اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
یعنی شما نیتیو مثلا سایبرپانک 20-30 فریم بازی کردین جا 70-100؟داره منو میگه!
امیدوارم بتونن تاخیرو کمتر کنن. حتی قبل از اینکه کارت RTX بگیرم، تلاش میکردم به هر روشی شبح و تاخیرو روی Native کاهش بدم. تاخیر و تاری کم، شـــدیــــدا لذت بازی رو افزایش میده. یادمه قدیما مانیتور رو برای تاخیر کمتر اورکلاک میکردم! چِش و چالم حساس شده رو این مورد برای همین، روی کارت 4000 هرگز DLSS و فریمجنریشن رو روشن نمیکنم. تجربه افتضاحیه.
گذشته از این ها، من از Optical Flow روی کارت 4000 برای دیدن فیلم استفاده میکنم و صحنه ها رو به شدت روون و دیدنی میکنه. بینظیره.
آره کلا شتاب دهنده شو برداشتن. حالا شاید بعدا برای ویدیو ها مثلا بوسیله همین Tensor Cores بتونن خروجی بگیرن.از بیخ حذف شده کامل؟
خب شاید همین هسته های جدید بتونن این کارو انجام بدن! نمیدن؟؟
ای بابا...
من بَد عادت شدم روی Optical Flow
با 4090 مشکلی نداره برای فریم، اوکیه.یعنی شما نیتیو مثلا سایبرپانک 20-30 فریم بازی کردین جا 70-100؟
به نظر بعیده به این زودی ها.آره کلا شتاب دهنده شو برداشتن. حالا شاید بعدا برای ویدیو ها مثلا بوسیله همین Tensor Cores بتونن خروجی بگیرن.
عالی میشه اینجوری. خونده بودم تاخیر کمی افزایش پیدا میکنه، درسته؟با Transformer Model برای همیشه باید با تاری تصاویر در حالت Super Resolution و Frame Generation خداحافظی کرد:
View attachment 364391
View attachment 364388View attachment 364389View attachment 364390
View attachment 364387
بله متوجه شدم. بهبود کیفیت تصویر هم در حالت سکون و هم درحالت موشن هست. گوستینگ هم از بین میره در حالت ترنسفومرعالی میشه اینجوری. خونده بودم تاخیر کمی افزایش پیدا میکنه، درسته؟
اما، اما مهم اینه در حین تحرک دوربین و کارکتر بتونه این حالت رو حفظ کنه، نه فقط در حالت سکون و عکاسی. باید در زمانِ حرکات سریع ماوس بررسی بشه بعدا.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
فعلا باید صبر کنیم ببینیم چی کار می کنه.
توی این عکس ها که بی نظیـــــــــــره.
چــــقــــدر خـــــــــــــوبــــــــه! دقیقا همون چیزائی که همیشه ازش می نالیدم رو نداره!!!! چه تغییر بزرگی!!!بله متوجه شدم. بهبود کیفیت تصویر هم در حالت سکون و هم درحالت موشن هست. گوستینگ هم از بین میره در حالت ترنسفومر
View attachment 364392
طرز کار باهاشم راحته. میرید داخل اپ انودیا.
بازی رو میشناسونید و سپس گزینه DLSS Override Model Preset رو در حالت Latest قرار میدید.
بطور اتوماتیک فایلهای dll مربوط به dlss ها به آخرین ورژن بروزرسانی میشند. برای همه کارتهای RTX هم قابل اعمال هست.
همچین اگر کارت سری RTX40 دارید Frame Generation رو در حالت 2X و اگر کارت RTX50 دارید در حالت 3X یا 4X بسته به سقف هرتز نمایشگر خودتون قرار بدید.
View attachment 364393
البته باید صبر کنید تا نسخه جدید اپ انودیا ریلیز بشه که گفته شده همزمان با عرضه کارتهای سری RTX50 اونم ریلیز میشه.
ضمنا برخی بازیها بصورت پچ این گزینه رو داخل منوی خود بازی هم اعمال میکنند که خب اون رو باید خود سازنده پچ کنه.
اینو همون روز عرضه نشون دادن منم راجبش صحبت کردم اگر درست کار کنه و محدودیت نداشته باشه بسیار امکان خوبیهچــــقــــدر خـــــــــــــوبــــــــه! دقیقا همون چیزائی که همیشه ازش می نالیدم رو نداره!!!! چه تغییر بزرگی!!!
آقا اینو دیگه نمیشه دوست نداشت!
دقیقا همون طوری که صحبتش بود چند مدت پیش همینجا، با توجه به اینکه این نسل روی همون نود های 5 نانومتری TSMC پیدا شده، میشه افزایش خروجی نسبتا خطی با افزایش مشخصات نسل جدید مشاهده کرد (به جز 5070)نمی دونم پست حدسی که قبل از معرفی کنفرانس انویدیا دادم کجاست یا ایا پاک شده؟
- GeForce RTX 5090 vs RTX 4090 (Native RT / No DLSS) = +30%
- GeForce RTX 5080 vs RTX 4080 (Native RT / No DLSS) = +15%
- GeForce RTX 5070 Ti vs RTX 4070 Ti (Native RT / No DLSS) = +20%
- GeForce RTX 5070 vs RTX 4070 (Native RT / No DLSS) = +20%
اما حدس قدرت خام و رسترش که گفته بودم بدون dlss دقیقا درست از اب دراومد
با این حساب 5070 تقریبا همون 4070 سوپر خودمونه 5070 تی ای هم 4070 تی ای سوپر همین نسله
شایعه قیمت درست بوده و amd نتونسته با خرده فروشها درستش کنه و گفتن بزار fsr4 هم ردیف بشه.کارتهای سری 9000 AMD در ماه مارس (اواسط اسفند- اوایل فروردین) منتشر میشن
View attachment 364479
پ.ن : یکم دیر نیست؟
قیمت 600 دلاریش و لنگ زدنش توی ری تریسینگ و قیمت خوب نسل جدید انویدیا احتمالا باعثش شدهکارتهای سری 9000 AMD در ماه مارس (اواسط اسفند- اوایل فروردین) منتشر میشن
View attachment 364479
پ.ن : یکم دیر نیست؟