Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
کامنت سال قبل بعد از دیدن اولین تریلر بازی :
فکر کنم تا یه سال دیگه باید با همین تریلر سر کنیم
الان داره یکسال هم رد میشه
از قدیم میگفتن از هر چی بترسی همون به سرت میاد . دوستان میگفتم may توی تقویمت علامت بزن :D

آخرین ویرایش:
به قول عاقا گفتنی ذهنم غلط بکنه بره اون طرفها، اما یه جورایی به نظرم این عدد 27 سال انتشار بازی هم میتونه باشه :D لکن دندون رو چیز ببخشید رو جیگر گذاشتن تا 2 روز آینده جای دوری نمیره.

هرگز *R (یا اساسا هر موجود عاقلی!) نمیاد در اوج وقاحت اینجوری ضد تبلیغ بکنه.. چنین حرکتی فقط یه لول از فحش فانوسی کمتره واسه صدها و صدها میلیون هوادار مشتاق توی جهان..

هرگز *R (یا اساسا هر موجود عاقلی!) نمیاد در اوج وقاحت اینجوری ضد تبلیغ بکنه.. چنین حرکتی فقط یه لول از فحش فانوسی کمتره واسه صدها و صدها میلیون هوادار مشتاق توی جهان..
فکر کن یکماه و ده روز پیش TakeTwo رسما گفته پاییز ۲۰۲۵ بعد حالا بیان هینت ۲۰۲۷ بدن. میگم نکنه تو اسکاتلند جنگ جهانی چیزی شده ما خبر نداریم :D

اگه 2 روز دیگه Rockstar تریلر دوم رو نشون نداد، دو سه نفری هستن که بهتره با پای خودشون برن تیمارستان تا ما با خیالت راحت تا عرضه بازی در سکوت صبر کنیم :D
سکوت؟ چنین چیزی غیرممکنه. حتی خود راکستار هم تو این ماجراها نقش داره و بازیش داره به بهترین نحو ممکن بدون اینکه رسما چیزی بگه مارکتینگ میشه بعد توقع داری همه چیز بره تو سکوت تا زمان عرضه؟ کامیونیتی با همین چیزاش زنده اس و تا زمان عرضه میتونن تحمل کنند و بنظرم خیلی هم لذت بخشه این چیزها. حتی راکستار چیزیم نشون نده که نمیده ولی هیچ موقع لذت این روزها تکرار نمیشه.
کلا از قدیم تا الان از این میستری ها بوده و خواهد بود. خود استرواش زلنیک تو مصاحبه اخیرش بابت این تئوریها و گمانه زنی های که فنها میکنند تشکر کرد ازشون.
مایک یورک کارمند سابق راکستار هم اخیرا گفت که خود راکستار عمدا این معماها را طرح میکنه

View attachment VID_20241225_144238_506.mp4

View attachment VID_20241225_144234_688.mp4

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN and jdepp
سکوت؟ چنین چیزی غیرممکنه. حتی خود راکستار هم تو این ماجراها نقش داره و بازیش داره به بهترین نحو ممکن بدون اینکه رسما چیزی بگه مارکتینگ میشه بعد توقع داری همه چیز بره تو سکوت تا زمان عرضه؟ کامیونیتی با همین چیزاش زنده اس و تا زمان عرضه میتونن تحمل کنند و بنظرم خیلی هم لذت بخشه این چیزها. حتی راکستار چیزیم نشون نده که نمیده ولی هیچ موقع لذت این روزها تکرار نمیشه.
کلا از قدیم تا الان از این میستری ها بوده و خواهد بود. خود استرواش زلنیک تو مصاحبه اخیرش بابت این تئوریها و گمانه زنی های که فنها میکنند تشکر کرد ازشون.
مایک یورک کارمند سابق راکستار هم اخیرا گفت که خود راکستار عمدا این معماها را طرح میکنه

View attachment 361502

View attachment 361501

با تمام احترام اگر 27 چیزی نگه به نظرم بد ضد حالی زده به فن ها. یعنی روز بعدش باید بفهمه که داره ضد مارکتینگ کار میکنه نه مارکتینگ، چون این بازی کردن‌ها هم یک حدی داره، بنظرم دقیقن حدش روز 27 به پایان میرسه و دیگه میشه لوس بازی. خلاصه از ما گفتن :دی شک نکن ملت بدجوری از خجالتش در میان، اینم بخاطر اینکه خودش شروع کرده کد دادن خیلی واضح و این ماجرای 27 باید یه چیزی از توش در بیاد.

راکستار به هیچ جاش نیست ناراحت بشن نشن بدشون بیاد نیاد کلا فرقی براش نداره این بازی هر وقت بیاد همه میرن میخرن الان هنوز تو انگلیس gta v میاد جزو ۱۰ تا.هر خانواده یک پراید قبلا شعارش بود برا اینا هر شهروند یک gta v. کلا راکستار یک کهکشان جدا بدونید.

راکستار به هیچ جاش نیست ناراحت بشن نشن بدشون بیاد نیاد کلا فرقی براش نداره این بازی هر وقت بیاد همه میرن میخرن الان هنوز تو انگلیس gta v میاد جزو ۱۰ تا.هر خانواده یک پراید قبلا شعارش بود برا اینا هر شهروند یک gta v. کلا راکستار یک کهکشان جدا بدونید.

بحث اومدن بازی نیست بحث اومدن تریلر دومه!! منظور اینه من به شخص دیگه دنبال نمیکنم تا اخبار رسمی بیاد چون دیگه الان حال و حوصله آدما تا یه جایی کشش داره!

