نینجا گایدن هم که با اون لیک قبل از نمایش خیلی حیف شد واقعا ، اینجاست که میگن لیکرها انگل صنعت هستن همینه.
ولی در کل نمایش خیلی خوبی بود.
با اون شخصیت دومی که آوردن انگاری مسیر DMC با دانته و نرو رو رفتن.
با دستپخت پلاتینیوم گیمز که مگه میشه براش هیجان نداشت.

سبک h&S رو نبش قبر کردن و دوباره زنده شده.
از این طرف نینجا گایدن و از اونطرف کپکام با اونیموشا .... فقط مونده که DMC هم برگرده.
من یکی اصلا همچین انتظاری نداشتم که یکی از این دوتا عنوان بخواد شماره بعدی بگیره.
اگه دوماه پیش یکی ازم میپرسید هزار تا دلیل منطقی میاوردم که امکان نداره این بازیها دوباره ساخته بشن طوری که تهیه کننده و کارگردان بازی هم بیخیال ساختش میشدن :))

ولی الان تریلر رونمایی از این دوتا عنوان رو به فاصله یک ماه از هم دیدم و این اصلا منطقی نیست :D
باید یه بازنگری تو سطح انتظاراتم داشته باشم :))

• Like
Reactions: uriel and Erebor
دوستان موتور گرافیکی نینجا گایدن ۴ هم مثل نینجا گایدن دو ریمیک انریل انجین ۵ هست؟ چون انگار فرق داشتن. به چشم من نینجا گایدن دو ریمیک گرافیکش بهتر بود. البته با کیفیت حداکثر ندیدم هنوز

نه فك كنم موتور تيم نينجا بود.
خيلى nioh طور بود ويژوالش.

doom هم همیچوقت بازی مورد علاقه ام نبوده و از شوتر سرعتی زیاد خوشم نمیاد و شام هم میخوردم درست ندیدم چی به چیه و اهمیتی هم نداره برام.

تو اين نسخه قابليت تنظيم سرعت گيم پلى گذاشتن بهونه نيار :D

• Like
Reactions: m.d.makan
نه فك كنم موتور تيم نينجا بود.
خيلى nioh طور بود ويژوالش.
من فکر نکنم بلاتینیوم بخواد با انجین کویی تکمو کار کنه.
پلاتینیوم همیشه حاصل دسترنج خودش رو خورده :D

اگه بخوان سوییچ کنن خب باید دیوانه باشن چیزی جز آنریل رو انتخاب کنن.

تریلر رو که دیدم نمیخورد که آنریل باشه ، به نظرم همون انجین داخلی پلاتینیوم باشه که کمی به روز شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or