Rate your last seen TV Series [پست اول تاپیک خوانده شود]

1737664947416.png

Southcliffe 2013
9.2/10

خیلی وقت بود که تمایل داشتم مینی‌سریال «ساوث‌کلیف» را تماشا کنم؛ اما شرایط و اولویت‌بودن سایر سریال‌ها منجر شد این اتفاق دیر رخ دهد. «ساوث‌کلیف» با تکیه بر تکنیک «هایپرلینک سینما»، داستان حادثه تکان‌دهنده کشتار جمعی را در شهر کوچک صنعتی نشان می‌دهد. این سریال شخصیت‌محور روی دو مقطع «پیش از جرقه وقوع حادثه» و «پس از وقوع حادثه» تأکید می‌کند. در نگاه نخست، مخاطب مجذوب اتمسفر مسخ‌کننده و شبه «تویین پیکسی» شهر «ساوث‌کلیف» می‌شود؛ شهری که ادعا می‌کند آدم‌هایش هوای همدیگر را دارند؛ غم را با خوشی زودهنگام فراموش می‌کنند و از شرایط زندگی خود گله‌ای ندارند؛ دو شخصیت اصلی، دیوید و استیون، تضادها را افشا می‌کنند؛ یکی با کشتار جمعی و دیگری با تلاش بر افشاگری رویداد؛ تضادهایی که در نهایت چهره واقعی شهر را نمایان نمی‌کند و کاراکترهای مکمل را با درد و غم‌از دست‌دادن عزیزشان به حال خود رها می‌کند. «ساوث‌کلیف» یک اثر تکان‌دهنده اغراق‌آمیز درباره مرگ و تلاش نافرجام در فراموشی از حادثه ناگوار است؛ پوچی و نهیلیسم در کارِ «شان دارکین» بیداد می‌کند.

Silo S2
فصل دوم سیلو رو دوست داشتم ولی نه به اندازه فصل اول؛ ای کاش زمان بیشتری از فیلمنامه رو به کارکتر اصلی اختصاص میدادن. اگه فصل اول ۱۰ از ۱۰ بود، این فصل با ارفاق ۹ از ۱۰.​

Squid Game S2
به اندازه فصل اول دوستش داشتم. ۹ از ۱۰.​

The Great S2 & S3
فصل یکش رو چند سال پیش دیدم؛ خوب بود ولی خیلی منو نگرفت. ولی فصل دوم توی چیزی که میخواد باشه، بهترینه؛ یکی از بهترین کمدی سیاه‌های ساخته‌شده. نقش و بازی نیکلاس هولت هم واقعا به‌یاد‌موندنیه. فصل سوم نسبت به فصل دوم کمی افت میکنه ولی باز هم عالیه. فصل دوم ۱۰ از ۱۰ و فصل سوم ۹.۵ از ۱۰.​

Fargo S5
بازگشت فارگو به اوج؛ بعد از فصل دوم، این فصل رو بیشتر از همه دوست داشتم. ۱۰ از ۱۰.​

TWIN-PEAKS-kraft-Paper-Home-Decor-poster-Wall-Art-Wall-Pictures-For-Living-Room-Decoration.jpg...jpg

Twin Peeks

Season 01

فصل اول خیلی خوب بود، حداقل از نظر من. سریال حالت عجیبی داره 5 دقیقه جدی پیش میره یک دفعه یک صحنه ای رو میبینی که نمی دونی خیاله یا واقعیت.
روایت داستان تقریبا سر راسته شخصیت ها اکثرشون خوبن و مخاطب رو زده نمی کنن به جز مادر و پدر لورا پالمر که همش جیغ و داد میکشن :|تو شخصیت ها هم این لوسی خیلی بانمک بود :D
در مورد کست هم همه یا خیلی خوش تیپن یا مثل دخترای سریال نماد زیبایی دهه 80 هستن. این سه تا دختر آودری ، شلی، دونا همشون فرشته هستن:D
فیلم برداری، انتخاب لوکیشن رنگ بندی ها و اون هوا و آسمان نارنجی و موقع غروب تویین پیکس به قدری فضای سریال رو زیبا میکنه که به عقیده من 50 درصد جذابیت سریال روی دوش همین عوامل بصری هست و بدون اون سریال نمی تونست اینقدر
دیده بشه و تو ذهن ها بمونه. اکثر شات ها صحنه های سریال از نظر بصری با چشم های آدم بازی میکنه. دروغ نگفته باشه علاقه زیاد من به آلن ویک باعث شد بالاخره برم سراغ این سریال چقدر هم قسمت دوم بازی الهام گرفته از سریال.
کلا تجربه خوبی بود تا فصل بعدیش رو وقت کنم ببینم.

امتیاز 9/10

Ozark

درباره پول شویی و کارتل .

۴۴ قسمته و تمام شده. فوق العاده هست .

اتمسفر و لوکیشن ها عالی .

بازی جیسون بیتمن عالیه .

سریال ترکیبی از فارگو و بریکینگ بد و بتر کال سول هست یکجورایی .

غافلگیری و سوپرایز هم داره

من که بسی لذت بردم

نمره کلی : ۹ از ۱۰

Cobra kai

۶۵ قسمت و تمام شده . هر قسمت ۳۰ دقیقه متوسط

این سریال ادامه فیلم خاطره انگیز ۳ گانه پسر کاراته باز هست . بازیگرها همه همون افرادی هستند که در پسر کاراته باز بودند و الان پیرتر شدند .

سریال ترکیبی از کاراته و مبارزه های خفن با درس های اخلاق و زندگی و اتمسفر تینیجری اما زیبا و قابل احترام . سریال سطحی و آبکی نیست

زیباست

نمره کلی : ۹ از ۱۰

Shameless US
هفت ماهی طول کشید تا دیدم. درام-کمدی خانوادگی اجتماعی هست که مدت ده سالی پخش میشده ( صد و بیست قسمته حدودا).
واقعا کیفیت شخصیت پردازی ها و اتفاقاتی که طی این ده سال میوفته عالیه. بازیها همه عالین خصوصا امی راسم (فیونا) که اصن برام انگار یه آدمی شده بود که تو واقعیت میشناختمش!
واقعا نویسنده های این سریال رو باید تحسین کرد که انقدر کار طولانی اونم بدون افت کیفیت ساختن. اینم بگم سریال خیلی woke هست ولی من زیاد مشکلی با این قضیه ندارم اگه کیفیت کار بالا باشه.
حتی وقتی امی راسم که یجورایی کاراکترش اصلی و خیلی مهم بود از سریال میره اصلا دو فصل آخر افت نمیکنه

9.5/10

Ripley
مینی سریال خیلی خفن تو دو روز کلشو دیدم اقد خوب بود. آنتی هیرو نقش اصلی خیلی یاد آور اندرو کونانن (قتل جیانی ورساچی) بود.
وقتی کاراکتر اصلی جنایت و فریبکاری هاشو شروع میکنه انقد کار بولد و عجیبی هست که با خودت میگی این حتما رد داده و بزودی هم دستگیر میشه.
ولی خب برخلاف انتظار همه ردپاهای خودشو با موفقیت کنترل میکنه

جدا از داستان جنایی جذاب چه ظاهر و استایل جیگری داشت. خیلی این سیاه و سفید در ترکیب با ستینگ و قاب بندی هاش خوب درومده بود.
و اینکه رو این داکوتا فنینگ کراش زده بودم! قیافه معصومانه انگار نقاشی های قرون وسطایی داره

9.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or