TV Center

نه متاسفانه ، برای پخش انلاین اکثرا یا ۱۰۸۰ بیت ریت بالاست یا ۴کی ۵ ۶ گیگی
اپش رو تی وی نصب کردم ولی خب نتونستم ورود کنم هر کاری کردم هوشمند نیست! مثلا نماوا اسکن میکنی سریع وارد میشی اما این اذیت میکنه! خلاصه رو پی سی خواستم اشتراک بگیرم اونم ارور داد گفت بخاطر مشکل در پرداخت هفت روز اشتراک رایگان بهت تعلق میگیره😬 شوگون رو خواستم دانلود کنم جدیدش نیست سریال ۱۹۸۰ رو گذاشته😐 قسمت دهمش رو کسی لینک با کیفیت داره واسم ارسال کنه ممنون میشم

• Poker Face
Reactions: Arash-S212
دوستان دو ۳ تا سریال هیجانی اکشن جنایی یا پلیسی و.. آمریکایی یا انگلیسی معرفی کنید ترجیحا تموم شده باشه . زیاد قدیمی هم نباشه( ۲۰۱۴ به بالا) و ریتم فیلم خوب باشه صحنه های اکشن و جذاب زیاد باشه و هیجان فیلم خوب باشه. حرف زدنی خیلی نباشه چند وقته پیش سریالspecial ops lioness رو دیدم سریال خوبی بود ولی خیلی حرف میزدن و ریتم کندی داشت. سریال jackal day هم دیدم بهتر از اون یکی بود ولی خوب ادامه داره هنوز. ممنون میشم دو ۳ تا سریال تو همین مایه ها معرفی کنید ولی ریتم تندی داشته باشه و همچنین هیجان داشته باشه و کسل کننده نباشه. تشکر

دوستان دو ۳ تا سریال هیجانی اکشن جنایی یا پلیسی و.. آمریکایی یا انگلیسی معرفی کنید ترجیحا تموم شده باشه . زیاد قدیمی هم نباشه( ۲۰۱۴ به بالا) و ریتم فیلم خوب باشه صحنه های اکشن و جذاب زیاد باشه و هیجان فیلم خوب باشه. حرف زدنی خیلی نباشه چند وقته پیش سریالspecial ops lioness رو دیدم سریال خوبی بود ولی خیلی حرف میزدن و ریتم کندی داشت. سریال jackal day هم دیدم بهتر از اون یکی بود ولی خوب ادامه داره هنوز. ممنون میشم دو ۳ تا سریال تو همین مایه ها معرفی کنید ولی ریتم تندی داشته باشه و همچنین هیجان داشته باشه و کسل کننده نباشه. تشکر

Sneaky Pete
Strike Back
Mad Dogs
Bosch
Low Winter Sun
American Primeval
Banshee
Quarry
The Killing
Barry
Mr. Inbetween
The Old Man
The Bridge
Godless
The Unit
Justified
Ozark
Luther
Taboo
Narcos
ZeroZeroZero

اپش رو تی وی نصب کردم ولی خب نتونستم ورود کنم هر کاری کردم هوشمند نیست! مثلا نماوا اسکن میکنی سریع وارد میشی اما این اذیت میکنه! خلاصه رو پی سی خواستم اشتراک بگیرم اونم ارور داد گفت بخاطر مشکل در پرداخت هفت روز اشتراک رایگان بهت تعلق میگیره😬 شوگون رو خواستم دانلود کنم جدیدش نیست سریال ۱۹۸۰ رو گذاشته😐 قسمت دهمش رو کسی لینک با کیفیت داره واسم ارسال کنه ممنون میشم
اپش برای من همیشه راحت لاگین میشده عجیبه ، درگاهش چند روزیه مشکل دار شده ، اون مورد اخر هم شما احتمالا اسم سریال رو درست سرچ نکردین ، کاملترین آرشیو سایت های دانلود رو داره چطور ممکنه شوگان رو نداشته باشه :D ؟
لینک شوگان از سینما خدمتت : دانلود مینی سریال Shogun 2024 با زیرنویس فارسی و تماشای آنلاین

