Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
. در گیم پلی، ما یک قایق بادی را می بینیم و فایل هایی به نام های «کلیدهای پمپ بنزین» و «کلیدهای شاپینگ» وجود دارد، یعنی احتمالاً کلیدها را اکسپولر خواهیم کرد.
فکر میکنم این ترجمه اشتباهه و اگر انگلیسیش بود بهتر میشد چک کرد ولی از روی متن اگر بخوام حدس بزنم کلیدها در متن انگلیسی keys بوده.
نمیدونم اینجا کسی قبلا توضیح داده یا نه ولی به جزایر جنوب فلوریدا keys گفته میشه. قبلا هم نوشتم که با توجه به اون پل بلندی که در ویدئو نشون دادن احتمالا به شهر Key West که خیلی دوست دارم ببینمش خواهیم رفت. کی وست در یکی از همون جزایره.
بنابر این ترجمه این تیکه میشه "پمپ بنزین کی" یا "پمپ بنزین جزیره" یا "فروشگاه جزیره" و "احتمالا جزایر جنوب فلوریدا را اکسپلور خواهیم کرد" یا" به گشت و گذار در جزایر فلوریدا خواهیم رفت".

این تعاریف و توضیحات رو آدم میشنوه کلی ذوق و شوق میگیره ش یه نگاه به تاریخ عرضه بازی میکنه (که معلومم نیست کی هست!)
باعث میشه
بیای تو تاپیک افسردگی بگیری 😓:دی
اتفاقا همین روزاس که بیادموندنی هستن :دی کامیونیتی GTA واقعا آدمای عجیبی داره که مو رو از ماست می کشن
شخصا فکر نمی کنم تاخیری در کار باشه و حتی اگر تاخیری هم بخوره با اینکه غمگین میشم و بازم ارزششو داره صبر کردن برای gta بعدی
ردیت gta vi فروم gta و همین داش رولی خودمون رو ببین با چه عشقی کوچیکترین جزیات رو میبینن و تحلیل می کنن

یادمه تریلر gta v که نمایش داده شد زدم دانلود بشه آخرای دانلود adsl ام قطع شد! با کله می خواستم برم تو مانیتور :دی مودم خاموش کردم 10 دقیقه بعد وصل شد و دانلودش تموم شد
یادش بخیر :دی

فکر میکنم این ترجمه اشتباهه و اگر انگلیسیش بود بهتر میشد چک کرد ولی از روی متن اگر بخوام حدس بزنم کلیدها در متن انگلیسی keys بوده.
نمیدونم اینجا کسی قبلا توضیح داده یا نه ولی به جزایر جنوب فلوریدا keys گفته میشه. قبلا هم نوشتم که با توجه به اون پل بلندی که در ویدئو نشون دادن احتمالا به شهر Key West که خیلی دوست دارم ببینمش خواهیم رفت. کی وست در یکی از همون جزایره.
بنابر این ترجمه این تیکه میشه "پمپ بنزین کی" یا "پمپ بنزین جزیره" یا "فروشگاه جزیره" و "احتمالا جزایر جنوب فلوریدا را اکسپلور خواهیم کرد" یا" به گشت و گذار در جزایر فلوریدا خواهیم رفت".
فکر میکنم منظورت این قسمت هست

20241224_095737.jpg

آره درسته Gator Keys هم در بازی هست و کلا غیر از وایس سیتی خیلی مناطق دیگه هم میشه اکسپلور کرد حتی تالاهاسی هم احتمال زیاد در بازی خواهیم داشت.
پیشنهاد میکنم آخرین وضعیت نقشه طراحی شده بازی رو که از روی لیکهای ۲۰۲۲ و خود تریلر طراحی شده و دقت بالایی داره رو یک نگاه بندازید . قابلیت زوم هم داره. فوق العاده س:
👇👇👇👇👇
VIMAP

