شوهی یوشیدا: اگر بازی جدید می‌خواهید، ریمسترها را بخرید

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
شوهی یوشیدا، رییس سابق استودیوهای پلی‌استیشن که مدتی پیش بازنشسته شد، به تازگی در پادکست Kinda Funny حضور پیدا کرده و به تعدادی از سوالات پاسخ داده است.

در این پادکست از یوشیدا پرسیده شد آیا موضوعی هست که مرتبا از سمت هواداران بشنود اما حقیقت نداشته باشد. او به ریمسترها اشاره کرد و گفت: «فکر کنم افرادی که از ریمسترها انتقاد می‌کنند تصور می‌کنند هرمن به جای ساخت بازی‌های جدید روی آن‌ها کار می‌کند. اما مطمئنم که این ریمیک و ریمسترها توسط یک تیم جدا و مستقل ساخته می‌شوند. مخصوصا نسخه‌های مخصوص کامپیوتر. بنابراین فکر نمی‌کنم او برای این کارها چیزی را قربانی می‌کند.»

«ساخت ریمسترها بسیار ارزان هستند, درآمد زیادی به همراه دارند و افرادی جدیدی را به سمت بازی‌‌ها جذب می‌کند؛ مخصوصا وقتی که آن‌ها را به PC می‌آوریم.»

«با درآمد حاصل از ساخت ریمسترها، نسخه‌های PC و ریمیک‌ها می‌توانیم روی بازی‌ها جدید سرمایه‌گذاری کنیم. در این زمانه بازی‌های تک‌نفره بسیار پرخرج هستند، بنابراین برای ساخت آن‌ها به درآمد ریمسترها و پورت‌های PC نیاز داریم.»

او در جمع‌بندی حرف‌های خود گفت اگر منتقدان ریمسترها دنبال بازی‌های انحصاری و تک‌نفره بزرگ هستند، باید از هرمن هالست برای ساخت این ریمسترها و پورت‌ها حمایت کنند تا او بتواند روی بازی‌های جدید سرمایه‌گذاری کند.

Shuhei Yoshida: If You Want New First-Party PS5 Games, You Should Support Remasters

درود به همه من با حرف یوشیدا مخالفم چرا بازی هایی که نیاز به ریمیک یا ریمستر نیاز ندارند بعدش من گیمر باید یه بازی مثال لست آف آس پارت 2 ریمستر برای چی اومد نیاز بود نه به نظر من میگه ریمیک و ریمستر بخرین وحمایت کنین وگرنه بازی جدید در کار نیست به درک که نیست دوتا سوال برام پیش اومده 1.به نظر من پلی 5,کاش دیرتر میومد چرا چون هنوز پلی4فروش داشت و کیفیت خوبی هم بازی‌اش با کیفیت هستند 2نسل نهم شروع کردن ولی من همش ریمیک و ریمستر ووک و کوفت و زهر مار دیدم بازی خوب هم هست ولی سونی یا برند پلی استیشن درگیر سیاست های چپ گرایانه شده مثال سفید قدرتمند. سیاه های قدرتمند حالا چند تا فمنیسم ال جی بی تی کیو هم اضافه و احمال کاری ساخت بازی هایی که تخصصی درش نداشت مثل کنکورد و....حالا درگیر کردن استودیو های تجربه ساخت بازیهای انلاین نداشتن و نابود کردن وقت،پول ،بعدش یوشیدا میگه وقتی داشتید بازی آنلاین یا هرچیز دیگه میساختین نظر گیمر ها رو پرسیدن نه همین بازی جدید نیل دراکمن خب نمیشد چهر بهتری حالا نه زیبا رو ولی قابل تحمل میساختین ولی با تمام پرویی یه استودیو دهن کجی میکنه به گیمری که از یه نسخه بازی چند مدل گرفته بعد از حمایت حرف میزنه شما سالی 2تا 3بازی خوب بساز 2تا ریمیک نسل 6و7هم بساز کسی مشکلی ندارد حمایت میکنن از بازی خوب ولی در کل نسل 9بدترین نسل گیمی من به شخصه بوده حالا ببینیم چی میشه عذر میخواهم اینقدر طولانی شد .بدرود

