جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

جدا از مشکل RT
کلا مشکل درایورهای کارتهای AMD فرای آپدیت و یا تاخیر یک ماهه یا دوماهه هست.
نمونه بارزش من خودم RX6900XT داشتم کارت فوق العاده قدرتمندی بود منتها بی نهایت سر چند تا بازی stutter میزد که یکیش dead space بود و یکی دیگش Lord of fallen چند تا بازی دیگه هم بود که الان یادم نمیاد با آپدیت درایور و گذشت زمان هیچ گونه پیشرفتی تو بحث کاهش stutter حاصل نشد که هیچ با آپدیت درایور cache پاک میشد و دوباره وضعیت همون افتضاح اول میشد .
تو مبحث پیشرفت RAY TRACING برای کارتهای RDNA 4 فعلا چیزی که استفاده کردن برای PS5 PRO از همین هسته های ری تریسینگ نسل جدید بوده که اونم توی بازیی مثل AW2 هیچ حرفی برای گفتن نداشت .

اکثر ماها حداقل یکبار مشتری کارتهای AMD بودیمو کم و بیش با نواقص و ضعفش در مقابل Nvidia آشناییم . حرفای شما هم نسبت به تجربه ای که از کارتهای AMD داشتید متاسفانه درسته :D اما زاویه ی نگاه من کمی متفاوت تر و البته با ابراز امیدواری نسبت به کارتهای نسل جدید amd هستش . اینکه nvidia درجه 1 و بی رقیب تو بازار گرافیکه که اصن شکی توش نیس . تقریبا تمام کسانی که اخبار اینجا رو دنبال میکنن هم مشتری تیم سبزن :D اما آپشن قیمت که میاد وسط اصن همه معادلات بهم میریزه . انویدیا با علم به این موضوع داره از نهایت ابزارش استفاده میکنه و تا جایی که امکان داره کارتاشو با قیمت حداکثری روانه بازار کنه . من همچنان معتقدم اگه 7900xtx تو زمینه ی RT ضعف نداشت نفس nvidia رو تو نسل پیش میگرفت و تهدید جدی برای کارتهای 4080 و همرده ش حساب میشد . با گذشت اینهمه سال هنوزم با قیمت 800 تا 850 دلار میبینیم که کاربرا انتخابشونه و تهیه ش میکنن . یکی از دلایلش همین شکاف قیمتی عجیب و غریب انویدیا نسبت به کارتهای نسل 5 هستش . 1300 دلار / 1500 دلار . بیخیال حاجی چه خبره ؟!! :D ینی چی که تا الان حتی شایعه هم نداشتیم که فلان کارت بالا رده انویدیا قراره 1000 دلار قیمت بخوره . اگه قرار باشه 5070 رو تو بازه قیمتی مشابه ببینیم که مثلا 3 فریم از 4080 قویتره و جایگاهش تو جدول بین 4080/4080s قرار میگیره ببخشید من نیستم :D ترجیح میدم ابراز امیدواریم رو نسبت به amd داشته باشم که بلکه مث cpu هاش بتونه موفق عمل کنه .

View attachment 362098
View attachment 362099

ASRock launches 520Hz IPS 1080p Phantom Gaming monitors​

الان 600 هرتزشم معرفی شده
من نمی دونم با هرتزها می خوان کجا برن بالای 120 عملا تاثیری در لذت بازی ها نداره و خود 120 بی نهایت بازی روانه مگه کسی انلاین رقابتی سر مقام بازی می کنه که اینپوت لگ پایینش به کار بیاد
ضمن اینکه عملا CPU GPU ها در بازی های روز خوب نهایت به 240 250 فریم برسن اونم روی 1080 نه 2K 4K
Acer's just announced a 600 Hz monitor that can surely only be for those with superhuman vision

الان 600 هرتزشم معرفی شده
من نمی دونم با هرتزها می خوان کجا برن بالای 120 عملا تاثیری در لذت بازی ها نداره و خود 120 بی نهایت بازی روانه مگه کسی انلاین رقابتی سر مقام بازی می کنه که اینپوت لگ پایینش به کار بیاد
ضمن اینکه عملا CPU GPU ها در بازی های روز خوب نهایت به 240 250 فریم برسن اونم روی 1080 نه 2K 4K
Acer's just announced a 600 Hz monitor that can surely only be for those with superhuman vision
اینا دقیقا هدفشون همون پلبر های سطح بالا و به معنای واقعی حرفه ای CS هست چون اصلا بازی دیگه ای نداریم که رفرش ریت توش مهم باشه و اصلا بشه توش به فریم ریت مورد نیاز برسن چون هنوز به دلایل مختلف اکثرا از رزولوشن های خیلی پایین استفاده میکنن

• Like
Reactions: Persia Tech
هدف بازارش هم همین هست. نه برای کسایی که سیستم میبندن تا باهاش عکس بگیرن.
به نظرم سیستم بستن هنر نیست چون پول خرج کردن که هنر نیست
هنر سیستم بستن اینکه خودت سیستم جمع کنی و یک خلاقیتی در طراحیش ایجاد کنی الان همه ی اسمبل ها شبیه هم دیگه شدن

به نظرم سیستم بستن هنر نیست چون پول خرج کردن که هنر نیست
هنر سیستم بستن اینکه خودت سیستم جمع کنی و یک خلاقیتی در طراحیش ایجاد کنی الان همه ی اسمبل ها شبیه هم دیگه شدن
هنر سیستم بستن اینه با بودجه محدود بتونی سیستمی ببندی که با بهترین های رده خودش بتونه رقابت کنه ( نه به معنای بی پولی که نتونی از سری 4000 گرافیک بندازی بلکه در حدی که نشه همه رو اخرین مدل بازار گذاشت. اونوقت مجبور میشی در بعضی قسمت ها سازش کنی.) در اون صورت وقتی که میبینی با هوشمندی و خلاقیت اون نقاط ضعف رو پوشش دادی و داری با بهترین هم رده ات ( حالا اگر بالا رده است با همون اگر میان رده است با همون) رقابت میکنی و fps میگیری اون ی حال خیلی خوبی داره که واقعا لذت میبری
در کل ی حالت پارادوکس داره. اگر میخوای واقعا بهت حال بده نمیتونی خفن ترین و نامبر وان همه اجزا رو باهم داشته باشی

با این وضعیت که میگن کارت ها قیمتشون به ترتیب 1350دلار و 2600 دلار هم 5090 هستش.

پیش بینی میکنم کارت ها توی ایران
5080 حدود 180 میلیون
و 5090 هم بالای 260 میلیون برسه قیمتش
فک کنم دیگه 5060 هم نتونیم بخریم

با این وضعیت که میگن کارت ها قیمتشون به ترتیب 1350دلار و 2600 دلار هم 5090 هستش.

پیش بینی میکنم کارت ها توی ایران
5080 حدود 180 میلیون
و 5090 هم بالای 260 میلیون برسه قیمتش
فک کنم دیگه 5060 هم نتونیم بخریم
۵۰۸۰ رو با دلار ۱۳۰ تومنی حساب کردی؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or