PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
قطعا LD بهترین بازی فرامه ولی تمیزترین و باکلاسترین بازیشون BBه. دلیل این اتفاقم واضحه. به امید اینکه بازی بعدی شونو هم سونی پردوس کنه. حیفه فرام تکنولوژیکلی پروداکشنش متوسط باشه. و اینکه مشخصه یه دست سفتی بالای سرشون باید باشه که یه سری جاها که دیزاین چندان سالید نیستو راحت دور ریز کنن. مثلا DS3 یه قسمتایی خیلی معلومه شل گرفتن و به هم ور کردن.

قطعا LD بهترین بازی فرامه ولی تمیزترین و باکلاسترین بازیشون BBه. دلیل این اتفاقم واضحه. به امید اینکه بازی بعدی شونو هم سونی پردوس کنه. حیفه فرام تکنولوژیکلی پروداکشنش متوسط باشه. و اینکه مشخصه یه دست سفتی بالای سرشون باید باشه که یه سری جاها که دیزاین چندان سالید نیستو راحت دور ریز کنن. مثلا DS3 یه قسمتایی خیلی معلومه شل گرفتن و به هم ور کردن.
نصف بیشتر حرفاتو نفهمیدم :-s

هدف اصلی در بلادبورن و تمام بازیهای دنیای میازاکی تسلیم نشدنه. تم دارکی که در دنیای آن وجود دارد همان نیمه ی تاریک وجود ماست. هدف نابود کردن نیمه ی تاریک نیست بلکه پذیرفتن آن است. هر بار مردن در دنیای آن چون تولدی دوباره است تا یک بار دیگر مبارزه کنیم. اما مبارزه اصلی در درون ماست اینجاست که خود را محک خواهیم زد، اگر بتوانیم خود را آنجور که هستیم بپذیریم در نهایت به رهایی درون خواهیم رسید و گذری به سوی آزادی خواهیم داشت.

درود دوست عزیز خواهشا بعد تایپ مطلب یک دور خودتون از رو بخوانید متوجه نشدم منظورتون رو.

LD قرصه بازیه چیه؟!

با همون منطقی که مخفف الناز میشه L مخفف الدن هم میشه LD. اگه هم النازو قبول نداری میتونی phonetic abbreviation رو گوگل کنی.
بله، اگر از phonetic abbreviation استفاده کنیم، میشه Elden را به LD مخفف کرد، مشابه اینکه Elnaz را به L کوتاه می‌کنند. این نوع مخفف‌سازی بیشتر در گفتار عامیانه یا نام‌های مستعار دیده می‌شود و لزوماً یک استاندارد رسمی نیست، اما توی مکالمات غیررسمی میتونه کاربرد داشته باشد.
پس اگر بخواهید Elden را به LD کوتاه کنید، منطقیه‌، مخصوصاً بین دوستان یا گیمینگ.

• Like
Reactions: J. Constantine
حتما خارج از تاپیکه .
ولی میخوام بگم این طبیعیه برای کسی که کلاس میره یا تو محیطی که زیاد انگلیسی صحبت میکنن حضور داره و کاربرد زبان فارسیش خیلی کم میشه اینکه حین صحبت اول کلمات انگلیسی به ذهنش خطور کنه کاملا درسته.

خیلی وقتها ما این عزیزان رو مسخره میکنیم و میگیم شیش ماه نشده رفته فلان جا ولی حین صحبت تو هر جمله 10 تا کلمه انگلیسی استفاده میکنه.
این شکلی از یادگیری زبانه و اصلا طبیعی ترین حالتش اینه که اینطور باشه.
شخصی که این شرایط رو داره حتی وقتی میخواد به زبان مادریش صحبت کنه اول کلمه انگلیسی میاد تو ذهنش و بعد به دنبال معادل فارسی اون میگرده.

ولی در مقابل میخوام بگم این مورد رو میشه حین نوشتن تو یک انجمن و محیط که همه فارسی صحبت میکنن و این امکان رو داری که متنی که نوشتی رو ویرایش کنی بالطبع باید کمتر دیده بشه.
مکالمه در لحظه نیست که بخوای برای کلماتی که بطور واضح تو فارسی وجود داره و معنا رو خیلی بهتر میرسونه از کلمه انگلیسی استفاده بشه.
و بعد بخوایم مسئولیتش رو بندازیم سر اینکه داریم زبان یاد میگیریم.

