Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
این پرستیژ بالاتر رفتن به چه درد میخوره؟
حوصله ندارم باز گان هایی که باز کردم دوباره باز کنم
در واقع به هیچ درد
یه سری آیتم ظاهری مختص به هر پرستیژ که خیلی به درد نمیخورن ، و خب البته نشون دهنده سطح شما ، به پرستیژ مستر هم که برسی فکر میکنم لولت میره تا هزار

ساختار پرستیژ بازی شبیه به نسخه های قدیمیه.
مثلا تو MW3 (Original) تا پرستیژ 10 میرفتید بعدش میشد پرستیژ مستر و تا 20 میرفت بالا. هر بار هم میخواستید برید پرستیژ بعدی ازتون کانفرم میگرفت و اخطار میداد که همه چیز با رفتن به پرستیژ بعدی ریست میشه و شما باید دوباره به دستشون بیارید.

خودم تازه بازی رو استارت زدم ولی خوشحالم که روال مجدد مثل سابق شده. گیم پلی و گان پلی بازی هم خیلی خوبه انتظارم کمتر از این بود ولی خدایی خوب جمعش کردن. اکثر گان ها هم خوبن.

• Like
Reactions: VEGETAR and ps34
من تقریبا یکماه پیش بازی رو گرفتم خیلی هم بازی کردم ولی هر چقدر تلاشم کردم که با بازی حال کنم نشد اولین مشکل و بزرگترین مشکلی که با بازی داشتم مومنت به شدت فضایی و غیرمنطقی بازی بود که اصلا با عقل جور در نمیاد، طرف از ارتفاع میپره چهار بار میچرخه بعد ایم می کنه میزنت، مشکل بعدی به نظرم اسلحه‌های بازی بود که اصلا حس خوبی نمیدن، اسلحه های قدیمی دهه نود اصلا به پای اسلحه های مدرن از نظر من نمیرسن، توی مدرن شاهکاری به اسم acr رو داشتیم که واقعا کیف میکرد ادم باهاش کیل میگرفت ولی اینجا با تنها گانی که حال کردم xm4 بود که اونم اصلا شبیه xm4 بلک اپس ۱ نبود در اخرم به نظرم مپای بازی اصلا بالانس نیستن مثلا توی مپ vorkuta اگه سمت اون ماهواره رسپان میشدی واقعا احتمال بردت خیلی میرفت بالا یا مپ derelict هم همینطور اگه سمت اون ساختمونه رسپان میشدی واقعا سر بودی نسبت به تیم حریف
درکل به نظرم mw3 با این که شاید بگید مپاش ریمیک بودن و چیز جدیدی نداشت ولی واقعا هم از نظر تعداد اسلحه ها و لذت شلیک باهاشون خیلی حس بهتری داشت هم از نظر مپ خیلی بالانس تر بود
ولی اینم بگم این بازی از نظر داستانی بهترین کالاف نسل ۸ و ۹ بود و بخش داستانیش فوق العاده بود.

من تقریبا یکماه پیش بازی رو گرفتم خیلی هم بازی کردم ولی هر چقدر تلاشم کردم که با بازی حال کنم نشد اولین مشکل و بزرگترین مشکلی که با بازی داشتم مومنت به شدت فضایی و غیرمنطقی بازی بود که اصلا با عقل جور در نمیاد، طرف از ارتفاع میپره چهار بار میچرخه بعد ایم می کنه میزنت، مشکل بعدی به نظرم اسلحه‌های بازی بود که اصلا حس خوبی نمیدن، اسلحه های قدیمی دهه نود اصلا به پای اسلحه های مدرن از نظر من نمیرسن، توی مدرن شاهکاری به اسم acr رو داشتیم که واقعا کیف میکرد ادم باهاش کیل میگرفت ولی اینجا با تنها گانی که حال کردم xm4 بود که اونم اصلا شبیه xm4 بلک اپس ۱ نبود در اخرم به نظرم مپای بازی اصلا بالانس نیستن مثلا توی مپ vorkuta اگه سمت اون ماهواره رسپان میشدی واقعا احتمال بردت خیلی میرفت بالا یا مپ derelict هم همینطور اگه سمت اون ساختمونه رسپان میشدی واقعا سر بودی نسبت به تیم حریف
درکل به نظرم mw3 با این که شاید بگید مپاش ریمیک بودن و چیز جدیدی نداشت ولی واقعا هم از نظر تعداد اسلحه ها و لذت شلیک باهاشون خیلی حس بهتری داشت هم از نظر مپ خیلی بالانس تر بود
ولی اینم بگم این بازی از نظر داستانی بهترین کالاف نسل ۸ و ۹ بود و بخش داستانیش فوق العاده بود.
به نظر شخصی خودم خوبه که هر نسخه که میاد همه چیزش عین بازی قبلی نباشه ، این که مثلا بیان سیستم موومنت یه نسخه از بلک اپس رو فرق بدن با یه نسخه از مدرن وارفر یا یکم گان پلی رو تغییر بدن بد نیست نمیشه که تو همه نسخه ها همه چیز یه جور باشه