اتفاقا همین روزاس که بیادموندنی هستن :دی کامیونیتی GTA واقعا آدمای عجیبی داره که مو رو از ماست می کشن
شخصا فکر نمی کنم تاخیری در کار باشه و حتی اگر تاخیری هم بخوره با اینکه غمگین میشم و بازم ارزششو داره صبر کردن برای gta بعدی
ردیت gta vi فروم gta و همین داش رولی خودمون رو ببین با چه عشقی کوچیکترین جزیات رو میبینن و تحلیل می کنن

یادمه تریلر gta v که نمایش داده شد زدم دانلود بشه آخرای دانلود adsl ام قطع شد! با کله می خواستم برم تو مانیتور :دی مودم خاموش کردم 10 دقیقه بعد وصل شد و دانلودش تموم شد
یادش بخیر :دی
مخلصم داداش. منم هنوز خوشبینم به ۲۰۲۵ چون حس میکنم راکستار این بار به وعده ای که داده عمل میکنه. از همون روزی که تریلر رو دادند و یک تاریخ کلی اعلام کردند و نه مثلا بیان بگن بهار و روی آرت ورک بازی هم ۲۰۲۵ رو نوشتند حدس زدم اینها هدفشون همین ۲۰۲۵ عه . تا اینکه بعدا تیک تو اومد و پاییز رو اعلام کرد. البته نه اینکه احتمال تاخیر نباشه ولی اینم نهایتش ۶ ماه بیشتر. صبر کردن براش ارزش داره. امیدارم فوریه خبرهای خوب بشنویم. شایدم امروز ...بهرحال امشب شب کریسمس هست و دوست داشتم راکستار یه گیفت به فنهاش میداد.

فکر میکنم منظورت این قسمت هست
بله همین پل رو گفتم. اون جزیره که در بالا سمت راست عکس مشخصه یکی از key هاست. بنابر این اون متن هم منظورش اینه که به این جزایر میتونیم بریم.

کلا این قضیه که این نسخه فلوریداست نه میامی در تریلر اول کاملا واضح بود. البته که کسی ادعا نداره قراره کل ایالت رو بگردیم ولی تابلو بود که یه اسکیل کوچیک از ایالت رو طراحی کردن به جای اینکه فقط میامی باشه. از جمله صحنه مورد علاقه من که اون دختره در مادکلابه و ماد کلاب مشهور فلوریدا یعنی redneck mud parkدر غرب ایالته برعکس میامی که در شرق ایالته (انصافا این یه مورد یعنی مادکلاب اگر در بازی نهایی نباشه و فقط ویدئوی شبکه های اجتماعی باشه کاملا از بازی ناامید میشم :D) یا صحنه پل و keys که در جنوبه و بیرون میامی واقع شده بنابر این انتظار دارم اورلاندو در اسکیل کوچیک و یه دریاچه در وسط نقشه و به احتمال خیلی زیاد تامپا هم در بازی باشه یعنی به جای یه میامی بزرگ 3 شهر نسبتا کوچیکتر داشته باشیم البته با تمرکز بر میامی بخاطر اتمسفر.
خودم هم طرفدار این قضیه هستم یعنی به جای یک ابر شهر بزرگ که نتونی ازش خارج بشی 3 شهر کوچیکتر باشه که بشه فاصله بین شهرها رو در نقشه رفت و طبیعت فوق العاده و مناظر رو بین شهر و خارج از شهر رو دید. در GTA V هم همیشه وقتی به سمت شمال و اون شهر کوچیک بالای نقشه میرفتم کیف میکردم.

بله همین پل رو گفتم. اون جزیره که در بالا سمت راست عکس مشخصه یکی از key هاست. بنابر این اون متن هم منظورش اینه که به این جزایر میتونیم بریم.

