Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
تریلر انتشار

View attachment Kingdom Come- Deliverance II Official Story Trailer.mp4

==================
امیدوارم بترکونه بازی.
پیش بینیم برای متا حداقل 85 ، البته خیلی دوست دارم 90 به بالا بشه.

جدای از متا بیشتر دوست دارم بازی سرگرم کننده ای باشه و داستان جذابی رو روایت کنه.
قبل انتشار نسخه اول که خبرها و تریلرهاش رو اینجا و تو یوتوب دنبال میکردم واقعا فکر نمیکردم یه روزی برسه که تا این حد برای نسخه دوم و برگشت هنری هیجان داشته باشم.
هیجانم و سطح توقعم برای KC2 چند برابر از حتی Avowed که عشقم آبسیدین ساخته.
ببینیم چی کار میکنه.

قشنگ می‌تونه حکم ویچر ۳ برای سازنده هاشو داشته باشه. امیدوارم تو بحث اجرایی هم کم نقص باشه که بتونه راحت بالای ۹۰ بگیره. نسخه اولش همچنان یکی از یونیک ترین نقش آفرینیای تاریخ صنعته.
بدون هیچ حاشیه سازی نمایش به نمایش خفنتر و تریلر داستانیم که به شدت حماسی و دیوانه وار بود. شخصیت پردازی هنری چقدر دارک و درگیر کنندس از یه بچه روستایی ساده به کجاها رسیده :x

ب نظرتون نسخه یک ارزش داره برای PS5 بگیرم؟ ( البته همون نسخه فور هستش)
قیمتش حدودا شده ۸۰۰ هزار تومن تو استور، نمیدونم واقعا ارزششو داره یا نه

نقدای بازی رو 40-30 روز زودتر واسه منتقدا فرستادن ! قشنگ میخواستن تا فیها خالدون بازی رو پالیش کنن یکی دو ماه همینجوری اضافه تر گرفتن 😎

View attachment 362337

یعنی میشه تبدیل به یکی از سورپرایز های نسل بشه ؟ IYKWIM
به احتمال زیاد جزو معدود بازیهای بزرگ اخیره که انتشار ناقص نداره و زودتر از موعد از زیر دست سازنده ها بیرون نکشیدنش.

صد درصد.
بازی حتما کم و کاستی ها خودش رو داره ، به علت بودجه و اینکه کلا بازی اول استودیو بوده ، انجین براشون چالش بود و...
(البته سازنده هاش از اعضای اصلی مافیا 1 و مخصوصا 2 هستن)

اما بازی رو از خیلی از لحاظ میشه گفت حتی انقلابیه.

به معنای کامل RPGعه ، اول بازی شخصیتت هیچ کاری رو نمیتونه انجام بده و به مرور حتی خوندن رو یاد میگیره.
مبارزات اوایل خیلی سخته چون اصلا جنگیدن رو بلد نیست ، جنگیدن با یک دشمن خودش چالش بزرگیه.
ولی به مرور پیشرفت میکنه و میشه یک به چند هم وارد مبارزه شد.

داستان بازی هم خیلی جذابه ، شخصیتها خیلی خوب پیشرفت میکنن ، برای هر ماموریت چند نوع راه برای تموم کردنش وجود داره.

من بعد اسکایریم شاید بتونم دو سه تا بازی RPG نام ببرم که واقعا منحصر به فرد بودن.
یکیش حتما همین KCDعه.

فقط این رو بدون که بازی مثل ساخته های اروپای شرقی دیگه کمی jank هم قاطیش داره.
به همین دلیل و مکانیکهای RPG بازی اوایلش کمی وقت گذاشتن میخواد ولی پاش بمون که به یکی از بهترین تجربه های گیمینگت تبدیل میشه بدون شک.

آخرین ویرایش:

نه. زیاده! اکانت ظرفیتیش رو با قیمت خیلی کمتر میشه پیدا کرد. (تازه نسخه Royal Edition با تمام DLCهاش)

بازی سال 2018 که عرضه شد از نظر بصری قابل کنار اومدن بود و آزادی عمل و گستردگیِ گیم پلی کار رو جمع میکرد, اما الان و بعد از ۶ سال, قطعا اذیت میکنه اگر که مثل من رو ویژوال حساب ویژه ای باز میکنی. مکانیکهای بازی هم دیگه تا حد قابل توجهی خشک و کلانکی بنظر میرسه و پکیج کلی, حس یک عنوان Low-Budget رو کاملا منتقل میکنه و من دیگه شخصا نمیتونم کنار بیام باهاش.

رزولوشن و بخصوص فریم ریت ۳۰ هم بنظرم قابل اغماض نیست..

• Like
Reactions: M6631 and Arios 22

نه به نظرم.
از گرافيك كه بگذريم زمان خودم گيم پلى بازى يكم يجورى بود الان ديگه خيلى تو ذوق ميزنه.

