امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
1732829804568.png

برای من بازی کلاسیک و جذابی بود. از همه خفن تر خاطرات یا همون کابوس های جرمی بود که هر کدومش اتمسفر جذابی داشتند.
ولی از مشکلات بزرگش مثل عدم تنوع دشمنان، اسلحه ها یا گیمپلی ضعیفی که داره نمیشه گذشت.
بطور کل بازی برای من چسبید
اگه از بی بازی بودن خسته شدید بازی کنید ( زیر نویس فارسی هم داره)

header.jpg

نسخه آخر ولفنشتاین داستان و روایت ضعیفی داره و آنچنان داستان سری رو ارتقا نمیده و بخش کمپین بازی نسبتا کوتاه هم هستش
بازی مثل تمام نسخه های قبلش یه گان پلی قوی به همراه کلی بکش بکش و خونریزی داره که به لطف سیستم جدید pep signal حتی از نسخه های بزرگتر خودش هم جلو میزنه
لول دیزاین بازی طراحی جالبی داره ولی یکی از ضعف هاش محیطهای یکنواخت و تکراری به همراه کوئستهای فرعی نه چندان جذاب هست
سیستم مهارتهای بازی هم نسبتا خوب کار شده و تا حدودی گیم پلی رو تحت تاثیر خودش قرار میده ولی سیستم ارتقا سلاح ها با اینکه از لحاض شخصی سازی خوب هستش ولی تغییر خاصی تو گیم پلی ایجاد نمیکنه
در پایان اضافه شدن سیستم لول بندی کاراکتر اصلی و دشمنان به نظرم به بازی ضربه زده و هوش مصنوعی دشمنان هم میتونست بهتر باشه

6.5/ 10

Capture_2024_11_23_15_16_36_324.png Capture_2024_11_23_15_04_46_826.png

Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition (Update 2024)

نکات مثبت: تاثیر چشمگیر آپدیت جدید روی بهبود جلوه‌های بصری؛ همگام‌سازی سیستم شوتینگ به استانداردهای عناوین مُدرن؛ بهبود کنترل ماشین و وسایل هوایی؛ سیستم چک‌پوینت؛ لذت رانندگی در شب‌های وایس سیتی

نکات منفی: بروز کرش‌های محدود؛ روایت ازهم‌گسسته

Score: 9

شروع بازی: 2 آذر 1403
پایان بازی: 10 آذر 1403​

warhammer space marine 2
1000025980.jpg
یکی از معدود بازی های که مفهوم نسل نهم و جهش گرافیکی رو به من نشون داد، از حجم انمی های که تو تصویر بود یا نور پردازی محیط و افکت های تصویر و ... گیم ساده و بدون اسکیل تری های احمقانه و بیمحتواس. نسخه دوم خیلی از نقاط ضعف نسخه اول رو رفع کرده بوده مثل تنوع کم دشمنان و اسلحه ها، تنها ایرادی که می تونم بهش بگیرم اینکه مشخصه سازنده ها بیشتر با فوکوس تو بخش مولتی پلیر بازی رو درست کرده بودن که متاسفانه من بخاطر مشکل نتم نمی توستم تجربه کنم.
8.5/10

Capture_2024_12_05_07_34_39_503.png Capture_2024_12_05_07_25_22_545.png

The Expendables 2: Video Game 2012

نکات مثبت: کمی جلوه‌ بصری؛ مراحل Vechicle Combat احمقانه و سرگرم‌کننده هستند
نکات منفی: کوتاه؛ داستان تو دیوار؛ دیالوگ‌های ضعیف؛ یکنواخت‌شدن گیم پلی تنها پس از گذشت 20 دقیقه؛ عدم تعادل در سیستم شوتینگ

