اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
به نظر من 5080 باید از 4090 قویتر باشه4090 کارتی خیلی خوبیه اما هات اسپات به شدت بالایی داره توی بازی هایی که 450 واتش مصرف می کنن بعد از چند دقیقه بالای 100 درجه هم می ره توی تمام مدل های ایرش هم این اتفاق می افته
تجربه ثابت کرده این دماها دماهایی نیستن که دوام بیش از 2 3 سال داشته باشن
5080 هم قطعا از 4090 ضعیف تر خواهد شد قطعا مگر اینکه توی dlss جدیدی یا ری تریسینگ جدیدی چیزی بهش برسه
خوب یک چیزی هست به اسم منطق و علمانگار باید صبر کنیم 5080Super بیاد که باز بشه 1000 دلار
ولی جدا این بی رقیب بودن nvidia توی بالا رده باعث شده قیمت های فضایی بده و چاره ای هم نباشه
یک چیزی هم هست به اسم اصول تجارتخوب یک چیزی هست به اسم منطق و علم
هیچ رقمه نمی شه 10.700 کودا کور که جفتشونم 5 نانو هستن با 16.700 تا یکی بشه
تازه لیمیت 4090 هم 450 واته یعنی واتش هم بیشتره
نسل های پیش اگر اینطوری شد چون از 8 نانو شد 5 نانو به فرض کودا کورشم یا همین عدد بود یا حتی بیشترم شد
این چیزی که شایعه شد امکان نداره توی رستر از 4090 بهتر که هیچی هم اندازه ش هم باشه تازه 8 گیگم وی رم کمتری داره
اون 5090 هم الکی 32 گیگش کرده باید همون 24 گیگ می داد با قیمت 1900 تا اصلا 2500 تا قیمت منطقی نیست براش
منم بعید می دونم از 1200 تا گرون تر بده اما چند ماه اولش ممکنه همون 1400 500 بفروشنشیک چیزی هم هست به اسم اصول تجارت
اگر بخواد 5080 را 1500 دلار بفروشه و از 4090 ضعیفتر باشه و رم کمتری هم داشته باشه هیچکس نمیخره
تا چند روز دیگه مشخص میشه
البته اگر نیاز مصنوعی ایجاد نکنه.یک چیزی هم هست به اسم اصول تجارت
اگر بخواد 5080 را 1500 دلار بفروشه و از 4090 ضعیفتر باشه و رم کمتری هم داشته باشه هیچکس نمیخره
تا چند روز دیگه مشخص میشه
تنها در صورتی نیاز به ارتقا هست که یه قابلیت خیلی خفن روی سری ۵۰۰۰ پیاده کرده باشن که روی سری ۴۰۰۰ در دسترس نباشه!پس من که۴۰۹۰دارم ارتقا ندم بهتره
جدا از مشکل RTالبته قیمتها که رسمی نیستن و تو هفته آتی همه چیز مشخص میشه . اما اینجوری که کارتها دارن قیمت گذاری میشن عملا کارت high end با برچسب قیمتی 1000 دلار مناسب گیمینگ از طرف Nvidia نخواهیم داشت احتمالا 5030 TIS رو بتونیم تو بازه 999 دلار یافت کنیم شخصا رو سری 3 گیر کردم انگار سرنوشتم تو ماشین و کارت گرافیک رو این عدد گره خورده اما اگه AMD یه تکونی به خودش بده و نسخه ی بروز شده ی 7900xtx رو با RT قابل رقابت با کارتهای جدید Nvidia عرضه کنه و قیمتشم تو رنج 1000 دلار و یا کمتر باشه قطعا انتخاب اول منه . به شرطی که دما و کنترل حرارتشم مناسب و بروز شده باشه . درایورشم خدا بزرگه نهایت با 1 ماه تاخیر میزنیم که کمتر اذیت شیم خلاصه امیدوارم AMD تو نسل جدید زیر بار RT سکته نکنه و بتونه توجه بیشتری رو به خودش جلب کنه !