• Like
Reactions: M6631
و منی که بازی های دهه 90 میلادی (حداقل با کیفیتهاش) رو به راحتی بازی میکنم:|
میدونم که اینجا خیلی پلیر مثل خودم داریم ولی احساس میکنم بهم برخورد:D

به کجا رسیدیم که باید شاهد باشم یه بازی نسل هشتی تاریخ مصرف گذشته معرفی میشه؟!
چرا اینطوری شد؟ :D
پیر شدن اینطوریه؟
اگه اینه که خیلی برای خودم و دوستان هم فکرم متاسفم:(=((
==============

لامصبا:D مگه چندتا بازی RPG تو این سطح داریم که با این ایراد گرفتنها و سطح انتظارات بالا خودتون رو ازش محروم میکنین؟
از اسکایریم به این سمت ما به زور 6-5 تا RPG سطح بالا که ایندی نباشه نداریم که به معنای واقعی رول پلینگ باشن و بشه روی اونها حساب باز کرد.
(البته KCD یه عنوان AAA نیست ، نسخه دومش هم نمیتونه باشه و باید AA حسابش کرد یا نهایتا چیزی بین این دو)

اگه RPG باز باشید که میدونین ولی اگه نه خب از گرافیک ایراد میگیرید!!:o
یا از گیم پلی که فکر کنم منظور بخش مبارزات بازی باشه ؟ @SΛDrA-HhH
چون لوپ گیم پلی و روایت بازی خیلی خوبه.

این بازی یه تجربه Old School Rpg رو ارائه میده.
اگه اهل این باشید که برای لذت بردن از یک تجربه کمی نقص و Jank رو تحمل کنین و در آخرش اون محتوا بره جزو بهترین تجربیات چند سال اخیرتون حتما KCD رو بازی کنین.
اگه نه از این ایرادگیرهایی هستین که غذا میزارن جلوتون چپ و راست از قیافش ایراد میگیرید ، قاشقم چرا اینه ، بشقاب چرا فلانه و... که پس برین همون نون و ماست یا فست فودتون رو بخورید:D:>

========
این چند تا پست آخر رو که خوندم واقعا گلبم گرفت.
چند تا تار موم سفید شد :D

اره دقيقا بخش كامبت بازى خيلى ناجوره :D
اوایلش اینطوره که هیچی بلد نیست ، در ادامه که هنری پیشرفت میکنه خیلی بهتر میشه.

ولی خب این بخش جزو همون Jankهای بازیه.
مابقی بازی واقعا اونقدری خوبه که آدم بخواد برای این بخش صبر و تحمل بیشتری داشته باشه.

واقعا بازی منحصر به فردیه ، نمونش نداریم.

پیر شدن اینطوریه؟
==============

لامصبا:D مگه چندتا بازی RPG تو این سطح داریم که با این ایراد گرفتنها و سطح انتظارات بالا خودتون رو ازش محروم میکنین؟
از اسکایریم به این سمت ما به زور 6-5 تا RPG سطح بالا که ایندی نباشه نداریم که به معنای واقعی رول پلینگ باشن و بشه روی اونها حساب باز کرد.
(البته KCD یه عنوان AAA نیست ، نسخه دومش هم نمیتونه باشه و باید AA حسابش کرد یا نهایتا چیزی بین این دو)

اگه اهل این باشید که برای لذت بردن از یک تجربه کمی نقص و Jank رو تحمل کنین و در آخرش اون محتوا بره جزو بهترین تجربیات چند سال اخیرتون حتما KCD رو بازی کنین.
اگه نه از این ایرادگیرهایی هستین که غذا میزارن جلوتون چپ و راست از قیافش ایراد میگیرید ، قاشقم چرا اینه ، بشقاب چرا فلانه و... که پس برین همون نون و ماست یا فست فودتون رو بخورید:D:>

========

نه واقعا ربط خاص و مستقیمی به پیری نداره..
برمیگرده به توانایی فرد برای لذت بردن از جنبه های مثبت یک چیز (هرچیز!) و نادیده گرفتن نقایص تا حد ممکن. من اعتراف میکنم آدم بدغذایی هستم و این سختگیری خیلی وقتها شخص رو محروم میکنه از تجربه های خاص.
اما خب ساختار نورونی مغزه دیگه, کاریش نمیشه کرد..

و لطفا حرص نخورید! تو این سن و سال اصلا خوب نیست. :p

• Smile
Reactions: m.d.makan

پیر شدن اینطوریه؟
==============

========
انصافا گیم پلی بازی زمان ریلیزش هم تو دیوار بود :دی مثلا اومده بود For Honor واقع گرایانه باشه ولی نه FH بود نه واقع گرایانه :دی

• Like
انصافا گیم پلی بازی زمان ریلیزش هم تو دیوار بود :دی مثلا اومده بود For Honor واقع گرایانه باشه ولی نه FH بود نه واقع گرایانه :دی

بنده خدا الان دچار cardiac arrest میشه.
البته ارکان گیم پلی به درگیری های تن به تن ختم نمیشه. المانهای جالبی رو باهم ترکیب کرده بود بازی و Overall یه تجربه (تا حد قابل توجهی) یونیک میساخت.
و خب swordplay بازی در زمان خودش تجربه چند لایه و جالبی بود. ولی بعد از مدتها تجربه شمشیرزنی FP یکپارچه و درجه یکی مثل Chivalry 2, واقعا جای تعریف نداره بنظرم..

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or