fire emblem کاربر سایت شنبه at 6:03 PM #62,866 View attachment 1000001268.mp4 Reactions: 30 big boss, SiminSecret, Love Console و 5 کاربر دیگر
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن دیروز در 8:54 AM #62,867 Anora رو خیلی دوست داشتم، نیمه دوم فیلم به شدت با مزه بود. Reactions: fire emblem, AmirPXP, Love Console و 3 کاربر دیگر
Origami 2008 عضو تحریریه دیروز در 9:30 AM #62,868 اینجا یکی گفته بود که فیلم Anora کُند هست و باید کوتاهتر میشد؛ نهخیر! این سریعترین فیلمِ «شان بیکر» هست (نسبت به فلوریدا پروجکت، استارلت و ردراکت)؛ بیدلیل نبود که من این را با «آنکات جمز» مقایسه کردم؛ گذر زمان در این اثر هرگز احساس نمیشود. Reactions: 779, Arima Kishou, NaRiiMaN and 1 other person
اینجا یکی گفته بود که فیلم Anora کُند هست و باید کوتاهتر میشد؛ نهخیر! این سریعترین فیلمِ «شان بیکر» هست (نسبت به فلوریدا پروجکت، استارلت و ردراکت)؛ بیدلیل نبود که من این را با «آنکات جمز» مقایسه کردم؛ گذر زمان در این اثر هرگز احساس نمیشود.
Disney 23 کاربر سایت دیروز در 11:46 AM #62,869 تصاویر جدید Jurassic World Rebirth با حضور یگانه بانوی دو عالم Reactions: Evil, Barcelona FC, hitman68 و 6 کاربر دیگر
Arima Kishou Kuro no Shinigami کاربر سایت امروز در 5:42 AM #62,870 فیلم Sonic 3 عالی بود. بالاخره نمردیم و دیدیم پلات انسان ها رو ول کردند.