Score: 4.5

شروع بازی: 15 آذر 1403
پایان بازی: 16 آذر 1403

Assassin's Creed Mirage
خیلی سعی کردم به یوبیسافت اعتماد کنم، بعد از اون همه تجربه های نسبتا بدی که از سری های قبل بعد از نسخه سوم داشتم!​
تقریبا 95 درصد مکانیک های بازی همون مکانیک های بازی اول هست برای 2007، یک مپ نسبتا بزرگ با باز کردن عقاب ها و یک سری مراحل فرعی سیاهی لشکر و بسیار بی کیفیت...
در مورد خط داستانی اصلی بازی هم یک دزد ، برای چند باری که میره دزدی و اخرین دزدی اش هم یک شیء با ارزش هست ( سر همون جریان سیب های بهشتی) پیداش میکنن و خانواده اش رو دار میزنن و موقعه ای که میخوان بگیرنش یک اساسین کرید به اسم روشان که جسم زنونه داره با صدای مردونه میاد نجاتش میده، ( این قسمت رو خواستن شبیه به نسخه دوم در بیارن ولی خیلی گند زدن) مثل اون خیانتی که به خانواده اتزیو کردن و خانوادش رو دار زدن:| بعد هم به روال داستان سرای قبلی میره به الموت و انگشتش رو قطع میکنه و به فرقه قاتلان در میاد ، از لحاظ داستانی یوبی سافت بازم داره کلون نسخه های قبلی رو باز تولید میکنه، از لحاظ گیم پلی هم همون گیم پلی نسبتا نقش افرینی سه گانه قبل هست و با همون انیمیشن های خشک و بد ! سبک شمشیر زنی و مبارزات یونیتی و نسخه سوم کجا و این کجا، سه گانه اتزیو کجا و این کجا...حیف این طراحی عظیم و فوق العاده شهر بغداد و این کیفیت فنی از نورپردازی و بافت های با کیفیت سر این گیم پلی خشک و خالی و اسقاط شده هدر میره، دوستان دوران اساسین کرید دیگه تموم شده، دوران ساختن یک مپ بزرگ و گذاشتن عقاب برای باز کردن نقشه و پاکسازی نقشه از کمپ ها تموم شده...
نمره نهایی من به بازی با این حال 7/10 هست
چون المان های مخفی کاری ، بهتر شده، بازی خشونت خوبی داره، طراحی مراحل اصلی و پارکور بازی هم خوبه، موسیقی و داستان بازی هم خوبه، ولی همون طور که گفتم نقاط ضعف این بازی غلبه میکنه به نقاط مثبتش.

آخرین ویرایش:
Call of Duty: Advanced Warfare​
تجربه بسیار دلنشینی بود این بازی، چقدر من لذت بردم از انجام دادن این بازی، قشنگ اندازه سه گانه کلاسیک مدرن وارفار بود از لحاظ کیفی!
یک بازی بشدت حماسی، با شخصیت پردازی قوی به معنی واقعی کلمه، با کاتسین های در حد خدا، طراحی رئال تایم چهره ها هم چیزی بود که فقط کار ناتی داگ بود در این حد
بازی رو با بی رغبتی شروع کردم ولی در کمال تعجب هر چی جلو تر میرفتم بازی کلی بهتر میشد و از لحاظ داستانی کلی هیجانی تر میشد هیچ هر چپتر به چپتر کلی مکانیک جدید به بازی اضافه میشد، اینا رو اضافه کنید رو درجه سختی اخر ببنید چه ترکیب خدایی میشد.
قابلیت استفاده از سپر، نامرعی شدن، نارنجک های هوشمند، شناسایی پشت دیوار، دست قطع شده کارکتر اصلی کلی اپگرید داشت، قابلیت توقف زمان، کلی اسکیل پوینت برای ارمور ، استقامت، سرعت و غیره در کنار شوتینگ سنگین سلاح ها، خدایی یک جایی احساس میکردم دارم کیلزون 2 بازی میکنم ، گرافیک بازی هنوز هم واقعا حرف های زیادی برای گفتن داره!
در کل بعید بود این بازی از اکنی...
9/10

Capture_2024_12_13_11_33_59_439.png Capture_2024_12_13_11_14_21_961.png Capture_2024_12_13_11_12_41_217.png
Made Man 2007

نکات مثبت: القای حس نوستالژیک مکس‌پینی؛ کمی لول دیزاین!
نکات منفی: روایت ازهم‌گسسته و غیرمتمرکز؛ تعلل در بارگذاری خشاب و تیراندازی؛ بروز باگ در حین کاورگیری و تیراندازی؛ گرافیک منسوخ‌شده (نسبت به سال تولید)؛ بولت‌تایم ناکارآمد و محدود؛ کوتاه!

Score: 3

شروع بازی: 23 آذر 1403
پایان بازی: 24 آذر 1403​

View attachment 360352View attachment 360353View attachment 360354
Made Man 2007

نکات مثبت: القای حس نوستالژیک مکس‌پینی؛ کمی لول دیزاین!
نکات منفی: روایت ازهم‌گسسته و غیرمتمرکز؛ تعلل در بارگذاری خشاب و تیراندازی؛ بروز باگ در حین کاورگیری و تیراندازی؛ گرافیک منسوخ‌شده (نسبت به سال تولید)؛ بولت‌تایم ناکارآمد و محدود؛ کوتاه!

