آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

استیم آمار آخر سال خودش رو به طور کلی منتشر کرد که کسی ناراحن نشه :))

بخش Top Sellers بازه اول تا دوازدهم رو با تگ پلاتینیوم مشخص کرده ولی دقیقا نگفته کدوم بازی بیشترین فروش رو داشته.
نکته جالب اینه که Space marine 2 / Black Myth Wukong / Baldurr's Gate III و Elden Ring کنار 8 عدد از لایوسرویسهای دیگه مثل Call of Duty / دستینی 2 /هلدایورز 2 / Cs2 / Palworld و... پرفروش ترین های 2024 بودن.

steam.jpg

ریمیک رزیدنت اویل 4 تا 19 دسامبر 2024 بیش از 9 میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته است!
افزایش 1 میلیون نسخه از اکتبر 2024

View attachment 362709
حیف این Art Work زییا که به همین مناسبت کپکام منتشر کرده رو بقیه نبینن :

Ggm0u16XEAEmBLF (1).jpg

در ضمن :

1736175613553.png

[GameWorldObserver] Marvel Rivals’ first-month revenue estimated at $136 million, including $36 million in China alone
  • According to GameLook, Marvel Rivals' first-month revenue on Steam exceeds 400 million yuan ($54.5 million)
  • PlayStation 5 follows with over 200 million yuan ($27.2 million), while Xbox Series X|S is estimated at around 20 million yuan ($2.7 million)
  • Marvel Rivals is also available through a dedicated client on PC (outside of Steam and EGS), so GameLook believes that its first-month revenue globally (excluding China) is close to $100 million
  • Including the Chinese-specific client operated by NetEase, the total might be about 1 billion yuan ($136.4 million)

[GameWorldObserver] Marvel Rivals’ first-month revenue estimated at $136 million, including $36 million in China alone
  • According to GameLook, Marvel Rivals' first-month revenue on Steam exceeds 400 million yuan ($54.5 million)
  • PlayStation 5 follows with over 200 million yuan ($27.2 million), while Xbox Series X|S is estimated at around 20 million yuan ($2.7 million)
  • Marvel Rivals is also available through a dedicated client on PC (outside of Steam and EGS), so GameLook believes that its first-month revenue globally (excluding China) is close to $100 million
  • Including the Chinese-specific client operated by NetEase, the total might be about 1 billion yuan ($136.4 million)
$54.5M on Steam
$27.2M on PlayStation
$2.7M on Xbox

نسبت خرج به پلیر بیس کلی هر پلتفرم :

PlayStation: 0.42$ per user
Steam: 0.41$ per user
Xbox: 0.09$ per user

پ.ن : دقیقا پلیر ها xbox چی میکنن ؟ نه بازی میخرن نه پول برای Microtransactions خرج میکنن :-?

$54.5M on Steam
$27.2M on PlayStation
$2.7M on Xbox

نسبت خرج به پلیر بیس کلی هر پلتفرم :

PlayStation: 0.42$ per user
Steam: 0.41$ per user
Xbox: 0.09$ per user

پ.ن : دقیقا پلیر ها xbox چی میکنن ؟ نه بازی میخرن نه پول برای Microtransactions خرج میکنن :-?

من به عنوان يه پلتفرم هولدر ايكس باكس طى اين مدت كه كنسولو داشتم صرفا گيم پس گرفتم و خدا خيرشون بده :D

والا گیم پس میگرفتم این بازی اون بازی لاگین میکردم و این وسطا به شکل معدود تک و توک بازیی رو انجام میدادم :D
گیم پس روی کاغذ مفت بازی کردن (چیزی که طبیعتا باید ترجیح من نوعی باشه) رو رواج داد ولی همه میراث ۳۶۰ رو خراب کرد و جالبه که من گیمر همچنان عمده تایم بازی کردن و خرج کردنم روی فایوه که چیزی رو مفتی بهم نمیده.
مفت بازی کردن حتی انگیزه وقت گذاشتن هم از من گرفت روی پلتفرم Xbox. وقتی مفتی چیزی داده بشه ارزشمند هم تصور نمیشه. برعکسش من بابت هر بازی که پول دادم حتی بد، تهشو دراوردم.
تو ذات انسان کلا چیزی که مفت بدست بیاد ارزش چندانی نداره. میخواد چه گیم باشه چه آدمش. باید یه چیزی هزینه کنی تا در مقابلشم جواب خوبی بگیری. یه جماعتی رو عادت بدی مفت بازی کنن، تنبل میشن و نه پولی خرج میکنن که طلبکارانه میشینن تا همه چی روی سرویس راحت در اختیارشون قرار بگیره.

والا گیم پس میگرفتم این بازی اون بازی لاگین میکردم و این وسطا به شکل معدود تک و توک بازیی رو انجام میدادم :D
گیم پس روی کاغذ مفت بازی کردن (چیزی که طبیعتا باید ترجیح من نوعی باشه) رو رواج داد ولی همه میراث ۳۶۰ رو خراب کرد و جالبه که من گیمر همچنان عمده تایم بازی کردن و خرج کردنم روی فایوه که چیزی رو مفتی بهم نمیده.
مفت بازی کردن حتی انگیزه وقت گذاشتن هم از من گرفت روی پلتفرم Xbox. وقتی مفتی چیزی داده بشه ارزشمند هم تصور نمیشه. برعکسش من بابت هر بازی که پول دادم حتی بد، تهشو دراوردم.
تو ذات انسان کلا چیزی که مفت بدست بیاد ارزش چندانی نداره. میخواد چه گیم باشه چه آدمش. باید یه چیزی هزینه کنی تا در مقابلشم جواب خوبی بگیری. یه جماعتی رو عادت بدی مفت بازی کنن، تنبل میشن و نه پولی خرج میکنن که طلبکارانه میشینن تا همه چی روی سرویس راحت در اختیارشون قرار بگیره.
سلام و درود
دقیقا حرفات درسته و به حق
من خودم هر دو کنسول رو داشتم ( ماه پیش اکسباکس سریز رو فروختم)
چند سال بود داشتم و گیم پس هم خریده بودم ولی الان به گیمرتگ اکسباکسم نگاه کنین ( تو پروفایل بازی سنترم هست) تو این دو سه سال نهایت ۳۰ ساعت بازیش کردم، در حالی که رو ps5 امسال فقط ۴۳ تا بازی پلت کردم،
هیچ انگیزه ای برا بازی با اکسباکس نداشتم ، حتی اون بازی های که خوشم میومد و رو گیم پس هم بودن، باز پول میدادم و رو فایو بازی میکردم، ( شده بود موش آزمایشگاهی برای ps5, بازی های جدیدی که رو گیم پس میومد رو یه نیم ساعت تست میکردم، اگه خوشم میومد برا فایو میخریدم،)
یه نکته بگم: حالا نگین مثلا وضع مالیش خوبه و اینطوری میکنه، نه داداش ، شده بود پول بازی هم نداشتم ولی باز میرفتم ظرفیت یک یا اجاره ای بازی میکردم ولی اصلا هیچ رغبتی برا ایکس‌باکس نداشتم ،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or