• Love
Reactions: Shiriin
یه سوال
قسمت آخر فصل 3 تویین پیکس دقیقا چی بود
خصوصا اونجا که آخرین سکانس میرن دمه خونه لورا پالمر
و یکی اسمشو صدا میزنه ؟
2- تو قسمت های وسطی فصل 3 یه جا تو دهه 40 نشون میده یه جونور تو دهن یه دختر میره اون کی بود ؟
3- مادر لورا پالمر دقیقا چش بود ؟ انگار انسان نبود

• Like
Reactions: Love Console
اپش برای من همیشه راحت لاگین میشده عجیبه ، درگاهش چند روزیه مشکل دار شده ، اون مورد اخر هم شما احتمالا اسم سریال رو درست سرچ نکردین ، کاملترین آرشیو سایت های دانلود رو داره چطور ممکنه شوگان رو نداشته باشه :D ؟
لینک شوگان از سینما خدمتت : دانلود مینی سریال Shogun 2024 با زیرنویس فارسی و تماشای آنلاین
سرچ ۳۰نما چند وقته خیلی رفته تو دیوار
سرچ این سایتها باید بتونه حتی اسپل اشتباه رو هم تشخیص بده اما ۳۰نما بعضا حتی اسپل درست رو هم تشخیص نمیده
من بهشون گفتم ، ممنون میشم شما هم تیکت بزنی و به پشتیبانی اطلاع بدید

یه سوال
قسمت آخر فصل 3 تویین پیکس دقیقا چی بود
خصوصا اونجا که آخرین سکانس میرن دمه خونه لورا پالمر
و یکی اسمشو صدا میزنه ؟
2- تو قسمت های وسطی فصل 3 یه جا تو دهه 40 نشون میده یه جونور تو دهن یه دختر میره اون کی بود ؟
3- مادر لورا پالمر دقیقا چش بود ؟ انگار انسان نبود

اندینگ سریال طوری نیست که من (اوریگامی) و غیره برات بشکافیم؛ یه سر به ویدئوهای تحلیلی بزن که پایان برات باز کنن (البته همشون فرضیه هست)
اونکه صدا میزنه؛ صدای مادر لارا پالمر هست؛ برمی‌گرده به اپیزود پایلوت که از مرگ یا غیب‌شدن دخترش جیغ می‌زنه.
قسمت هشتم پشم‌افکن تویین پیکس؛ تصویر سورئالی از نقش شیاطین و نیروی تاریکی در خلق موجود BOB هست.
مادر لارا پالمر Possessed شده بود.

اندینگ سریال طوری نیست که من (اوریگامی) و غیره برات بشکافیم؛ یه سر به ویدئوهای تحلیلی بزن که پایان برات باز کنن (البته همشون فرضیه هست)
اونکه صدا میزنه؛ صدای مادر لارا پالمر هست؛ برمی‌گرده به اپیزود پایلوت که از مرگ یا غیب‌شدن دخترش جیغ می‌زنه.
قسمت هشتم پشم‌افکن تویین پیکس؛ تصویر سورئالی از نقش شیاطین و نیروی تاریکی در خلق موجود BOB هست.
مادر لارا پالمر Possessed شده بود.
اخه مسئله اینه تو اون خونه که خانواده پالمرزندگی نمیکرده
که صدا جیغ مادرش میاد
حالا یه سوال چرا vfx و cgi سریال تو دیوار بود
خود سریال برای ۳۰ سال پیش خوب افکت زده بود
ولی نسخه ۲۰۱۷ جز چند صحنه خاص زیاد تعریفی نبود

• Like
اخه مسئله اینه تو اون خونه که خانواده پالمرزندگی نمیکرده
که صدا جیغ مادرش میاد
حالا یه سوال چرا vfx و cgi سریال تو دیوار بود
خود سریال برای ۳۰ سال پیش خوب افکت زده بود
ولی نسخه ۲۰۱۷ جز چند صحنه خاص زیاد تعریفی نبود

