خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

Emudeck با آپدیت آخر رسما ساپورت شبیه ساز ShadPS4 رو آورد.

EmuDeckShadPS4-1.jpg EmuDeckShadPS4-2.jpg

==============
واقعا این نیم وجبی های قابل حمل خیلی خواستنی شدن.
من پرو که قسمت نشد بخرم ولی خیلی دارم وسوسه میشم که بین نسل بعدی دک/Ally یا نینتندوی بعدی یه کدوم رو بخوام انتخاب کنم.
قطعا اولویتم Deck 2 هست چرا که یه لایبرری گنده براش دارم با کلی بازی که تو بکلاگمه.
و هم اینکه به لطف PC بودن میشه بازیها رو ماد کرد و بهترین ورژن اونها رو داشت که تو نینتندو با اینکه جذابیتهای خودش مخصوصا بازیهای منحصر به فردی رو داره ک میشه بدون مشکل بازی کرد ولی قطعا از این خبرها نیست.

برای من یکی از بهترین دوره های بازی کردنم روی ویتا بود که خیلی دلم برای اون شکل از بازی کردن که هم سر کار میتونستم بازی کنم و هم خونه روی تخت تنگ شده.

ببینیم تو این CES سه روز دیگه چه سورپرایزهایی برامون دارن.
استیم دک بعدی که هنوز زوده ولی احتمال داره که کمپانیهای دیگه با دست پر بیان.
هندهلد گیمینگ به لطف کنسولهای نینتندو و بعدها با استیم دک و محصولات مشابه تو اوج خودش قرار داره.

آخرین ویرایش:
Atari هم از کنسول قابل حملش رونمایی کرد:
Gamestation Go

View attachment Atari Reveals Its Upcoming Handheld Console, The Gamestation Go 2.mp4
mixcollage-03-jan-2025-01-39-pm-4578-1.jpg

مشخصاتش رو تو CES اعلام میکنن.
اما نکته جالبش داشتن یه نیمچه پدل مثل دسته خلبانیهای قدیم آتاریه و همینطور یه Keypad داره!
احتمالا خوراک بازیهای آرکید قدیمی یا حتی فایتینگهای قدیمی مثل استریت فایتر و... باشه.

اگه مشخصات سخت افزاری قابل قبول و قیمت ارزونی براش در نظر بگیرن فکر کنم به بهترین گزینه برای طرفدارهای Retro Gaming باشه و فروش خیلی خوبی رو بتونه تجربه کنه.

Emudeck با آپدیت آخر رسما ساپورت شبیه ساز ShadPS4 رو آورد.

View attachment 362521View attachment 362522

==============
واقعا این نیم وجبی های قابل حمل خیلی خواستنی شدن.
من پرو که قسمت نشد بخرم ولی خیلی دارم وسوسه میشم که بین نسل بعدی دک/Ally یا نینتندوی بعدی یه کدوم رو بخوام انتخاب کنم.
قطعا اولویتم Deck 2 هست چرا که یه لایبرری گنده براش دارم با کلی بازی که تو بکلاگمه.
و هم اینکه به لطف PC بودن میشه بازیها رو ماد کرد و بهترین ورژن اونها رو داشت که تو نینتندو با اینکه جذابیتهای خودش مخصوصا بازیهای منحصر به فردی رو داره ک میشه بدون مشکل بازی کرد ولی قطعا از این خبرها نیست.

برای من یکی از بهترین دوره های بازی کردنم روی ویتا بود که خیلی دلم برای اون شکل از بازی کردن که هم سر کار میتونستم بازی کنم و هم خونه روی تخت تنگ شده.

ببینیم تو این CES سه روز دیگه چه سورپرایزهایی برامون دارن.
استیم دک بعدی که هنوز زوده ولی احتمال داره که کمپانیهای دیگه با دست پر بیان.
هندهلد گیمینگ به لطف کنسولهای نینتندو و بعدها با استیم دک و محصولات مشابه تو اوج خودش قرار داره.
من خودم اوایل با وجود نینتندو، به موفقیت هندلد ها امیدی نداشتم. ولی خب با تاخیری که نینتندو برای کنسول نسل بعدیش داشت، عملن راه رو برای رقبا باز کرد.
منم خیلی رفته تو مخم که یه دونه بگیرم. ولی حس میکنم در آینده نه چندان دور جهش های زیادی از نظر قدرت سخت افزاری در هندلدها شاهد باشیم.
به شخصه خیلی منتظر مایکروسافتم. از اینکه مایکروسافت قوی ترین هندهلد رو ارایه میکنه، شکی ندارم. فقط امیدوارم بشه به راحتی بازیهای کرکی و امولاتورها رو روش نصب کرد.

