PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم این مصاحبه اینجا گذاشته شده یا نه، پارسال دراکمن تو مصاحبه با واشینگتن پست گفته بود که به شدت مجذوب بازی هایی مثل Elden Ring یا Inside شده که چندان متکی به روش های سنتی داستان سرایی نیستند، که تو TLOU هم تا حدودی از این روش استفاده کردن، یعنی این که بازی دست مخاطب رو نمیبنده و این امکان رو میده که خودش درمورد داستان بفهمه:
"I'm more recently intrigued by stuff like Elden Ring and Inside that doesn't rely as much on traditional narrative to tell its story," Druckmann said. "Some of the best storytelling in The Last of Us is in the cinematics, but a lot of it is in gameplay, and moving around the space, and understanding the history of a space by just looking at it and examining it. To me, right now, that's some of the best joy I get out of games that trust their audience to figure things out. [Games] that don't hold your hand, that's the stuff I'm really intrigued by going forward."
دیالوگ و کاتسین همچنان تو بازی بعدی (احتمالا همین Intergalactic) وجود خواهند داشت ولی ناتی داگ مثل همیشه به دست آورد های فعلی اکتفا نمیکند و برای پیشبرد، قراره یه چیز متفاوت و جدید تر ارائه بده که شاید همه نپسندن!
"That doesn't mean we will never have dialogue, or cutscenes, I think those are tools in your toolbox... And I think there's a way to push that stuff forward, at least for the kind of games we make at Naughty Dog. I'm really intrigued, again, never resting on our laurels and trying something a little bit new, a little bit different, that not everybody's going to like, but that's okay. And the stuff that we're working on now, I can tell you the teams are very excited by the different projects we have at Naughty Dog."
Naughty Dog's Neil Druckmann Is Intrigued by Elden Ring's Storytelling - IGN

View attachment 361362
تبریک سال نو ND
.
.
نظر شخصی:یک نفر بدجور تو این جمع اضافیه:دی و کاراکترای دیگه هم می تونستن جاش باشن
این عکس یک معنی دیگه می‌تونه داشته باشه اینه که آیپی هایی که قرار هنوز تولید بشن و هنوز ناتی داگ کارش با انچارتد و لست تموم نشده و سری های بعد هم مطمعنا میان. وگرنه چرا جک و دکستر رو نزاشت

با خودم میگفتم این دخترو کجا دیدم ؟
با یه سرچ یادم اومد تو سریال YOU بازی کرده بود.
اون بخشی هم که حضور داشت بنظرم خیلی جذاب و هات بود ولی اینکه چرا دراکمن خاسته کچلش کنه دیگه ... 🙄

View attachment 361419
View attachment 361418
توی بازی‌های سوم شخص شما در عمده زمان بازی پشت شخصیت اصلی رو می‌بینید و انصافا در اون زاویه مشکلی نداره که آدم بخواد گیر بده.

توی بازی‌های سوم شخص شما در عمده زمان بازی پشت شخصیت اصلی رو می‌بینید و انصافا در اون زاویه مشکلی نداره که آدم بخواد گیر بده.

در اون زاویه اتفاقا خیلی خوبم هست. تو چندتا پلان تریلر حقایقی برای من آشکار شد.

با حضور ایشون میشه شاهد وجود عناصر ترسناک در بازی باشیم
چندتا از نمونه کارهاش‌ را پایین گذاشتم ببینید

View attachment 361526
View attachment 361527

View attachment 361528
View attachment 361529
View attachment 361530
امون بده 🤣🤣🤣

خلاصه اومده بودم همین رو پست کنم

you are not ready بععله

I'm happy knowing that he was involved as well. His work is fucking awesome. For those who've never seen it, here's a few things he's done

We're definitely getting some cosmic horror in this. You don't hire him unless you want something like that. Which makes sense considering that Neil loves Bloodborne.

1000005196.jpg

آخرین ویرایش:
به نظرم دیگه ND نیازی به نیو ip با توجه به اسم بازی نداره:دی

اگه واقعا در حد اسم بازی به lore اهمیت داده باشن
از این فرنچایز میشه هر نوع horrorای در آورد هم اکشن ادونچر آنچارتدی، حتی اول شخص ایمرسیو سیمی! یا حتی عناوین پلتفرمر با شخصیت هایی که طراحیشون کیوت هستن و برای سیارات مختلف هستند:دی ، و اگه واقعا درست مدریت بکنن می تونن با دادن لایسنس به تنسنت یا نت ایز استدیو های شرقی عناوین لایوسرویس مختلف ازش بسازن و درامد استدیو رو بالا ببرن...

ولی همه اینا به شرطی هست واقعا به lore بها داده باشن:دی
.
.
.
.
.
اشاره شده سفر در زمان در بازی وجود داره...!
ولی هرچی فکر می کنم، به نظرم سفر در زمان بحثی هست که به راحتی به باگ داستانی می خوره(حتی رولینگم تو اون قسمت سفر در زمان، منطق رو کنار گذاشته بود:دی) از این رو، من فکر می کنم سفر در زمان اگر چه وجود داره، ولی اصلا آسون نیست، یا بهایی داره، یا هنوز به صورت کامل روش کنترل نیست، یا ریسک بالایی داره، یا اصلا سفر در زمان، در انحصار یک کمپانی یا یک امپراطوری باشه که ما صرفا اطلاعات سفر در زمان رو با پرداخت پول به دلال ها بدست آوردیم! یا کلی احتمال دیگه:دی

اگه واقعا در حد اسم بازی به lore اهمیت داده باشن
از این فرنچایز میشه هر نوع horrorای در آورد هم اکشن ادونچر آنچارتدی، حتی اول شخص ایمرسیو سیمی! یا حتی عناوین پلتفرمر با شخصیت هایی که طراحیشون کیوت هستن و برای سیارات مختلف هستند:دی
و البته فیلم و سریال رو فراموش نکن! سونی سوراخ رو پیدا کرده و با توجه به موفقیت سریال لست، از الان فکر کنم روی فیلمنامه دو تا فصل اول intergalactic داره کار میکنه :))

نویسنده اینترگلکتیک به Horror بودن بازی اشاره میکنه

View attachment 361548

برای من که اصلا دور از انتظار نیست. بازی های ND همیشه میراث دار بازی های قبلی هستن و رو یه بیس مشترک بنا شدن. ایشون هم لایه های اکشن ادونچر رو از UC و این بعد Horror رو از TLoU میتونه به ارث ببره. و در عین حال چیزهای جدیدی به همه این تجربیات اضافه کنه و همینم باعث میشه دست نیافتنی باشن.

من خیلی مشتاق دیدن TLoU3 بعد تجربه هایی هستم که سر ایشون بدست میارن و خیلی هایپم ببینم گیم پلی و مدل داستان گوییش چطور دچار تحول میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or