TV Center

ببین ما می‌دونیم تیلور شرایدن نویسنده‌ی خوبیه و انگار از اوایل قرن بیستم اومده بیرون
اما ترس واقعی این جاست که نکنه بلایی مثل یلواستون سر این سریال بیاد! به همین دلیله من خودم سمتش نمیرم.
نیمه‌ی دوم فصل پنجم یلواستون رو من دیگه ندیدم؛
اما با خروج کوین کاستنر از سریال و عدم بستن قرارداد؛ یه جوری سریال رو آبکی ادامه دادن که گویا فصل آخر House Of cards؛ یه نَمه آبرویی جلوش داشته!
حالا ما که می‌دونیم کوین کاستنر نیمه‌ی دوم فصل پنجم نیستش؛ اما نامردا این کاراکتر که این همه علاقه‌مند به میراثش و زندگی بود، این همه کاریزماتیک بود چطور ممکنه همین جوری زرشکی
خودکشی
بکنه؟!:-<
بهترین کار رو کردی نیمه دوم فصل پنجم رو ندیدی :D
واقعا خرابش کردن

• Smile
Reactions: TheGodfather
من سریال peaky blinders رو تازه دیدم. به نظرم فقط سه فصل اولش خوب بود و سایر فصول افت بسیار زیادی داشت.
اوجش هم همون فصل یک بود به نظرم.
یه ذره زیادی overrated نیست ؟ :D
سکانس هاش خوراکه ریلزای اینستا هست.
بازیه کیلین مورفی هم الحق که عالیه

سریال sopranos هم واقعا نمیدونم چرا نمیتونم بشینیم ببینمش، اصلا جذبم نمیکنه نمیدونم چرا
منم سوپرانوز رو نتونستم ببینم

• Like
Reactions: ardalthebest
من نمیدونم چطور متای فصل دوم از فصل اول کمتره.
فعلا یک پلات توییست داشته از کل فصل اول WTF تر بوده.:دی
واقعا یک چیزایی توی چنته برای فصل دوم دارند.
حدس میزنم دلیل اصلی امتیازات:
1. تازگی فصل اول رو نداره و انتظارات بالاتره.
2. تعداد قسمت ها کمتره
3. احتمالا طوری تموم بشه که راه رو برای فصل آخر باز بزاره و همه گره ها رو نبندند.
بنظرم خیلی مهمه بدون اسپویل اثر رو ببینید.:دی

من نمیدونم چطور متای فصل دوم از فصل اول کمتره.
فعلا یک پلات توییست داشته از کل فصل اول WTF تر بوده.:دی
واقعا یک چیزایی توی چنته برای فصل دوم دارند.
حدس میزنم دلیل اصلی امتیازات:
1. تازگی فصل اول رو نداره و انتظارات بالاتره.
2. تعداد قسمت ها کمتره
3. احتمالا طوری تموم بشه که راه رو برای فصل آخر باز بزاره و همه گره ها رو نبندند.
بنظرم خیلی مهمه بدون اسپویل اثر رو ببینید.:دی
خب تمام شد، قشنگ مشخصه یک فصل بوده دوتیکه کردن، بعضی پلیرا اصلا به خوبی فصل یکی ها نیستند.:|

گویا سریال Arcane بخاطر هزینه ساخت سرسام آورش اصلا سوددهی مالی نداشته، چون نتفلیکس هرقسمت رو ۳ میلیون دلار خریده که کم بوده نسبت به هزینه ساخت.

البته رییس رایِت گیمز میگه برامون مهم نیست و فقط خواستیم یه چیز خفن بسازیم.
Riot Does Not Care Netflix’s ‘Arcane’ Is Reportedly A Financial Miss

گویا سریال Arcane بخاطر هزینه ساخت سرسام آورش اصلا سوددهی مالی نداشته، چون نتفلیکس هرقسمت رو ۳ میلیون دلار خریده که کم بوده نسبت به هزینه ساخت.

البته رییس رایِت گیمز میگه برامون مهم نیست و فقط خواستیم یه چیز خفن بسازیم.
Riot Does Not Care Netflix’s ‘Arcane’ Is Reportedly A Financial Miss
مهم نیست، خود ایپی رو اینقدر قوی کرده که فروش اسکین ها و غیره هزینه رو برگردونند.

خب تمام شد، قشنگ مشخصه یک فصل بوده دوتیکه کردن، بعضی پلیرا اصلا به خوبی فصل یکی ها نیستند.:|
اره قبول دارم یه سری مشکلات جدی تری داره وای من بیشتر دوس داشتم ( به جز پایان) چون اگه همون فرمول فصل اول رو میرفتن با کله میخوردن زمین (همون فصل اول معلوم بود کی میبره متاسفانه) اما این فصل یه جذابی داشت که میخواد تهش چی بشه

اره قبول دارم یه سری مشکلات جدی تری داره وای من بیشتر دوس داشتم ( به جز پایان) چون اگه همون فرمول فصل اول رو میرفتن با کله میخوردن زمین (همون فصل اول معلوم بود کی میبره متاسفانه) اما این فصل یه جذابی داشت که میخواد تهش چی بشه
فصل اول کی میبرد بنظرم اصلا مهم نبود، اون نحوه بردنه که خیلی قشنگش میکرد. یک کامنتی خیلی خوب توضیح داد الان مشکل این چیه؟ مثل اینکه تو یک کتاب 500 صفحه ایی بخونی یکهو بیینی صفحه 237 یکهو تموم شده. کل این فصل براساس دو پارت بودن مشخصا طراحی نشده. اصلا خیلی از پلات پوینت ها برای فصل بعدی است. باز سه ماه دیگه خوبه اصلا فکر 6 ماهه دیگه رو نکنند.‌ چون تا اونموقع نه کسی براش اهمیتی داره و هم اینکه هایپ میخوابه.

