Movie Center

فقط ۴ دقیقه اضافه داره. :D 🦢
والا من یه جا خوندم (فقط کامل نخوندم :D ) که کارگردان گفته نمی دونم یه سکانس دارم که تو نسخه اصلی نیست و اونو میخوام اضافه کنم و در ادامه خبر نوشته بود نسخه اسکرین تست 3 ساعت و خورده ای بوده و احتمالا اکستندد رو با یه سکانس سر وهمش رو بند نیارن و بیشتر باشه واین چیزا :-?
البته نمیشه دیگه بیشتر صبر کرد. بچه های اینجا هم اسپویل میکنن و مزش میپره :D

والا من یه جا خوندم (فقط کامل نخوندم :D ) که کارگردان گفته نمی دونم یه سکانس دارم که تو نسخه اصلی نیست و اونو میخوام اضافه کنم و در ادامه خبر نوشته بود نسخه اسکرین تست 3 ساعت و خورده ای بوده و احتمالا اکستندد رو با یه سکانس سر وهمش رو بند نیارن و بیشتر باشه واین چیزا :-?
البته نمیشه دیگه بیشتر صبر کرد. بچه های اینجا هم اسپویل میکنن و مزش میپره :D

فیک بوده؛ از اون جنس فیک‌هایی بود که می‌گفتن فیلم Civil War الکس گارلند 195 دقیقه هست (ولی نبود!)

‘Nosferatu’ Gets an Extended Cut For Home Release

پ.ن: دل خوشی از رابرت ایگرز از زمان Northman ندارم؛ نمی‌دونم اینو ببینم یا نه! 🦢 :D

فیک بوده؛ از اون جنس فیک‌هایی بود که می‌گفتن فیلم Civil War الکس گارلند 195 دقیقه هست (ولی نبود!)

‘Nosferatu’ Gets an Extended Cut For Home Release

پ.ن: دل خوشی از رابرت ایگرز از زمان Northman ندارم؛ نمی‌دونم اینو ببینم یا نه! 🦢 :D
بله تو نورث من یه مقدار افت داشت. اما نوسفراتو رو نمیشه ندید.

Nosferatu بیشتر مناسب سن 18 تا 20 سال بود به نظرم :دی ای کاش میشد بفهمیم چجوری امتیاز این فیلم از کانجیورینگ 1 بالاتره! :دی

دقیقا . یک فیلم یکبار مصرف که خیلی زود فراموش میشه.اونایی هم که ندیدن چیز خاصی از دست نمیدن

داشتم سونیک 3 رو میدیدم که چقدر کیف داد و بنظرم تو 3تا فیلمی که تا حالا اومدن بهترین نسخه بوده! یاد تریلر فیلم اول افتادم که نخستین بار که اومد سونیک چقدر طراحیش مزخرف بود و صدای همه دراومد! قاعدتا اگه دیزنی و امثالهم بودن فیلمو همونجوری اکران میکردن و شکست میخورد و پرونده سری با همون یه شماره بسته میشد ولی اینا به اعتراضا گوش دادن و طراحیشو به کل عوض کردن و همین باعث شد 3تا اثر فان و سرگرم کننده داشته باشیم.
یادش بخیر خلاصه اون زمان چه حاشیه و سر و صدایی راه انداخت طراحیش. ای کاش همه کمپانیا در همه مدیوما همینطوری حتی شده از ترس، طبق حرف مخاطبا و طرفداراشون پیش میرفتن!
همینطور بازم بازیگری جیم کری رو باید ستود که این بشر چقدر خفن و تکرار نشدنیه! سکانس رقص سونیک 3 بینظیر بود :D

احیاناً اگه خواستید اکانت سایت دانلود فیلم بخرید، به هیچ وجه از "فردا دی ال" خرید نکنید.
اول؛
۲-۳روز طول می‌کشه اکانتتون رو فعال کنند!
(هیچ راه ارتباطی‌‌ای برای پرسش و پاسخ در مورد زمان فعال سازی اکانتتون وجود نداره!)
دوم؛
بیشتر از ۹۰ درصد آرشیوشون منقضی شده. تمام لینک‌ها از کار افتادن و شما نمی‌تونید حتی یک مگابایت دانلود کنید...

احیاناً اگه خواستید اکانت سایت دانلود فیلم بخرید، به هیچ وجه از "فردا دی ال" خرید نکنید.
اول؛
۲-۳روز طول می‌کشه اکانتتون رو فعال کنند!
(هیچ راه ارتباطی‌‌ای برای پرسش و پاسخ در مورد زمان فعال سازی اکانتتون وجود نداره!)
دوم؛
بیشتر از ۹۰ درصد آرشیوشون منقضی شده. تمام لینک‌ها از کار افتادن و شما نمی‌تونید حتی یک مگابایت دانلود کنید...
دی جی موویز خوب بود که اونم دیگه زده با ارز دیجیتال باید اکانت شارژ کنیم. من برگشتم رو تورنت.

• Sad
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or