Movie Center

احیاناً اگه خواستید اکانت سایت دانلود فیلم بخرید، به هیچ وجه از "فردا دی ال" خرید نکنید.
اول؛
۲-۳روز طول می‌کشه اکانتتون رو فعال کنند!
(هیچ راه ارتباطی‌‌ای برای پرسش و پاسخ در مورد زمان فعال سازی اکانتتون وجود نداره!)
دوم؛
بیشتر از ۹۰ درصد آرشیوشون منقضی شده. تمام لینک‌ها از کار افتادن و شما نمی‌تونید حتی یک مگابایت دانلود کنید...
بهترین سایت های اشتراکی که ازشون راضی بودم . دیجی موویز، زرفیلم و سینما بوده . هم آرشیو خوبی دارن و هم خیلی سریع آپدیت میشن.
البته سینما نسبت به اونا گرونه که خودم ازش صرف نظر کردم.

آقا این انتشار bluray و خانگی فیلم ها چقدر جدیدا زود به زود میاد یادمه قدیما شیش هفت ماه طول میکشید :))
من از شرکت مون یدونه بلیط مجانی سینما گرفته بودم برم Nosferatu رو ببینم که همین دیشب دیدم توی سایت yts آپلود شده. بقیه فیلم های روز رو هم نگاه کردم فقط brutalist جالبه که اونم 3 ساعت و نیم هستش ادم توی سینما چیزش خشک میشه اینقدر بشینه x_x

آقا این انتشار bluray و خانگی فیلم ها چقدر جدیدا زود به زود میاد یادمه قدیما شیش هفت ماه طول میکشید :))
من از شرکت مون یدونه بلیط مجانی سینما گرفته بودم برم Nosferatu رو ببینم که همین دیشب دیدم توی سایت yts آپلود شده. بقیه فیلم های روز رو هم نگاه کردم فقط brutalist جالبه که اونم 3 ساعت و نیم هستش ادم توی سینما چیزش خشک میشه اینقدر بشینه x_x

بروتالیست Intermission داره؛ چیزِ آدم خشک نمی‌شه. :D 🦢

تمام جوایز رو به املیا پرز میدن، تهشم کلی حرف مفت هم در مورد این قشر میزنند.
این سباستین استن میبره میگه ترامپ خر و بده:دی

فن ترامپ نیستم؛ اما نقش رو بهترین شکل ممکن ایفا کرد و حقش بود (پیش‌بینی‌ام درست بود)

پ.ن: فیلم رسول‌اف خیلی باگ داره؛ نونِ سوژه‌اش رو می‌خوره؛ این را نامزد کردند و قهرمان فرهادی نه؟

فن ترامپ نیستم؛ اما نقش رو بهترین شکل ممکن ایفا کرد و حقش بود (پیش‌بینی‌ام درست بود)

پ.ن: فیلم رسول‌اف خیلی باگ داره؛ نونِ سوژه‌اش رو می‌خوره؛ این را نامزد کردند و قهرمان فرهادی نه؟
نه اتفاقا. ورژن ترامپی که بازی کرد، خیلی مسخره بود. بیشتر فن فیکشن چپ ها بود تا واقعیت.

اگه فیلم The Apprentice راستی می‌بود؛ با فاجعه‌ای مثل فیلم Reagan (که تمشکی هم شده) طرف بودیم. :D 🦢

پ.ن: فیلم رو اصلاً با نگرش سیاسیتون نگاه نکنید!