Score: 3

شروع بازی: 23 آذر 1403
پایان بازی: 24 آذر 1403​

سلام رفیق. با پستات و اینکه بازی های قدیمی رو بازی میکنی خیلی حال میکنم ^:)^

فقط یه سوال. این بازیا رو چجوری انتخاب میکنی؟ از قبل توی لیستت بودن یا فایلشون رو از قدیم دانلود کردی یا سی دیشون رو داری (:دی) یا اینکه همینجوری یهویی الان تصمیم میگیری فرضا بری بازی Made Man که یه بازی ضعیف از سال 2007 هست رو دانلود و بازی کنی؟

از سر کنجکاوی پرسیدم 🌹

سلام رفیق. با پستات و اینکه بازی های قدیمی رو بازی میکنی خیلی حال میکنم ^:)^

فقط یه سوال. این بازیا رو چجوری انتخاب میکنی؟ از قبل توی لیستت بودن یا فایلشون رو از قدیم دانلود کردی یا سی دیشون رو داری (:دی) یا اینکه همینجوری یهویی الان تصمیم میگیری فرضا بری بازی Made Man که یه بازی ضعیف از سال 2007 هست رو دانلود و بازی کنی؟

از سر کنجکاوی پرسیدم 🌹

هر سه گزینه می‌تونه باشه! 🦢 :D

god-of-war-ragnarok.jpg
God of war ragnarok
9/10

بازی از لحاظ داستانی و نحوه روایت ، یکپارچگی ، تمیزی و حماسی بودن نسخه قبل رو نداشت و شخصیت پردازی کریتوس هم برخلاف نسخه 4 پسرفت بود . امتیازم به نسخه 4 بازی 10 بود
صرف نظر از موارد بالا بقیه بخش های بازی عالی و فک بر انداز بودن
گرافیک واقعا عالی و نسخه pc هم در تنظیمات گرافیکی بالا به شدت صاف تمیز و زیبا تر هم شده بود ، هر محیط طراحی منحصر به فرد خودش رو داشت و هر بار گرافیک تو هر بخش واقعا ادم رو سورپرایز می کرد .
موسیقی متن بازی هم عالی و روح نواز بود .
گیم پلی بازی پیشرفت کرده بود و combo ها عالی تر شده بودن ، سلاح جدید عالی بود
مبارزات بازی بشدت لذت بخش بودن و فینیشر های متنوع ، درخت مهارت ، و کلی موارد دیگه که تجربه بی نقصی ارائه میداد.
مامیوریت های اصلی و فرعی بازی ، گشت و گذار در محیط ، دیسکاوری و ... عالی بودن
باس های اصلی و فرعی بازی از لحاظ تعداد مناسب و از لحاظ طراحی هم عالی بودن .
بهینه سازی نسخه pc بشدت بی نقص و عالی بود دیگه تو این کار استاد شدن و پورت های با کیفیت و کاملی انجام میدن.
DLC Valhala
عالی بود این dlc بسیار سرگرم کننده ، سخت و جذاب ساعت های طولانی میشه باهاش سرگرم شد و از لذت برد و بشکلی یاد اور 3 گانه یونان بود

Assassin's Creed Mirage
خیلی سعی کردم به یوبیسافت اعتماد کنم، بعد از اون همه تجربه های نسبتا بدی که از سری های قبل بعد از نسخه سوم داشتم!​
تقریبا 95 درصد مکانیک های بازی همون مکانیک های بازی اول هست برای 2007، یک مپ نسبتا بزرگ با باز کردن عقاب ها و یک سری مراحل فرعی سیاهی لشکر و بسیار بی کیفیت...
در مورد خط داستانی اصلی بازی هم یک دزد ، برای چند باری که میره دزدی و اخرین دزدی اش هم یک شیء با ارزش هست ( سر همون جریان سیب های بهشتی) پیداش میکنن و خانواده اش رو دار میزنن و موقعه ای که میخوان بگیرنش یک اساسین کرید به اسم روشان که جسم زنونه داره با صدای مردونه میاد نجاتش میده، ( این قسمت رو خواستن شبیه به نسخه دوم در بیارن ولی خیلی گند زدن) مثل اون خیانتی که به خانواده اتزیو کردن و خانوادش رو دار زدن:| بعد هم به روال داستان سرای قبلی میره به الموت و انگشتش رو قطع میکنه و به فرقه قاتلان در میاد ، از لحاظ داستانی یوبی سافت بازم داره کلون نسخه های قبلی رو باز تولید میکنه، از لحاظ گیم پلی هم همون گیم پلی نسبتا نقش افرینی سه گانه قبل هست و با همون انیمیشن های خشک و بد ! سبک شمشیر زنی و مبارزات یونیتی و نسخه سوم کجا و این کجا، سه گانه اتزیو کجا و این کجا...حیف این طراحی عظیم و فوق العاده شهر بغداد و این کیفیت فنی از نورپردازی و بافت های با کیفیت سر این گیم پلی خشک و خالی و اسقاط شده هدر میره، دوستان دوران اساسین کرید دیگه تموم شده، دوران ساختن یک مپ بزرگ و گذاشتن عقاب برای باز کردن نقشه و پاکسازی نقشه از کمپ ها تموم شده...
نمره نهایی من به بازی با این حال 7/10 هست
چون المان های مخفی کاری ، بهتر شده، بازی خشونت خوبی داره، طراحی مراحل اصلی و پارکور بازی هم خوبه، موسیقی و داستان بازی هم خوبه، ولی همون طور که گفتم نقاط ضعف این بازی غلبه میکنه به نقاط مثبتش.
البته که نظر شخصی هست به صورت کلی نقدی که دارید، ولی به نظرم با پیش زمینه خنثی سمت بازی میرفتید شاید بیشتر ازش لذت میبردید.
بازی در ابتدا قرار بوده DLC باشه و با بزرگ شدنش به یک عنوان جدا تبدیل شد در نهایت ولی در کل یک نسخه اصلی از سری حساب نمیشه و حتی مثل یک نسخه اصلی هم قیمت گذاری نشده و با توجه به وسعتش انقدرا بدم نبوده.
یک بخشی که ولی من خیلی به صحبت شما انتقاد دارم درباره روشان و جسم زنونه و صدای مردونه هستش! شهره آغداشلو صدا گذارش هست و به نظرم یکی از نقاط خوب بازی میشه ازش یاد کرد بر خلاف صحبتی که شما دارید.