کلا این قضیه که این نسخه فلوریداست نه میامی در تریلر اول کاملا واضح بود. البته که کسی ادعا نداره قراره کل ایالت رو بگردیم ولی تابلو بود که یه اسکیل کوچیک از ایالت رو طراحی کردن به جای اینکه فقط میامی باشه. از جمله صحنه مورد علاقه من که اون دختره در مادکلابه و ماد کلاب مشهور فلوریدا یعنی redneck mud club در غرب ایالته برعکس میامی که در شرق ایالته (انصافا این یه مورد یعنی مادکلاب اگر در بازی نهایی نباشه و فقط ویدئوی شبکه های اجتماعی باشه کاملا از بازی ناامید میشم :D) یا صحنه پل و keys که در جنوبه و بیرون میامی واقع شده بنابر این انتظار دارم اورلاندو در اسکیل کوچیک و یه دریاچه در وسط نقشه و به احتمال خیلی زیاد تامپا هم در بازی باشه یعنی به جای یه میامی بزرگ 3 شهر نسبتا کوچیکتر داشته باشیم البته با تمرکز بر میامی بخاطر اتمسفر.
خودم هم طرفدار این قضیه هستم یعنی به جای یک ابر شهر بزرگ که نتونی ازش خارج بشی 3 شهر کوچیکتر باشه که بشه فاصله بین شهرها رو در نقشه رفت و طبیعت فوق العاده و مناظر رو بین شهر و خارج از شهر رو دید. در GTA V هم همیشه وقتی به سمت شمال و اون شهر کوچیک بالای نقشه میرفتم کیف میکردم.
اتفاقا اون قسمت ماد کلاب از شبکه اجتماعی نبود و ظاهرا یکی از گنگهای بازی بودن که صددرصد تو گیمپلی بازی هم هست. مثلا اون موتورسوارها هم یکی دیگه از گنگهای بازین.

IMG_20241224_111843_898.jpg

یا اون گنگ مسابقات ریسینگ زیر زمینی یکجاش نشون میده از طریق شبکه اجتماعی میتونی خودتو برسونی به اون مسابقات و شاید بشه توش شرکت هم کرد

IMG_20241224_111848_845.jpg

IMG_20241224_111856_045.jpg

ولی جالب اینه که همه چیزهایی تو ویدیوهای شبکه های اجتماعی تو تریلر نشون دادند تو گیمپلی بازی هم هست و بسیاری از اکتیویتی ها را اتفاقا از طریق همین شبکه های اجتماعی میشه بهش دست پیدا کرد‌‌ ، منتها اینکه مکانیزمش چطوریه باید با اطلاعات جدیدی که در آینده میاد متوجه بشیم ولی به نظر من هیجان انگیز ترین قسمت GTA جدید همین بخش سوشیال مدیا هست که پتانسیل یه چیز عجیب و غریبی داره و یه چیز یونیکی هم هست

آخرین ویرایش:
اتفاقا اون قسمت ماد کلاب از شبکه اجتماعی نبود و ظاهرا یکی از گنگهای بازی بودن که صددرصد تو گیمپلی بازی هم هست. مثلا اون موتورسوارها هم یکی دیگه از گنگهای بازین.

View attachment 361407

یا اون گنگ مسابقات ریسینگ زیر زمینی یکجاش نشون میده از طریق شبکه اجتماعی میتونی خودتو برسونی به اون مسابقات و شاید بشه توش شرکت هم کرد

View attachment 361408

View attachment 361409

ولی جالب اینه که همه چیزهایی تو ویدیوهای شبکه های اجتماعی تو تریلر نشون دادند تو گیمپلی بازی هم هست و بسیاری از اکتیویتی ها را اتفاقا از طریق همین شبکه های اجتماعی میشه بهش دست پیدا کرد‌‌ ، منتها اینکه مکانیزمش چطوریه باید با اطلاعات جدیدی که در آینده میاد متوجه بشیم ولی به نظر من هیجان انگیز ترین قسمت GTA جدید همین بخش سوشیال مدیا هست که پتانسیل یه چیز عجیب و غریبی داره و یه چیز یونیکی هم هست

مکانیزمش اصلا مهم نیست :D
redneck mud club رو سرچ کنید تا ببینید چرا. فقط مهمه که به همین شکل تو بازی باشه (با ادمها و پرچم کنفدراسیون و اسکل بازی و عشق و حال) و اجازه بده بریم و اکسپلور کنیم :D