فرض کن کوپر و پالمر وارد یه تایم‌لاین اشتباه شده بودند؛ تایم‌لاین رو تو اینجا همون مولتی‌ورس درنظر بگیر.

cgi و vfx هم خوبه؛ تو ذوق نمی‌زنه؛ بودجه مارولی که بهش نداده بودند! 🦢 :D

تعدادی از طرفداران خودِ تویین پیکس از فصل سوم رضایت نداشتند (طرفداران تویین پیکس نه طرفداران کارهای لینچ)؛ از دید من یکی از بهترین چیزهای تاریخ تلویزیون هست؛ اون گندِ میانه فصل دوم و سردرگمی فیلم Fire Walk with Me رو جمع کرد. به قول یه کامنت که «کایل مک‌لاکلن» برای The Return باید سه تا اسکار همزمان می‌گرفت. نمی‌دونم Eraserhead رو دیدی یا نه؛ اما ادای دینی هم به فیلمِ اولش بود (به‌خصوص اپیزود هشتم و اپیزود اول و دوم)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE
سرچ ۳۰نما چند وقته خیلی رفته تو دیوار
سرچ این سایتها باید بتونه حتی اسپل اشتباه رو هم تشخیص بده اما ۳۰نما بعضا حتی اسپل درست رو هم تشخیص نمیده
من بهشون گفتم ، ممنون میشم شما هم تیکت بزنی و به پشتیبانی اطلاع بدید
درسته ، تیکت هم میزنم امروز ، ولی به نظر میرسه کلا اکثر سایت های فیلم این مشکل رو دارن ، امپایر هم همینجوریه دقیقا ، یا نایت مووی :D

• Like
Reactions: Sarvior
cgi و vfx هم خوبه؛ تو ذوق نمی‌زنه؛ بودجه مارولی که بهش نداده بودند! 🦢 :D
که vfx ش خوبه ؟
همینو بذاری جلو یه مخاطبی که ندونه لینچ ساخته
از شدت داغون بودن vfx فکر میکنه با یه کار داغونی طرف
کارای درجه 3 ای مثل سریال های تینیجری خون آشامی وضع vfx بهتره
بعید بدونم به بودجه ربط داشته باشه
شاید خواستن همون استایل قدیمشو حفظ کنه
ولی بازم به نظرم کیفیت ساخت فصل 1 و 2 خیلی بالاتر بود
جاهای که به یه شکلی قرار بوده صحنه سورئال شه با یه ترفندی باور پذیرترش میکردن
حالا من نمیدونم این ضعف دیدگاه لینچ به تکنولوژی بوده یا تیم ضعیفی داشته بخش vfx یا تیمش اصلا نمیتونستند بفهمند لینچ چی میخواد
همینو جلوهای ویژه رو میدادن نولان شرایط فرق میکرد
آخه مثلا این چیه این پایین
انگار بازی doom 2d نگاه میکنی
vlcsnap-2025-01-20-12h51m41s533.png

• Like
اگه سریال پلیسی خوب و درجه یک میخوایی من the wire پیشنهاد میکنم درسته نسبتا قدیمی شده و خیلی هم اکشن نداره اما این سریال به ادم درس زندگی میده و شخصیتش هاش تا ابد تو یادت میمونه در کل دیدنش برای همه ی انسان ها کره زمین واجبه

که vfx ش خوبه ؟
همینو بذاری جلو یه مخاطبی که ندونه لینچ ساخته
از شدت داغون بودن vfx فکر میکنه با یه کار داغونی طرف
کارای درجه 3 ای مثل سریال های تینیجری خون آشامی وضع vfx بهتره
بعید بدونم به بودجه ربط داشته باشه
شاید خواستن همون استایل قدیمشو حفظ کنه
ولی بازم به نظرم کیفیت ساخت فصل 1 و 2 خیلی بالاتر بود
جاهای که به یه شکلی قرار بوده صحنه سورئال شه با یه ترفندی باور پذیرترش میکردن
حالا من نمیدونم این ضعف دیدگاه لینچ به تکنولوژی بوده یا تیم ضعیفی داشته بخش vfx یا تیمش اصلا نمیتونستند بفهمند لینچ چی میخواد
همینو جلوهای ویژه رو میدادن نولان شرایط فرق میکرد
آخه مثلا این چیه این پایین
انگار بازی doom 2d نگاه میکنی
View attachment 364381