پ.ن 2: فیلم‌هایی که Snub شدند:

Challengers
Queer
Furiosa
I Saw the TV Glow
Blitz

آخرین ویرایش:
از اونجایی که همه‌چیز توی ایران رنگ و بوی سیاسی داره و هر حرفی بزنی به یه چیزی متهم می‌شی، احتمالا اگه کسی به کیفیت فیلم دانه انجیر معابد ایراد بگیره هم وصلش می‌کنن به فلان جا! یعنی مطمئنم خیلی‌ها نسبت به فیلم انتقاد دارن ولی از ترس همین قضیه سکوت کردن.
به نظرم واقعا فیلم در حد این همه تعریف و تمجید و نامزدی‌ها نیست و چند وقت دیگه که خود اهالی سینمای فرنگ به سال ۲۰۲۴ نگاه می‌کنن، خنده‌شون می‌گیره از این قضیه. :دی از نظر داستان و مضمون قابل تقدیره که سراغ همچین موضوعی رفته، ولی شکل اجرا مخصوصا توی یک‌سوم پایانی از دید من خیلی مشکل داره. از اتفاقاتی که می‌افته و بعضی‌هاشون با شخصیت‌پردازی‌ها جور درنمیان، تا شعارزدگی بیش از حد و مبتدیانه مثل اونجا که یه عکس قدیمی توی خونه ویلایی می‌بینن و در مورد مفهوم ایمان صحبت می‌کنن و قشنگ در حد سریال‌های دهه ۷۰ سیمای خانواده هست تا بخش‌های پایانی که برای من کمدی ناخواسته بودن و اونجایی که سه تا شخصیت خانم وسط خرابه‌ها از هم جدا شدن و قایم‌موشک‌بازی شروع شد تا سقوط پدر متاسفانه بیشتر از اینکه برام تاثیرگذار باشه، باعث خنده شده بود. :D
البته از قهرمان هم اصلا در حد کارهای خوب فرهادی خوشم نیومد و به نظرم ضعیف‌ترین فیلمش بعد از "همه می‌دانند" بود، ولی این فیلم رسول‌اف هم برام جالبه که نامزد شده و خیلی دوست دارم ببینم در آینده که جَو از بین می‌ره و کیفیت فیلم اهمیت بیشتری نسبت به حواشی پیدا می‌کنه، نظرات چطوری می‌شه.

از اونجایی که همه‌چیز توی ایران رنگ و بوی سیاسی داره و هر حرفی بزنی به یه چیزی متهم می‌شی، احتمالا اگه کسی به کیفیت فیلم دانه انجیر معابد ایراد بگیره هم وصلش می‌کنن به فلان جا! یعنی مطمئنم خیلی‌ها نسبت به فیلم انتقاد دارن ولی از ترس همین قضیه سکوت کردن.
به نظرم واقعا فیلم در حد این همه تعریف و تمجید و نامزدی‌ها نیست و چند وقت دیگه که خود اهالی سینمای فرنگ به سال ۲۰۲۴ نگاه می‌کنن، خنده‌شون می‌گیره از این قضیه. :دی از نظر داستان و مضمون قابل تقدیره که سراغ همچین موضوعی رفته، ولی شکل اجرا مخصوصا توی یک‌سوم پایانی از دید من خیلی مشکل داره. از اتفاقاتی که می‌افته و بعضی‌هاشون با شخصیت‌پردازی‌ها جور درنمیان، تا شعارزدگی بیش از حد و مبتدیانه مثل اونجا که یه عکس قدیمی توی خونه ویلایی می‌بینن و در مورد مفهوم ایمان صحبت می‌کنن و قشنگ در حد سریال‌های دهه ۷۰ سیمای خانواده هست تا بخش‌های پایانی که برای من کمدی ناخواسته بودن و اونجایی که سه تا شخصیت خانم وسط خرابه‌ها از هم جدا شدن و قایم‌موشک‌بازی شروع شد تا سقوط پدر متاسفانه بیشتر از اینکه برام تاثیرگذار باشه، باعث خنده شده بود. :D
البته از قهرمان هم اصلا در حد کارهای خوب فرهادی خوشم نیومد و به نظرم ضعیف‌ترین فیلمش بعد از "همه می‌دانند" بود، ولی این فیلم رسول‌اف هم برام جالبه که نامزد شده و خیلی دوست دارم ببینم در آینده که جَو از بین می‌ره و کیفیت فیلم اهمیت بیشتری نسبت به حواشی پیدا می‌کنه، نظرات چطوری می‌شه.