من خودم اوایل با وجود نینتندو، به موفقیت هندلد ها امیدی نداشتم. ولی خب با تاخیری که نینتندو برای کنسول نسل بعدیش داشت، عملن راه رو برای رقبا باز کرد.
منم خیلی رفته تو مخم که یه دونه بگیرم. ولی حس میکنم در آینده نه چندان دور جهش های زیادی از نظر قدرت سخت افزاری در هندلدها شاهد باشیم.
به شخصه خیلی منتظر مایکروسافتم. از اینکه مایکروسافت قوی ترین هندهلد رو ارایه میکنه، شکی ندارم. فقط امیدوارم بشه به راحتی بازیهای کرکی و امولاتورها رو روش نصب کرد.
دقیقا.
مخصوصا اگه بتونه ویندوز رو نسخه مختصر و مفیدی ازش ارائه کنه که مشکلات فعلی کرش ، کندی و بقول اونوریها Bloating رو نداشته باشه.
چون همین الان مزیت اصلی استیم دک اگه قیمت جذابی که داره رو بزاریم کنار حتی با اینکه کلی بازی رو نمیتونه اجرا کنه همین سبک بودن سیستم عامل و امکان شخصی سازی زیادشه که جذابش کرده.
از این لحاظ کنسول دستی مایکرو میتونه واقعا رقابت رو به هم بریزه.

فقط مایکرو باید یه توازنی بین قوی بودن و قیمت برقرار کنه.
چیزی که رقبای استیم دک کار سختی براش دارن ، چرا که ولو استیم رو داره که اونجا با فروش بازیها جبران میکنه ولی باقی این گزینه رو ندارن و از یه قیمتی پایینتر نمیتونن بیان.
مایکرو با گیم پس همین کار رو به نحو خیلی بهتری میتونه انجام بده.

باید دید امسال چقدر هندهلدگیمینگ جهش میکنه.
و اینکه سونی چه برنامه ای داره؟
طبق معمول با کیفیت ترین کنسول دستی ها رو سونی میزنه ، اگه ورود کنه خیلی رقابت جذابی میشه.

امیدوارم CES خفنی داشته باشیم.

دارم جر میخورم از کنجکاوی و فضولی که کی قراره چی معرفی کنه :D

یه نکته ای که باید قبل خرید هندهلد پی سی ها تو ایران در نظر داشته باشین خدمات پس از فروشش هست...مخصوصا اگه تو شهری غیر تهران باشین...چون فعلا با گارانتی اصلی هم وارد نمیشن

من خودم توی رشت، الای رو بردم پیش بزرگترین و معروف ترین مغازه کنسول و لوازم و اونا اصلا نمیشناختن چی هستش و میگفتن مارک متفرقه هست😁

توی تهرانم یکی دو جا پرسیدم بابت بحث تعمیرات گفتن این دستگاه ها رو تعمیر نمی کنن..خلاصه دکمه ها و تریگرها و مخصوصا آنالوگ ها و دریفتشون، بعد مدتی ممکنه گریبان گیر هر کسی بشه و اینطوری که نشه تعمیر کرد، کل کنسول بلا استفاده میمونه..یا باید خودمون با یوتیوب دست بکار بشیم..

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
ایسر قبلا ورود کرده بوده حالا می خواد نسخه 8 اینچ با ف گینگ 11 اینچش بده که البته احتمالا سخت افزار هم اپدیت می شه
11 اینچ؟
توی ces امسال حداقل 8 تا دستگاه از 4 تا برند تایید شده اگر ایسوس با استیم هم معرفی کنن این اعداد به 10 با 6 می رسه

تبلت دستی :D 11 اینچی و با وزن 1 کیلیویی از ایسر
View attachment A Real Handful_ Hands On With Acer's 11-Inch Nitro Blaze Gaming Handheld.mp4

این به درد پلیرهایی میخوره که ساکنن.
بیشتر خونن یا همچین چیزی.

هم سنگینه و هم یه کیس جدای بزرگ میخواد برای حمل و نقل.

==========
مورد دیگه اینکه باتریش هم 55 واته.
احتمالا کمپانیها تو این دستگاه های جدید تونستن خیلی بهینه سازی کنن که اکثر اونها دارن با باتری 55-50 واتی منتشر میشن.
البته مشتری هدفش همونطور که گفتم پلیرهای ساکن هستن و خب برای این پلیرها زودتر خالی شدن باتری خیلی مشکل مهمی نمیتونه باشه.

=============

اما نسخه 8 اینچیش به نظرم جذابه.
==========

همچنان منتظر هندهلدهای جذابتر باید بود.

نمایش لنوو تقریبا یک ساعت دیگه شروع میشه.

View attachment 362932

==========
احتمالا کمپانیها تو این دستگاه های جدید تونستن خیلی بهینه سازی کنن که اکثر اونها دارن با باتری 55-50 واتی منتشر میشن.
البته مشتری هدفش همونطور که گفتم پلیرهای ساکن هستن و خب برای این پلیرها زودتر خالی شدن باتری خیلی مشکل مهمی نمیتونه باشه.