با تمام احترام اگر 27 چیزی نگه به نظرم بد ضد حالی زده به فن ها. یعنی روز بعدش باید بفهمه که داره ضد مارکتینگ کار میکنه نه مارکتینگ، چون این بازی کردن‌ها هم یک حدی داره، بنظرم دقیقن حدش روز 27 به پایان میرسه و دیگه میشه لوس بازی. خلاصه از ما گفتن :دی شک نکن ملت بدجوری از خجالتش در میان، اینم بخاطر اینکه خودش شروع کرده کد دادن خیلی واضح و این ماجرای 27 باید یه چیزی از توش در بیاد.
منو چی میگی پس که ۱۰ ساله زخم خورده اینام :D اصلا میدونی چرا این تاپیک اوایل ۲۰۱۹ ایجاد شد؟ بخاطر همین میستری های راکستار که ورداشت تو یکی از ویدیوهای تبلیغی GTA Online یه مختصات جغرافیایی گذاشت همه رفتیم چک کردیم و باهمچین چیزی روبرو شدیم

IMG_20241225_154551_185.jpg

و فنهای خوش خیال که بازی بزوی میخواد معرفی بشه ولی ۴ سال طول کشید تا GTA VI بطور رسمی آنونس شد :D یعنی کوجیما باید پیش میستری های اینها لنگ بندازه. پدرسوخته ها کی رفتن جاده به شکل VI درست کردن :D
حالا من کاملا درکت میکنم این حس که الان داری رو من زیاد تجربه کردم ولی من تورو به حرف قشنگی که چند وقت قبل خودت زدی ارجاع میدم که گفتی انقدر این بازی بزرگه که ارزش داره حتی تاخیرهم بخوره پاش بایستی.

و اما نظر خودم در مورد تاریخ تریلر دوم بازی:
به نظر من تا اوایل فوریه که نزدیک به کنفرانس مالی T2 هست همه چیز معلوم میشه. هم تاریخ قطعی ریلیز، هم اگر تاخیری در کار باشه یا نباشه معلوم میشه و هم مارکتینگ بازی شروع میشه و هم تکلیف تریلر جدید معلوم میشه . کلا زیاد دیگه چیزی نمونده نهایتا تا ۴۵ روز دیگه همه چی مشخص میشه. حرفمو بوکمارک کن ;)

منو چی میگی پس که ۱۰ ساله زخم خورده اینام :D اصلا میدونی چرا این تاپیک اوایل ۲۰۱۹ ایجاد شد؟ بخاطر همین میستری های راکستار که ورداشت تو یکی از ویدیوهای تبلیغی GTA Online یه مختصات جغرافیایی گذاشت همه رفتیم چک کردیم و باهمچین چیزی روبرو شدیم

View attachment 361509

و فنهای خوش خیال که بازی بزوی میخواد معرفی بشه ولی ۴ سال طول کشید تا GTA VI بطور رسمی آنونس شد :D یعنی کوجیما باید پیش میستری های اینها لنگ بندازه. پدرسوخته ها کی رفتن جاده به شکل VI درست کردن :D
حالا من کاملا درکت میکنم این حس که الان داری رو من زیاد تجربه کردم ولی من تورو به حرف قشنگی که چند وقت قبل خودت زدی ارجاع میدم که گفتی انقدر این بازی بزرگه که ارزش داره حتی تاخیرهم بخوره پاش بایستی.

و اما نظر خودم در مورد تاریخ تریلر دوم بازی:
به نظر من تا اوایل فوریه که نزدیک به کنفرانس مالی T2 هست همه چیز معلوم میشه. هم تاریخ قطعی ریلیز، هم اگر تاخیری در کار باشه یا نباشه معلوم میشه و هم مارکتینگ بازی شروع میشه و هم تکلیف تریلر جدید معلوم میشه . کلا زیاد دیگه چیزی نمونده نهایتا تا ۴۵ روز دیگه همه چی مشخص میشه. حرفمو بوکمارک کن ;)

ما جلوی شما حرفی برای گفتن نداریم، ای اسطوره صبر و استقامت، ای خبر GTA دَر وَکن

2968840-7579-l__6125.jpg

مثه یک پیرمرد با ریش های بلند از بالای قله های تبت و هیمالیا اومدی پایین و من رو آروم کردی با حرفات :دی حالا دوباره برگرد و به کارت برس :دی

البته شایان ذکر غر غرای من بخاطر تریلر دوم هست بیشتر فقط دیگه دارن گندشو در میارن، باز اون عکسی که گذاشتی با این بحث قابل قیاس نیست چون الان طبیعتن نزدیکیم به زمان انتشار تریلر دوم، به هر حال چاره ای نداریم جز صبر :دی

ما جلوی شما حرفی برای گفتن نداریم، ای اسطوره صبر و استقامت، ای خبر GTA دَر وَکن

View attachment 361512

مثه یک پیرمرد با ریش های بلند از بالای قله های تبت و هیمالیا اومدی پایین و من رو آروم کردی با حرفات :دی حالا دوباره برگرد و به کارت برس :دی

البته شایان ذکر غر غرای من بخاطر تریلر دوم هست بیشتر فقط دیگه دارن گندشو در میارن، باز اون عکسی که گذاشتی با این بحث قابل قیاس نیست چون الان طبیعتن نزدیکیم به زمان انتشار تریلر دوم، به هر حال چاره ای نداریم جز صبر :دی
حالا اینو ببین در اولین تلاش :دی

IMG_20241225_171215_281.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• samss

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or