نوع حرکت دوربین و شیوه بازی‌گرفتن از سهیلا گلستانی (کسی که در فیلم امروز میرکریمی غوغا می‌کند) شبیه به کار دانشجویی است؛ یعنی فیلم «دانه انجیر معابد» یک اثر دانشجویی است که از دل دانشگاه سوره یا موسسه‌های آموزشی فیلم‌سازی (یک کار پایان‌نامه‌ای) خارج شده است.

مشکل من با فیلم‌نامه است؛ اولین ایراد فیلم‌نامه مقدمه بسیار طولانی فیلم است و با وجود این مقدمه، قسمت مرکزی داستان به‌شدت شتاب‌زده جلو می‌رود؛ شک‌وتردید شخصیت مرد به خانواده خیلی سریع اتفاق می‌افتد؛ درحالی‌که پیش از آن سکانسی را می‌بینیم که سهیلا گلستانی با دوستِ خود درباره لو رفتن کلیه اطلاعات شخصی مسئولین قضایی در فضای مجازی صحبت می‌کند؛ بعد از آن هم دخترها از لو رفتن آدرس خانه‌شان در اینترنت به مادر خبر می‌دهند؛ این زمینه‌چینی ایجاد می‌شود که شخصیت مرد ابتدا باید به افراد دیگری پیرامون گم‌شدن اسلحه‌اش شک کند و در پایان نوک پیکان را به سمت خانواده‌اش می‌گیرد

مهم‌ترین چیز در فیلم‌نامه انگیزه شخصیت برای انجام کاری است؛ انگیزه دخترها از برداشتن اسلحه مشخص نیست؛ چرا باید دختر بچه اسلحه را بردارد؟ مگر با اسلحه می‌خواهد چکار کند؟ چرا انگیزه برداشتن اسلحه رو ندادی به آن دوست دخترِ مجروح‌شده که تعلیق داستان را بیشتر کند؟

بهترين سايت فيلم و سريال در حال حاضر به نظرم فيلمكيو هستش. هم پخش انلاين داره، هم آرشيوش خوبه، هم تمام كيفيت ها رو ميذاره و هم هزينه اشتراكش مناسبه. پشتيبانى به شدت قوى و خوبى هم داره.

فقط مشكلش اينه كه هر روز ادرسش هيتلر ميشه :D

فيلمكيو

Nosferatu را نمی دانستم ایگرز ساخته است. هنوز ندیده ام، معمولا فیلم هایی که سر و صدا می کنند را یا نمی بینم یا می گذارم وقتی همه چی از تب و تاب افتاد می بینم. می دانید یه عده آن پشت نشسته اند و تصمیم می گیرند که نظام فکری دنیا به کدام سمت و سو برود. از این خوشم نمیاد.
پ.ن: آن عده ای که فیلم نورث من را دوست ندارند لزوما به این خاطر نیست است که فیلم بدی است. بلکه به این خاطر است که زیادی خوب است. در واقع خوبی زیاد از حد آنها را اذیت می کند.

• Poker Face
Reactions: TheGodfather
آن عده ای که فیلم نورث من را دوست ندارند لزوما به این خاطر نیست است که فیلم بدی است. بلکه به این خاطر است که زیادی خوب است. در واقع خوبی زیاد از حد آنها را اذیت می کند.

مگه مرض داریم به چیزی که زیادی خوب باشه، نفرت‌پراکنی کنیم؟! 🦢 :D

دیگه داری خیلی نیچه - کافکایی نظر میدی!

پ.ن: WTFترین کامنت 2025 رو استارت زدی تو BC!

مگه مرض داریم به چیزی که زیادی خوب باشه، نفرت‌پراکنی کنیم؟! 🦢 :D

دیگه داری خیلی نیچه - کافکایی نظر میدی!

پ.ن: WTFترین کامنت 2025 رو استارت زدی تو BC!
اگه فکر کردی با شما هستم پس این را یک تعریف حساب کنید.
علت اینکه ما چیزی را دوست داریم بخاطر عدم درکمان نسبت به آن چیز است.

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or