View attachment 361395
ساخت سریال اسپین‌آف Dexter Trinity Killer تایید شد.
این پست رو دیدم ، گفتم یه نظری بدم راجع به خود سریال اصلی ،
من با خانومم کلا فیلم و سریال زیاد میبینیم ، تعریف اینو زیاد شنیده بودم ، دیدیمش الان رسیدیم فصل ۷ ،
سریال خوبیه ، بازیا خوبن ، همه چیز اوکیه ، ولی اینطوریه که مثلا برگردم به گذشته نمیبینمش!
احساس میکنم چیزی رو از دست نمی‌دادیم اگه ندیده بودیم !
کم لطفیه، جاهایی از سریال کلی هم لذت بردیم ولی مثلا قبلا وینس گیلیگان با برکینگ بد ، تعلیق هاش ، هیجان هاش کاری کرده سطح توقع مون بالا بره ، اینطوری بگم میزان هیجان و تعلیق هاش نسبت به قسمت هاش و وقتی که میذاریم‌ خیلی کمه. بعضی اتفاقات هم بعضا منطقی نیست .
ولی در کل دوستش داریم ، شاید اگه تنها بودم ادامه نمیدادم !
ویرایش ...
این رو یادم رفت بگم ،
نمیدونم دیگه آبدیده شدیم یا این خیلی وقتا قابل پیش بینیه! اکثر قریب اتفاق ! وقایعی که توش می افته رو راحت پیش بینی میکنیم! یعنی میگیم الان اینطوری میشه اونطوری میشه اینکار رو میکنه ، و دقیقا همونطوری میشه و همونکار رو میکنه :دی
این قضیه حتی در حد پیش بینی دیالوگ ها هم میرسه !
باحاله این قضیه ولی نمیخوام اینطوری باشه ، من غیر قابل پیش‌بینی بودن رو ترجیح میدم!

آخرین ویرایش:
این پست رو دیدم ، گفتم یه نظری بدم راجع به خود سریال اصلی ،
من با خانومم کلا فیلم و سریال زیاد میبینیم ، تعریف اینو زیاد شنیده بودم ، دیدیمش الان رسیدیم فصل ۷ ،
سریال خوبیه ، بازیا خوبن ، همه چیز اوکیه ، ولی اینطوریه که مثلا برگردم به گذشته نمیبینمش!
احساس میکنم چیزی رو از دست نمی‌دادیم اگه ندیده بودیم !
کم لطفیه، جاهایی از سریال کلی هم لذت بردیم ولی مثلا قبلا وینس گیلیگان با برکینگ بد ، تعلیق هاش ، هیجان هاش کاری کرده سطح توقع مون بالا بره ، اینطوری بگم میزان هیجان و تعلیق هاش نسبت به قسمت هاش و وقتی که میذاریم‌ خیلی کمه. بعضی اتفاقات هم بعضا منطقی نیست .
ولی در کل دوستش داریم ، شاید اگه تنها بودم ادامه نمیدادم !
ویرایش ...
این رو یادم رفت بگم ،
نمیدونم دیگه آبدیده شدیم یا این خیلی وقتا قابل پیش بینیه! اکثر قریب اتفاق ! وقایعی که توش می افته رو راحت پیش بینی میکنیم! یعنی میگیم الان اینطوری میشه اونطوری میشه اینکار رو میکنه ، و دقیقا همونطوری میشه و همونکار رو میکنه :دی
این قضیه حتی در حد پیش بینی دیالوگ ها هم میرسه !
باحاله این قضیه ولی نمیخوام اینطوری باشه ، من غیر قابل پیش‌بینی بودن رو ترجیح میدم!
باز فصل 7 یکم بهتره فصل 8 اینقدر افتضاحه که حد نداره.

کلا دکستر پتانسیل 5 فصل و اینا بیشتر نداشت.
الکی بیشتر ادامش دادند.

• Like
Reactions: Love Console
باز فصل 7 یکم بهتره فصل 8 اینقدر افتضاحه که حد نداره.

کلا دکستر پتانسیل 5 فصل و اینا بیشتر نداشت.
الکی بیشتر ادامش دادند.
ای وای من!
البته پیش بینی میکردم با نمره هاش ، ضعیفترین فصل ۸ هست از نظر بیننده ها ، نمیشه ۷ تموم شد بریم new blood ؟

ای وای من!
البته پیش بینی میکردم با نمره هاش ، ضعیفترین فصل ۸ هست از نظر بیننده ها ، نمیشه ۷ تموم شد بریم new blood ؟
پایان New Blood هم مثل سری اصلی افتضاحه.
:دی

مشکل دکستر اینکه داستان مشخص نیست با خودش چند چنده، از یک سمت دکستر رو قهرمان نشون میده. از یک طرفم ما مثل والتر وایت مجازات اعمال یا به فنا رفتن کرکترش رو نمیبینم. چون آدم بی احساسی هست، خیلی از دست دادن عزیزاش روی خودش تاثیری ندارند.:دی

• Wow
Reactions: AM!R
پایان New Blood هم مثل سری اصلی افتضاحه.
:دی

مشکل دکستر اینکه داستان مشخص نیست با خودش چند چنده، از یک سمت دکستر رو قهرمان نشون میده. از یک طرفم ما مثل والتر وایت مجازات اعمال یا به فنا رفتن کرکترش رو نمیبینم. چون آدم بی احساسی هست، خیلی از دست دادن عزیزاش روی خودش تاثیری ندارند.:دی
عجب بابا گیری کردیم ، واقعا دراپ کردنش هم سخته از اون طرف به جاش کلی چیز خوب ندیده داریم! موندم چکار کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or