• Love
Reactions: Vice City FM
redneck mud club رو سرچ کنید تا ببینید چرا. فقط مهمه که به همین شکل تو بازی باشه (با ادمها و پرچم کنفدراسیون و اسکل بازی و عشق و حال) و اجازه بده بریم و اکسپلور کنیم :D
آره من که از همون اول رو این قسمت قفلی زدم

بخصوص این "مانستر تراک" در حال پرش

View attachment VID_20241224_112231_152.mp4

کلا mud girls ها دخترای خوبین و اکثرا هم MAGA هستن :D

View attachment VID_20241224_112241_639.mp4

ماد کلاب جون می ده واسه شوکیس فیزیک ارتقا یافته RAGE 9 منم فکر می کنم تو بازی خواهد بود و احتمالا در بخشی از استوری هم نقش داشته باشه :دی

آره من که از همون اول رو این قسمت قفلی زدم

بخصوص این "مانستر تراک" در حال پرش

View attachment 361410

کلا mud girls ها دخترای خوبین و اکثرا هم MAGA هستن :D

View attachment 361411
اصلا از پرچم کنفدراسیون و اسم این ماد کلاب فلوریدا یعنی redneck mud park مشخصه MAGA هستن و کانتری باز و راک باز و متال باز :D برای همین کمترین اثر مربوط به ووک و اینچیزا رو در همینجا میشه دید. بدون شک برام بهترین صحنه اول همینه دوم اون صحنه پل و سوم رو بین خیلی از صحنه ها شک دارم.
جدید ترین ویرایش نقشه بازی بر اساس کل اطاعاتی که تا امروز می دونیم DuPz0r v0.047
لینک اصلی به حجم 121 مگابایت

View attachment 361406
دقیقا نقشه ایه که بعد از دیدن تریلر اول انتظار میرفت. فقط بعد از دیدن نقشه جای اورلاندو خالی بنظر میرسه یعنی دریاچه مثلا دو بلاک بیاد پایین تر و چندتا خونه و خیابون در محل اورلاندو باید باشه چون اولا شهر مهمیه و خونه خیلی از مشاهیر از جمله پرویزخان پرورش دهنده مشهور خرسه :D ثانیا نقشه اینطوری اون قسمتش خالی بنظر میرسه و پمپ بنزین و مغازه و ابادی باید باشه.

دقیقا نقشه ایه که بعد از دیدن تریلر اول انتظار میرفت. فقط بعد از دیدن نقشه جای اورلاندو خالی بنظر میرسه یعنی دریاچه مثلا دو بلاک بیاد پایین تر و چندتا خونه و خیابون در محل اورلاندو باید باشه چون اولا شهر مهمیه و خونه خیلی از مشاهیر از جمله پرویزخان پرورش دهنده مشهور خرسه :D ثانیا نقشه اینطوری اون قسمتش خالی بنظر میرسه و پمپ بنزین و مغازه و ابادی باید باشه.
با اومدن تریلرهای بعدی یا مثلا اگر اسکرین شات بدن این نقشه کامل و کاملتر میشه و اون قسمتهای خالی هم پر میشه. بشدت تهیه اینجور نقشه ها صرفا از روی چندتا عکس یا فوتیج چقدر سخته.
تا اونجایی که متوجه شدم این کسی که این نقشه ها رو تهیه میکنه قبلا هم از روی تریلرها و اسکرین شاتهای RDR2 قبل از ریلیز بازی تا ۹۰ درصد دقت درست نقشه رو طراحی کرده بود.

من يه ايده ايي دارم :D
راكستار هم زمان با عرضه بازى يه پلتفرم مثل اينستا به عنوان شبكه اجتماعى متصل به gta vi عرضه كنه و بتونيم محتوا توش به اشتراك بذاريم و يه ارتباطى با يه سرى فعاليتا توى داستان و حتى بخش انلاين داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or