اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
جدا از مشکل RT
کلا مشکل درایورهای کارتهای AMD فرای آپدیت و یا تاخیر یک ماهه یا دوماهه هست.
نمونه بارزش من خودم RX6900XT داشتم کارت فوق العاده قدرتمندی بود منتها بی نهایت سر چند تا بازی stutter میزد که یکیش dead space بود و یکی دیگش Lord of fallen چند تا بازی دیگه هم بود که الان یادم نمیاد با آپدیت درایور و گذشت زمان هیچ گونه پیشرفتی تو بحث کاهش stutter حاصل نشد که هیچ با آپدیت درایور cache پاک میشد و دوباره وضعیت همون افتضاح اول میشد .
تو مبحث پیشرفت RAY TRACING برای کارتهای RDNA 4 فعلا چیزی که استفاده کردن برای PS5 PRO از همین هسته های ری تریسینگ نسل جدید بوده که اونم توی بازیی مثل AW2 هیچ حرفی برای گفتن نداشت .
الان 600 هرتزشم معرفی شدهView attachment 362098
View attachment 362099
ASRock launches 520Hz IPS 1080p Phantom Gaming monitors
هدف بازارش هم همین هست. نه برای کسایی که سیستم میبندن تا باهاش عکس بگیرن.مگه کسی انلاین رقابتی سر مقام بازی می کنه که اینپوت لگ پایینش به کار بیاد
اینا دقیقا هدفشون همون پلبر های سطح بالا و به معنای واقعی حرفه ای CS هست چون اصلا بازی دیگه ای نداریم که رفرش ریت توش مهم باشه و اصلا بشه توش به فریم ریت مورد نیاز برسن چون هنوز به دلایل مختلف اکثرا از رزولوشن های خیلی پایین استفاده میکننالان 600 هرتزشم معرفی شده
من نمی دونم با هرتزها می خوان کجا برن بالای 120 عملا تاثیری در لذت بازی ها نداره و خود 120 بی نهایت بازی روانه مگه کسی انلاین رقابتی سر مقام بازی می کنه که اینپوت لگ پایینش به کار بیاد
ضمن اینکه عملا CPU GPU ها در بازی های روز خوب نهایت به 240 250 فریم برسن اونم روی 1080 نه 2K 4K
Acer's just announced a 600 Hz monitor that can surely only be for those with superhuman vision
به نظرم سیستم بستن هنر نیست چون پول خرج کردن که هنر نیستهدف بازارش هم همین هست. نه برای کسایی که سیستم میبندن تا باهاش عکس بگیرن.
هنر سیستم بستن اینه با بودجه محدود بتونی سیستمی ببندی که با بهترین های رده خودش بتونه رقابت کنه ( نه به معنای بی پولی که نتونی از سری 4000 گرافیک بندازی بلکه در حدی که نشه همه رو اخرین مدل بازار گذاشت. اونوقت مجبور میشی در بعضی قسمت ها سازش کنی.) در اون صورت وقتی که میبینی با هوشمندی و خلاقیت اون نقاط ضعف رو پوشش دادی و داری با بهترین هم رده ات ( حالا اگر بالا رده است با همون اگر میان رده است با همون) رقابت میکنی و fps میگیری اون ی حال خیلی خوبی داره که واقعا لذت میبریبه نظرم سیستم بستن هنر نیست چون پول خرج کردن که هنر نیست
هنر سیستم بستن اینکه خودت سیستم جمع کنی و یک خلاقیتی در طراحیش ایجاد کنی الان همه ی اسمبل ها شبیه هم دیگه شدن
فقط 100 وات میدونید که یعنی چی رفقا اونم رو همون نود 5 قبلیدر بنچمارک 3dmark کارت 5060 لپتاب از 4060ti دسکتاپ قویتر ظاهر شده.
View attachment 362199
View attachment 362201View attachment 362216
خدا رو شکر 5060 هشت گیگ وی رم داره و این ینی فعلا بازیسازا ما رو دور نمیندازندر بنچمارک 3dmark کارت 5060 لپتاب از 4060ti دسکتاپ قویتر ظاهر شده.
View attachment 362199View attachment 362242
View attachment 362201View attachment 362216
۵۰۸۰ رو با دلار ۱۳۰ تومنی حساب کردی؟با این وضعیت که میگن کارت ها قیمتشون به ترتیب 1350دلار و 2600 دلار هم 5090 هستش.
پیش بینی میکنم کارت ها توی ایران
5080 حدود 180 میلیون
و 5090 هم بالای 260 میلیون برسه قیمتش
فک کنم دیگه 5060 هم نتونیم بخریم