TV Center

پ.ن: آقا فهمیدیم که جنابعالی همه سریال‌های خفن تاریخ را دیدی ...:D

:|:))
پستت رو خوندم فهمیدم تو درست میگی و من اشتباه کردم

====

آخرین سریالی که دیدم disclaimer آلفونسو کوآران بود. ببینید دوستان پشیمون نمیشید پشمام فر خورد از کارگردانی. یعنی کوآران رو میبینی واقعا میفهمی کارگردانی شغل و هنره عین پپ گواردیولا رو میبینی میفهمی مربیگری شغل و هنره. اکثرا هستن فقط وظایف روتین اون شغل رو پر کنن. قصه بسیار خوب و از نظر اخلاقی درگیرکننده‌ای داره و تا انتهای کار چیزی مشخص نیست. فیلمبرداریش هم محشره. هر چی از فیلمبردارس بگم کم گفتم.
سه تا سریال برتر امسال من(خیلی‌ها رو ندیدم)

Dune prophecy
Disclaimer
Sweetpea

شاید کاربر بهتر باشد این‌گونه گات را معرفی کند: «سریال بسیار خوبی است اما بدان که پایان‌بندی به‌شدت بدی دارد.» اینجا به منطقی‌ترین شکل ممکن بیننده را دو راهی عاقلانه قرار می‌دهد که ببیند یا نه.
درستش اینه که بگیم GoT یک سریال فوق‌العاده خفن هست که از نظر وسعت و عظمت تقریبا هیچ مشابهی نداره، ولی پایان بندی خوبی هم نداره. اینجوری حق مطلب بهتر ادا میشه تا صرفا بگیم آره داداش GoT همچین بدک نبود 🫣😁

من جدی نمی فهمم، شما سریال مگه می بینید برای پایانش؟!:دی
اینطوری کتاب های حکمت ها رو بخونیم بهتر نیست؟!:دی یا حتی شعر می تونه در کمترین زمان به ما درس اخلاق بگه:دی مگه امتحان زبان هست که می خواید سربع تهشو بدونید و تست بزنید؟:دی
بنظرم اگر حتی یک سریالی فقط یک فصلش خوب بوده و بقیه افتضاح، تنها اون یک فصل رو باید دید، بقیه رو بسپاریم به ذهنمون و تا ابد برامون تو فکرمون با کلی خط داستانی دیگه ادامه پیدا کنه:دی

این ارتیست های ادایی که میگن ما عین 24 ساعت زمان روزمون رو برنامه داریم، رو ولشون کنیم، اینا ذاتا ارتیست نیستن

چه نقاشی های ناکاملی که کلی مورد بحث قرار گرفته، یا کافکایی که کلی کار نیمه تمام داره اما محفلی گرم برای تحلیل حرف های ناگفته اش تشگیل شده!

حتی تو ویدیو گیم من مطمئنم اگه p.t منتشر می شد، اصلا به اون خفنی که تو ذهنمون ساختیم نمی شد!

اونطرف تو رمان ها، چون مثلا مارتین کتاباشو کامل نکرده یعنی بی ارزشه؟!

ایا نصفه موندن برسرک تا حالا(حالا به طریق دیگه ادامه پیدا می کنه) ارزش این مانگارو کم می کنه؟!

چه فیلم های سینمایی که تو پرده اخرشون به یکباره افت می کنن، آیا نباید اصلا آنهارا تماشا کرد؟!:دی

این اسپارتاکوس ، توکلیپ یه صحنه بود که زن داخل نبرد بود .
من زیاد تاریخچه حوزه میدان نبرد تاریخ دوره اسپارتاکوس رو نمی دونم , ولی زن بود آیا ؟ یا بازم شلم شوربا رو اجرا کردن مثل همیشه

• Smile
Reactions: Love Console
این اسپارتاکوس ، توکلیپ یه صحنه بود که زن داخل نبرد بود .
من زیاد تاریخچه حوزه میدان نبرد تاریخ دوره اسپارتاکوس رو نمی دونم , ولی زن بود آیا ؟ یا بازم شلم شوربا رو اجرا کردن مثل همیشه
این سری همیشه پای یک یا چند زن درش در میان بوده :D
کلا جزو نکات مثبت سریال تلقی میشه نباید به دید منفی ببینیش باید استقبال هم بکنی :D
بانو لا لس هم که حضور دارن خاطرات نوستالژی گذشته رو زنده میکنن.

کلا جزو نکات مثبت سریال تلقی میشه نباید به دید منفی ببینیش باید استقبال هم بکنی :D
تو سریال اسپارتاکوس کارگردان احتمالا قید کرده بود هیچ زنی حق اینکه صحنه نودیتی نداشته باشه نداره :D یعنی طرف 2 - 3 قسمت از عرش به فرش میرسه و برده میشه و میفرستش بره میگی خب این از دستشون در رفت یهو به بهانه حموم کردن زارررت نودیتی میره تو چشمت :))

پشت صحنه اره 😬
ولی آخه داخل میدان نبرد !
گرچه این سری از سریال همچین مالی نبود و نیست !!! بیشتر سریال چورن هست 😂😅

• Smile
پشت صحنه اره 😬
ولی آخه داخل میدان نبرد !
گرچه این سری از سریال همچین مالی نبود و نیست !!! بیشتر سریال چورن هست 😂😅
سریال اصلی بر اساس واقعیت تاریخی بوده وگرنه تهش باید سر اون دو تا حرومزاده رو میبرید میزاشت رو سینه شون که در واقعیت خوشبختانه سپاه اشکانیان به رهبری سورنا اینارو از روی زمین محو کرد (که ای کاش اجازه میدن تا فصل 5 ساخته بشه اینم بببینم ما). ولی حالا که اسپین آف بر اساس اینه که اگه آشور زنده میموند چی میشد، حالا دیگه زن گلادیاتور هم میتونن اضافه کنن.

• Like
درستش اینه که بگیم GoT یک سریال فوق‌العاده خفن هست که از نظر وسعت و عظمت تقریبا هیچ مشابهی نداره، ولی پایان بندی خوبی هم نداره. اینجوری حق مطلب بهتر ادا میشه تا صرفا بگیم آره داداش GoT همچین بدک نبود 🫣😁

همون جمله من هست اما با برچسب‌های اضافی و دهن‌پرکن! :D 🦢

هنوزم سر حرفم هستم که اندینگ از پایلوت خیلی مهم‌تره برای سریال؛ حس نفرت اون‌هایی که از همان ابتدا شروع کردند (فکر کنم بهار سال 90 بود) و رسیدند به اون نقطه را درک می‌کنم؛ GOT اپیزود Battle of Bastards داره که هم‌تراز با آن نبرد پایانی The Return of the King ارباب حلقه‌ها هست؛ بی‌تردید یکی از بهترین اپیزودهای تاریخه!

• Like
Reactions: soltanmasoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or