واقعا دیگه حالم داره از این wallbanging به هم میخوره :|
یارو یه LMG بر میداره ، یه armor penetration هم میدازه دست رو میزاره رو ماشه از در و دیوار ادم رو میزنه :|
امروز تو مپ nuketown از طبقه پایین سقف رو بست به رگبار و منو زد :)) :)) :))

• Like
Reactions: all4u
یارو یه LMG بر میداره ، یه armor penetration هم میدازه دست رو میزاره رو ماشه از در و دیوار ادم رو میزنه :|

شما فکر میکنی بازی الکیه ؟
خیر خیلی هم واقع گرایانه و Realistic هست
:))

تقصیر خودته مپ بیخود بازی میکنی :دی خارج از Stakeout و Nuketown اصلا نداریم این ادا ها رو :دی

• Like
Reactions: all4u
دوستان من بازی رو با ps5 دانلود کردم منتهی 8 فایل دانلودی داره کسی می دونه چی هست یک 97 گیگ پایه (نمی دونم برای چی هست), ۲ تا کمپین (که نمی دونم چرا جدا برای دانلود هست اما در موقع بازی کلا انگار یک کمپین هست) ، یک سری فایل که با پیشوند share هستند ، و یک فایل مدرن وارفر (که نفهمیدم مجانی بازی رو گذاشتن یا چی) و چند تا فایل دیگه... ممنون میشم راهنمایی کنین چی به چیه

1000075764.jpg
فردا ایونت اسکویید گیم شروع میشه.
۲ تا اسکین برای اوپراتورها رایگان وجود داره که اسکین همین شرکت کننده ها داخل سریال هست.
یه پریمیوم پس هم هست که مشخص نیست فعلا قیمتش چقدره، داخل اون چندتا ایتم اضافی و اوپراتور فرانت من رو داره.

تو مود زامبی هم اون بازی چراغ قرمز و سبز وجود داره.
برای مولتی همین بازی هست که تو استادیوم مپ red card هست.
در کل ایونت بدی نیست و جایزه هاش خوبه.

اگه همچین رویدادهایی برای کارهای اکشن با تم نظامی و جاسوسی سینما و تلویزیون باشه خیلی بهتره.
مثلا ایونت جان ویک یا اوپراتور تام کروز برای ماموریت غیر ممکن 😁

آقا کسی اطلاع داره این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟ تو نسخه استیم Voice Chat روی All Lobby باشه فریم نصف میشه، میشه چت رو محدود کرد به Party ولی خوب من میخوام صدای افراد اطرافم رو هنوز داشته باشم. خیلی برام جالبه بیش از یک ماه هست وارزون اومده این مشکل از روز اول بوده هنوز حل نشده.

متاسفانه این سیستم شیرجه مکس پینی یجوری تر زده به بازی که اعصابم نمی‌کشه دیگه! بازی خیلی خوبه ولی این سیستم شورش دراومده و رسما خیلیا جنبه استفاده ازشو ندارن!
نمیدونم چقدر سخته و نشدنیه که یه مولتی پلیری شبیه ریبوت مدرن ۱ بسازن آدمیزادی بدون این قرتی بازیا!
شایدم نشونه های پیریه که اعصابت نمی‌کشه دم به دقیقه از اینور به اونور شیرجه بزنی!

متاسفانه این سیستم شیرجه مکس پینی یجوری تر زده به بازی که اعصابم نمی‌کشه دیگه! بازی خیلی خوبه ولی این سیستم شورش دراومده و رسما خیلیا جنبه استفاده ازشو ندارن!
نمیدونم چقدر سخته و نشدنیه که یه مولتی پلیری شبیه ریبوت مدرن ۱ بسازن آدمیزادی بدون این قرتی بازیا!
شایدم نشونه های پیریه که اعصابت نمی‌کشه دم به دقیقه از اینور به اونور شیرجه بزنی!
شوتر فقط تاکتیکی.بتلفیلد خیلی خوب بود ولی گند زد اونم

• Like
Reactions: MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or