چرا باید پول ما برای بازی‌های قدیمی خرج بشه که بعداً بازی‌های جدید ساخته بشه؟ یعنی سونی نمی‌تونه مستقیماروی بازی‌های جدید سرمایه‌گذاری کنه؟
یوشیدا یه برنامه کاملاً علمی برای آینده ما توصیه کرده می‌خواید یه بازی جدید انحصاری و خفن ببینید؟ خب لطفاً اول همون بازی‌ای که ده بار تمومش کردید رو دوباره بخریاین بار با کمی گرافیک بهتر و شاید یه افکت نور اضافه. بنظرم الان اتحاد فن ها لازم هست
با تشکیل گروه‌ها یا کمپین‌های آنلاین، فشار بیشتری به سونی بیاریم. مثلا هشتگ‌هایی مثلWeWantNewGames# یا StopRemasters #می‌تونه صدای مارو به گوش سونی برسونه

چرا باید پول ما برای بازی‌های قدیمی خرج بشه که بعداً بازی‌های جدید ساخته بشه؟ یعنی سونی نمی‌تونه مستقیماروی بازی‌های جدید سرمایه‌گذاری کنه؟
نه دیگه هزینه گندکاری و حماقت اینارو سر سرمایه گذاری برای یه مشت گس اشغالی که کنسل شدن، من و شمای کاربر باید بدیم! خودشون گردن نمیگیرن و تازه منت هم میذارن که اگه بازی خوب میخواین وظیفتونه ریمستر بازی نسل ۸ بخرین! مدیریت جهادی یعنی همین.

یک زمان می گفتن یوبی تو لول دیزاین و گیمپلی شابلون می زاره:دی

ولی سونی بیش از ده سال، تم داستان هاش شابلون هست:دی
صرفا واژه آمریکای آخرالزمانی:دی
days gone
TLOU
Horizon
و حتی قشنگ مشخصه رو خوده Death Strandingام تاثیر خودشون رو گزاشتن:دی

شما ریمستر و ریمیک بخرید، تا اگه یکروزم ما خواستیم خودمون سولز بدیم، باز توی یک آمریکای اخرالزمانی هست!

قشنگ مشخصه همین سوشیما با حمایت شوهی ساخته شد، وگرنه حالا که صرفا گوست اسم فرنچایزه، بعید نیست بزودی گوست اف تگزاس آخرالزمانی هم ببینیم:دی
.
.
.
شما ریمستر هارو بخرید، تا از ما حمایت کنید، با شابلون دنیاسازیمون+ سیاست زدگیمون، وقت شما رو تلف کنیم:دی

یک زمان می گفتن یوبی تو لول دیزاین و گیمپلی شابلون می زاره:دی

ولی سونی بیش از ده سال، تم داستان هاش شابلون هست:دی
صرفا واژه آمریکای آخرالزمانی:دی
days gone
TLOU
Horizon
و حتی قشنگ مشخصه رو خوده Death Strandingام تاثیر خودشون رو گزاشتن:دی

شما ریمستر و ریمیک بخرید، تا اگه یکروزم ما خواستیم خودمون سولز بدیم، باز توی یک آمریکای اخرالزمانی هست!

قشنگ مشخصه همین سوشیما با حمایت شوهی ساخته شد، وگرنه حالا که صرفا گوست اسم فرنچایزه، بعید نیست بزودی گوست اف تگزاس آخرالزمانی هم ببینیم:دی
.
.
.
شما ریمستر هارو بخرید، تا از ما حمایت کنید، با شابلون دنیاسازیمون+ سیاست زدگیمون، وقت شما رو تلف کنیم:دی
من شخصا از سولزلایک با کابوی و سلاح گرم به شدت استقبال میکنم :دی به لطف Surge و Lies of P الان آخرین قله فتح نشده همین سولزلایک وسترنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or