اینکه به خودمون زحمت میدیم و میایم اینجا یک متن و کامنتی رو مینویسیم اینکه 10ثانیه دیرتر بخوایم روی دکمه ارسال کلیک کنیم که بتونیم کلمات و جملات رو ویرایش کنیم واقعا کار سختی نیست.

میگم چون اینجا مکالمه در لحظه نیست به نظرم اون بهونه یا توجیه های بالا خیلی جایگاهی نداره.
خوندن همچین جملاتی تو یه انجمن فارسی اصلا جذاب نیست.
خیلی از بچه های اینجا سالهاست جاهای دیگه زندگی میکنن و اگه مقایسه کنیم خیلی بیشتر از بخشی از ماها که تو ایرانیم به این موارد دقت میکنن و تو متنشون همچین کلماتی رو اصلا نمیبینی یا به ندرت پیش میاد که استفاده کنن.

در مورد خودم کلا این متن ها رو نمیخونم و رد میشم چون احساس میکنم خیلی بهم بر میخوره:))
به نظرم حتی خیلی زشته.
=====

@Verkha جان به امید اینکه انگلیسیت رو خیلی قوی کنی و درش موفق باشی ولی قول بده بعدش محتوای فارسی رو هم یادت نره که دایره کلمات فارسیت دوباره برگرده. :D :-bd
========
ماد Bloodborne - Magnum Opus یا همون (Project Beast) که اسم رمز بلادبورن قبل از معرفی بود بعد چندسال یه آپدیت گنده گرفته و میشه گفت که تازه منتشر شده.
این ماد با توجه به اسمش در بخشی از ویژگیهای گیم پلی ، اتمسفر ، UI و آرت استایل بازی رو برمیگردونه به ایده اولیه ای که فرام سافتور در نظر داشت.
در این حین اتمسفر و نورپردازی تغییر کرده و محیط خیلی دارک تر شده.
کلی اسلحه که از بازی اصلی حذف شدن رو برگردونده.
چندتا شخصیت حذف شده رو برگردونده.
تعدادی از دشمنها تو بازی تغییراتی دارن ، مدل ها و تکسچرهای اولیه ای که براشون در نظر داشتن رو برگردوندن(بر اساس کانسپت آرتهای رسمی یا در کدبیس بازی موجوده این کار رو کردن)
بر اساس ایده اولیه Warp کردن از طریق Warp Chair و نشستن بر روی اونها انجام میشه و لامپها به شکل قبلی حذف شدن
.
.
.

کلا کلی Cut Content رو که فرام سافتور/Japan studio به هر دلیلی نتونستن تو بازی بگنجونن رو با این ماد میشه برگردوند.

(Project Beast) Bloodborne - Magnum Opus نتیجه data mine کردن کدهای بازی توسط این تیم و اختصاص چندین هزار ساعت تجربه کردن بازی و به زیر و بم اون آشنا شدنه.

===========

دانلود
Bloodborne - Magnum Opus -
تو این پست Magnum Opus: Project Beast رو معرفی کرده بودم که چطور اتمسفر ، تم بازی رو خیلی نزدیک به ورژن اولیه بلادبورن میبره.
این یه کلیپ از مبارزه با گسکوینه با این ماد:

View attachment Magnum Opus_ Project Beast - Gascoigne Fight (30 FPS, Cinematic).mp4

جدیدترین آپدیتشه.
تازه تو یوتوب خیلی کیفیتش رو کم کرده.
فایل اصلیش رو که دارم خیلی بهتره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
به نظر منم بلادبورن بهترین بازی فرام سافور هست، هرچند دارک سولز 1 هم جایگاه به شدت بالایی داره، ولی بلادبورن رو واقعا بیشتر دوست دارم، همین ماه گذشته یک اسپیدران جدید ازش رفتم، با اینکه پلی ترو (پنجم؟ شیشم؟ هفتم؟ کم کم داره از دستم میره :D) بود ولی بدون اغراق بی نهایت بهم چسبید...

در کل به تریتب:

بلادبورن
سولز 1
الدین رینگ
سولز 3
سکیرو
سولز 2

شاید اگر قرارب اشه "بهترین" به صورت کلی رو انتخاب کنم بگم سولز 1، مثلا از نظر طراحی و تاثیری که رو بازی ها داشت، اما برای شخص خودم، بلادبرون یکمی بالاتر از ایشون هست که الردی خودش به شدت جایگاه بالایی داره...