بعد از سالها دوباره ایول های کلاسیک رو پلی دادم اینبار نسخه GOG ، واقعا عالی بودن ، این نسخه خیلی واسه کنترلر های کنسولی ست شدن و کلا از همه لحاظ بازی تجربه بهتری ارائه میده روی پی سی ، ایول 3 که بهترین بازی زندگیم همیشه بوده و خواهد بود، ایول 2 هم که واقعا یکی از بهترین بازیهای زندگیمیه، حاالا وقت کنم اختمالا برم سراغ نسخه اول هم;)

Resident Evil 3: Nemesis

re3.jpg

10/10

Resident evil 2 classic
re2.jpg

10/10

آخرین ویرایش:
assassins-creed-2-button-1640894366742.jpg
Assassins's creed 2
10/10
بعد از 14 15 سال دوباره سراغ این الماس رفتم
چقدر یه بازی میتونه زیبا باشه .
گرافیک و گیم پلیش برای اون زمان شگفت انگیز بود .
محیط های پویا و شلوغ که حس زنده ای داشتن و دارن بعد این همه سال و بعد از اولین ریلیز
طراحی مراحل عالی و منحصر به فرد ، ماموریت جانبی زیبا ، کار های فرعی مثل خرید تابلو ها پیدا کردن نشان های سایر اساسین ها و....
صدا گذاری عالی ، شخصیت پردازی مثال زدنی
موسیقی شاهکار ، گوش نواز
از ویژگی های منحصر به فرد این بازی بودن.
جزوه top 5 من هست و خواهد بود
-----------------------------------
resident-evil-5.jpg
Resident evil 5 gold edition
9/10
نزدیک 10 12 بار این عنوان رو تموم کردم و نزدیک شاید 13 سال از اخرین باری که بازیش کرده بود میگذشت
بازی کاملا و بصورت مستقیم از re4 الهام گرفته بود و دقیقا فرمول ساخت اون رو داشت
که این هم خوب بود هم بد خوب از این لحاظ که تقریبا ویژگی های مثبت نسخه 4 رو حفظ کرده بود و سرشار از هیجان بود ، و بد بودنش هم از این لحاظ بود که نتونسته بود اون حس ترس و بقا رو داخلش قرار بده و به 3 گانه اول وفادار باشه.
گیم پلی بازی عالی و سرشار از هیجان با مراحل و صحنه های اکشن زیبا .
گشت و گذار در محیط و پیدا کردن ایتم ها، گنج ها ، اسلحه ها و نشان های ابی ( blue emblems ) که میشه باهاش اسلحه های بینهایت ، کاستوم های متونع و..... باز کرد
اسلحه های متنوع با قابلیت اپگرید که ارزش تکرار بازی رو برده بود بالا
قابلیت coop که یکی از بهترین های صنعت بود
dlc ها و بخش های عالی نسخه گلد که در مجموع یک پکیج عالی و سرگرم کننده رو به پلیر تحویل دادن
و در اخر امیدوارم ریمیکش محقق بشه .
--------------------
hero.jpeg
10/10
یک سولز لایک ایندی که تجربه ی بی نظیری برای من ارائه داد
گرافیک و گیم پلی عالی
موسیقی جالب
درخت مهارت با استایل های مبارزه ای متفاوت
باس های عالی و سخت با فاز های مختلف
ارزش تکرار بالا​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی