نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

سگا اخیرا نام تجاری Ecco the Dolphin رو ثبت کرده

View attachment 363684
یه نسخه جدید از Ecco the Dolphin که به شکل خوبی از سخت‌افزارهای این نسل استفاده کنه، واقعاً می‌تونه چیز تماشایی و قشنگی بشه. :دی نسخه دریم‌کست به شدت زیبا بود و یکی از قشنگ‌ترین شبیه‌سازهای دنیای زیر آب محسوب می‌شد. از اون بازی‌هایی که توی ذهن آدم قدیمی نمی‌شن و مثلاً الآن که بهش فکر می‌کنم، گرافیکش بعد از ۲۵ سال هنوز فوق‌العاده هست (می‌دونم که قدیمی شده، ولی مسخره‌‌بازی‌های مغز آدمه دیگه!).
حیف که من هیچ‌وقت از گیم‌پلی و طراحی مرحله این مجموعه سر در نیاوردم! هم توی سگا جنسیس و هم دریم‌کست، بعد از مدت کوتاهی به بن‌بست می‌رسیدم و نمی‌دونستم باید چیکار کنم! :دی

میگم نکنه همونطور که pac-man تو secret level بود، و فهمیدیم بازیش در دست ساخته، مگامن هم بود:دی نکنه کپکام داره یک نسخه خاص و پر هزینه تر از مگامن نسبت به سایر نسخه هاش می سازه؟:دی

یوتیوب
Welcome to Developer_Direct 2025, a behind the scenes look at new gameplay, features, and the latest info for some of the biggest games coming to Xbox in 2025. You’ll hear straight from the game creators at id Software, Compulsion Games, Sandfall Interactive, and a surprise studio for a game that we’re excited to unveil.
اینی که تو یوتیوب زدن میگه 4 تا بازی هست و هر 4 تا هم 2025 میاد.

من دوست دارم این بازی ژآپنیه یا Persona 6 باشه، یا KH4 یا نینجا گایدن جدید:دی به Remake ـه FF9 هم نه نمیگم:دی
Persona 6 بدرد معرفی توی شو کیس نینتندو میخوره.
یک شایعه هم داشتیم که متافور هم قراره برای سوییچ ۲ بیاد.

این حس زنده بودن و اینکه همزمان با چند هزار نفر دیگه داری میبینی باعث میشه این ایونت های گیمینگ رو ببینم.
وگرنه من اصن مخاطب هدف اینا نیستم چون سرجمع سالی دو سه تا بازی تموم میکنم که همونا ام مال چند سال پیش ان نه اینکه D1 خریده باشم

حالا نمیدونم چند درصد بیننده ها مث منن

احتمال زیاد سورپرایز همین نینجا گایدن هست
ولی سایر کمپانی های ژاپنی حالا اینجا هم نمایش نداشته باشن، اما عناوین سابقه دار خوبی رو احتمالا امسال می تونن معرفی کنن!
سگا که گل سرسبدش همین پرسونا 6 هست-هنوز اعلام نکردن اون پروژه سوپرگیم که چه چیزی هست

اسکوئر ریمیک ff9 رو معرفی می کنه

بندای هم ace combat رو یحتمل معرفی می کنه، ولی حالا که همه فایتینگ های قدیمی هم برگشتن یا در شرف بازگشت هستن کاش soul calibur هم پر قدرت برگرده

کونامی هم باید کسلوینا رو برگردونه و یکسری شایعات هست و معرفی کامل SH f

کپکامم که همه در انتظار RE هستن که احتمالا اگه برا 2026 هم باشه، باید کم کم معرفی بشه اما شخصا دوست دارم ببینم آیا برای مگامن هم نقشه ویژه ای در سر دارن یا نه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or