چه سالی بود این 2015-16... این دوره بازی هایی اومدن که واقعا تاریخ انقضا ندارند...

به نظر منم بلادبورن بهترین بازی فرام سافور هست، هرچند دارک سولز 1 هم جایگاه به شدت بالایی داره، ولی بلادبورن رو واقعا بیشتر دوست دارم، همین ماه گذشته یک اسپیدران جدید ازش رفتم، با اینکه پلی ترو (پنجم؟ شیشم؟ هفتم؟ کم کم داره از دستم میره :D) بود ولی بدون اغراق بی نهایت بهم چسبید...

در کل به تریتب:

بلادبورن
سولز 1
الدین رینگ
سولز 3
سکیرو
سولز 2

شاید اگر قرارب اشه "بهترین" به صورت کلی رو انتخاب کنم بگم سولز 1، مثلا از نظر طراحی و تاثیری که رو بازی ها داشت، اما برای شخص خودم، بلادبرون یکمی بالاتر از ایشون هست که الردی خودش به شدت جایگاه بالایی داره...

چه سالی بود این 2015-16... این دوره بازی هایی اومدن که واقعا تاریخ انقضا ندارند...
سیکرو یونیک ترینه و بیشتر یادآور تنچو بود برای من تا سولز و برای همین عاشقش بودم و
Bloodborne قطعا کاملترین و تنها سولزلایک کنسول سلر واقعی بود برا من به شخصه و
دلیل اصلی خریدن کنسولم هم بود.
ولی قطعا یادم نمیره Dark Souls 1 چطوری درک زمان و مکان رو از من گرفت و در کل تاثیرگذارترین اثرمیازاکی میدونمش . 8->
البته دمون سولز رو رو PS3 زمان لانچش تجربه نکردم و نظری ندارم .

سیکرو یونیک ترینه و بیشتر یادآور تنچو بود برای من تا سولز و برای همین عاشقش بودم و
Bloodborne قطعا کاملترین و تنها سولزلایک کنسول سلر واقعی بود برا من به شخصه و
دلیل اصلی خریدن کنسولم هم بود.
ولی قطعا یادم نمیره Dark Souls 1 چطوری درک زمان و مکان رو از من گرفت و در کل تاثیرگذارترین اثرمیازاکی میدونمش . 8->
البته دمون سولز رو رو PS3 زمان لانچش تجربه نکردم و نظری ندارم .
دیمنز رو از 2010 رو پی اس تری بازی میکنم، اولین بار فکر کنم 2013 تموم شد، 2017 هم پلتش کردم، اگه تو لیست نیاوردم برای این بود که سولز 1 به معنای واقعی حکم کامل کننده دیمنز سولز رو داشت، وگرنه اتمسفر دیمنز سولز مخصوصا، اگه از سولز 1 حتی برام بهتر نباشه، کمتر نیست،

سولز 1 ولی چنان جایگاه بازی رو ارتقا داد که خودش به تنهایی میتونه کاندید بشه، هرچند، همه چیز با دیمنز سولز شروع شد..

*دلیل اینکه دیمنز سولز طول کشید تا تموم و پلت شه، این هست که مطلقا از گاید استفاده نکردم مگر جایی که به معنای واقعی بازی بلاک شده و گیر افتادم، مثلا اخرای بازی این اتفاق افتاد، شاید 10 ثانیه گاید (ویدئو) دیدم و بعدش دیگه دوباره کلش رو خودم رفتم، برای همین طول کشید، هیچ وقت اون روند طبیعی روایت محیطی و اکسپلوریشن تو این بازی ها رو با گاید برای خودم خراب نمیکنم... هرچند برای تروفی نهایتا مجبوری از گاید استفاده کنی، اما اونم میره برای نیوگیم پلاس ها... (نه فقط سولز، که همه ی بازی های مهم مخصوصا اینطوری هستم و مطلقا تا جایی که به معنای واقعی گیر نکردم که کم اتفاق میفته، گاید نمیزنم، شده بازیم چند سال طول بکشه... اصن همه لذتش به همینه که خودت کشف کنی در درجه اول، مثل دوران میکرو سگا و قدیم های پی سی :D )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: unloved and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or