=============

==========

این بیشتر بدرد اونایی میخوره که هم میخوان گیم بزنن و هم بدنسازی کار کنن همزمان :D
بعد باتری 55 وات ساعت واقعا کمه! بعید میدونم بیشتر از یک ساعت باتری نگه داره

آخرین ویرایش:
استیم دک بر پایه z2 تایید شده که در دست ساخت نیست

کلا یک کنسول داد دیگه بیخیال شده اینجوری ارزشی نداره 4 5 سال یکی بده دیگه صفحه نمایش 720 هیچ کدومشون ندارن حتی سوییچ جدید هم 1080 هست امسال باید نسخه 2 ش می داد

View attachment 362932

==========

=============

==========

قیمت جذابش نگفتی 9 اینچ 900 دلار 11 اینچ 1100 دلاره
خیلی دیگه قیمت پرت گفته
منم به نظرم 8.8 اینچیش گزینه خوبیه فقط زیادی گرونه
تازه 16 گیگ هم رم داره نه 24 تا
راگ الای هم 24 گیگه هم vrr داره 800 تاس

• Like
Reactions: PC MR
Lenovo Legion Go S
QbuuX7Atz2uGSWLYNoaYcJ.jpg

که بیشتر برای رقابت با استیم دک با مشخصات تقریبا نزدیک با شروع قیمت 499 دلاری قراره که منتشر بشه. (ورژنهای های دیگه با رم و فضای SSD بیشتر تا بالای 700 دلار هم قیمت خوردن)
اولین کمپانی ثردپارتیه که با Valve وارد همکاری شده و از SteamOS روی محصولش استفاده میکنه.

Screenshot 2025-01-07 220435.jpg

===============================

ولی نسل بعدی هندهلد لنوو Legion Go 2 که فعلا فقط پروتوتایپه.
مثل نسل قبل کنترلهاش جدا میشن.
قابلیت استفاده به عنوان موس هم برگشته.
نه تاریخ انتشار داره و نه قیمت.
8.8 اینچ OLED + VRR با رزولوشن 1200*1920 که نسبت به نسل قبلش که 1600*2560 بود باید گفت که دانگرید داره ولی خب میتونه باعث افزایش کارایی دستگاه و هم مصرف کمتر باتری بشه.
Ryzen 2 Extreme
RDNA 3.5
32GB Ram
باتری 74 وات

البته مشخصات و حتی ظاهرش در ادامه ممکنه که تغییر کنه چرا که هنوز نهایی نشده.

960x0.jpg
17ab1c50-cd12-11ef-87cf-085d1e4fd3b2.jpg 17aaa723-cd12-11ef-bffe-dd2ac4712c73.jpg 17ab1c54-cd12-11ef-bff9-6c02e76a28cb.jpg 17aaa720-cd12-11ef-bf3f-6fcf6f3bf929.jpg
17ab4360-cd12-11ef-b57f-89ddb50c26ad.jpg 17ab1c51-cd12-11ef-b366-077d70911907.jpg 17aaa722-cd12-11ef-bfff-01f88dc743c8.jpg
Screenshot 2025-01-07 220800.jpg

آخرین ویرایش:

Valve Announces SteamOS Is Available For Third-Party Devices

• Valve در حال کار بر روی آوردن سیستم عامل (steamOS) به دستگاه‌های دیگر است.​
  • ولو یک نسخه بتا از SteamOS را ارسال خواهد کرد که تجربه را در سایر دستگاه‌های دستی بهبود می بخشد.​
  • مشخص نیست که چه دستگاه‌های دیگری در آینده از سیستم عامل Steam OS بهره می‌برند.​

Microsoft Will Combine ‘Xbox and Windows Together’ to Enhance The Handheld Experience

• جیسون رونالد از مایکروسافت، معاون «نسل بعدی» توضیح داد که این شرکت در تلاش است تا ایکس‌باکس و ویندوز را ترکیب کند تا یک تجربه بازی دستی پیشرفته، در دسترس و لذت‌بخش‌تر ایجاد کند.
  • ((من می‌توانم بگویم که بهترین‌های ایکس‌باکس و ویندوز را با هم ترکیب می‌کند، زیرا ما 20 سال گذشته را صرف ساختن یک سیستم عامل در سطح جهانی کرده‌ایم، اما واقعاً روی کنسول قفل شده است. کاری که ما انجام می‌دهیم این است که واقعاً بر این تمرکز کرده‌ایم که چگونه این تجربیات را برای بازیکنان و توسعه‌دهندگان به اکوسیستم گسترده‌تر ویندوز بیاوریم.))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
این Legion go s عملا همون استیم دکه با یه کوچولو آپگرید.
قیمت 499 دلاریش هم خیلی خوبه و طراحیش هم جذابه.

باید بیاد ببینیم مقایسه هاش در مقابل دک چطور میشه.
چیزی که دک رو هنوز جذاب نگه داشته بحث قیمت ، ارگونومی ،کیفیت و خود سیستم عاملشه که الان Legio go s به نظرم میتونه همین مشخصات رو داشته باشه.
باید منتشر بشه ببینیم چطوره.

• Like
Reactions: Sobhan_23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or