بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

من آخرین بار همون حدودای صدگیگ رو برداشتم که محدود شد. بازی گاد اف وار بود. حالا نمیدونم شاید برای بعضیا اینجوری باشه و شامل همه نشه.
نه من یدونه بازی indiana jones رو 114 گیگ دانلود کردم و حدود 80 گیگ هم دوباره از سایت دانلودها دانلود کردم کلا 200 گیگ داخلی
مشکلی نبود

• Like
Reactions: jj191
دوستان سلام
X28 یدونه هم ورژن پرو داره
اطلاع دارین از لحاظ سرعت ، ورژن معمولی با پرو اختلاف دارن یا نه ؟

X28 همین الان ییهویی

View attachment 361288
View attachment 361289
View attachment 361290
View attachment 361291

خیلی دلم میخواد FTTH رو هم بتونم تست کنم
ممنون رفیق بابت اطلاعات. فقط احیانا تستی از اوپو T1a CAT 20 نداری؟ :D
دنبال یه مودم 5G هستم توشون این مدل اوپو رو هرجا تحقیق کردم جزو بهترین ها میدونن. تستای سرعتش هم به نسبت بقیه بهتر بود. میخوام مطمئن شم اگه همین اوکیه بزنم تو گوشش :D

ممنون رفیق بابت اطلاعات. فقط احیانا تستی از اوپو T1a CAT 20 نداری؟ :D
دنبال یه مودم 5G هستم توشون این مدل اوپو رو هرجا تحقیق کردم جزو بهترین ها میدونن. تستای سرعتش هم به نسبت بقیه بهتر بود. میخوام مطمئن شم اگه همین اوکیه بزنم تو گوشش :D
خب دیدم ظاهرا کسی تست نکرده این مدلو رفتم گرفتم :D
من چون خونه م به آنتن مخابراتی نزدیکه توقع داشتم که سرعتم حداقل 600 باشه ولی خب نبود. این بالاترین سرعتیه که با ایرانسل تونستم بگیرم بقیه سیم کارت ها زیر 250 بودن.

Screenshot_2025-01-05 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png

خب دیدم ظاهرا کسی تست نکرده این مدلو رفتم گرفتم :D
من چون خونه م به آنتن مخابراتی نزدیکه توقع داشتم که سرعتم حداقل 600 باشه ولی خب نبود. این بالاترین سرعتیه که با ایرانسل تونستم بگیرم بقیه سیم کارت ها زیر 250 بودن.

View attachment 362588
مبارکه
چند گرفتی ( قیمتا تو سایتها هرکس برای خودشه !)
پینگ چنده ؟
تو آنلاین تست کردی ؟
مودم دیگه داشتی ؟ که تست کنی تفاوت چقدره ؟!
حقیقتا من موندم بین x28 و N5368XMAX الانم اینو هم دیدم اینم اومد وسط!!!

• Like
Reactions: Sam Drake
مبارکه
چند گرفتی ( قیمتا تو سایتها هرکس برای خودشه !)
پینگ چنده ؟
تو آنلاین تست کردی ؟
مودم دیگه داشتی ؟ که تست کنی تفاوت چقدره ؟!
حقیقتا من موندم بین x28 و N5368XMAX الانم اینو هم دیدم اینم اومد وسط!!!
سلامت باشی.
من T1a CAT 20 مدل TD LTE رو گرفتم 14.5 با گارانتی 6 ماهه . توی دیجی خیلی نظرا رو زیرو رو کردم این مدل رو دیدم از نظر آنتن دهی به خاطر چیپست اسنپ دراگون X55 بیشتر جاها خوب جواب میده. برا من پینگم تو ایران 11 ه به آلمان 78 ه ترکیه 39. تو بازی COD هیچ لگی ندیدم بندازه. البته نت خونم از هر نظری بهتره. من صرفا واسه مسافرت و جا به جایی هام گرفتم و در کل راضیم ازش.
اگه بین این مدل (اوپو) و X28 موندی به نظرم X28 بهتر از اینه چون هم قیمتی ارزون تره و هم پنل ادمین خیلی بهتر و کامل تری داره. توی پنل X28 قابلیت لاک کردن روی یه آنتن خاص وجود داره و میشه بهترین آنتن رو پیدا کرد تا سرعت بهتری رو گرفت.
راجع به اون مدل هواوی که واسه فضای باز هست متاسفانه اطلاعاتی ندارم.

با درود IMG-20250106-WA0000.jpg
دوستان من این مودم همراه رو دارم و با همراه اول سرعت دانلود حدود 3 مگ هستش . آیا تنظیم خاصی داره که سرعتش رو بیشتر کنم ؟؟ :

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or