الان دقیقاً تصویری را از The Return به اشتراک گذاشتی که جماعت توییتری (از اون سینه‌فیل‌ها) به‌عنوان یکی از ناب‌ترین قاب‌های لینچ یاد می‌کنند.:D
کلی صحبت میشه دربارش کرد؛ اما از حرفات فهمیدم که تو رفتی سمت تیم قرمز (اون سمت که تویین پیکس اصلی رو بیشتر دوست داشتند). :D 🦢

پ.ن: مقایسه با نولان هم خنده‌دار هست؛ چون باز بحث بودجه به وسط میاد و خودت یه سرچ ویکی‌پدیایی کن که بودجه فیلم‌های نولان چه‌قدر بوده (هرچند اپیزود هشتم The Return از کل صحنه انفجار هاپنهایمر می‌ارزه (باز بخاطر این Lynch vs Nolan راه نندازید که حوصله ندارم):D

در مورد From اگر واقعاً این اپیزود آخر یکم شفاف سازی نمی کرد دیگه کلافه می شدم :D ولی خوبه بازم سؤال های بی جواب زیادی مونده. در کل سریال خوبیه ولی با بعضی بازیگرهاش بعد 3 فصل هم ارتباط نمی گیری (جید و ویکتور به نظرم بهترینن). بعضی سکانس گفتگو ها هم مشخصه فقط میخوان تایم اپیزود پر کنن.

یه متن توضیحات هم دیدم به نظرم کامل بود:

● در سال 1506، ساکنین یک شهر تصمیم گرفتند با یک موجود ناشناخته معامله‌ای کنند که به آن‌ها زندگی ابدی بده، به شرطی که فرزندانشان را قربانی کنند.

● یک زوج این معامله را رد کردند چون یه دختر داشتند و می‌خواستند کودکان را نجات دهند، اما شکست خوردند. بنابراین نفرین روح کودکان که در ریشه‌های درختی که این مکان را ایجاد کرده بود، شکل گرفت. وقتی اونا می‌میرند، دوباره متولد می‌شوند تا زمانی که روح کودکان آزاد شود، اما در تمام تلاش‌هایشان شکست خوردند.

● تاریخ‌هایی که در خواب تابیتا ظاهر شدند، نشان‌دهنده مرگ زوج و شکست آن‌ها در انجام مأموریت بودند که آخریش سال 1978 بود، سالی که میراندا و کریستوفر مردند تا دوباره به شکل تابیتا و جید متولد شوند.

● اعداد روی درخت، نت‌های موسیقی برای ملودی آهنگی هستند که اولین زوج برای کودکان می‌خواندند.

● دستبندی که دیده میشه متعلق به اولین زن است، بنابراین اون هر بار که دوباره متولد می شود، آن را ناخودآگاه می‌سازد.

● کودکان کلمه «آنگکویی» (Angkowi) را تکرار می‌کنند که به معنی به یاد بیاور است، زیرا وقتی زوج می‌میرند و دوباره متولد می‌شوند، خاطرات گذشته‌شان را فراموش می‌کنند و نیاز به کمک برای به یاد آوردن دارند.

● اونی که دوباره متولد شد برای تحقق معامله برگشت.

● مرد زردپوش از جیم عصبانی بود، چون اون به تابیتا کمک کرد تا گودال را حفر کنه و وارد تونل‌ها بشه (تصاویر کودکان بعد از ورود تابیتا به آن تونل‌ها به او ظاهر شدند).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or