مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان با توجه به این که الان 7800x3d پیدا نمیشه و قیمت تخیلی پیدا کرده 9700x پیشنهاد میشه ؟ چون دیدم اپدیت bios گرفته که 105wt شده و اپدیت windows 11 هم حسابی از بهش جون داده.

خیر توصیه نمیشه، تفاوت مدلهای X3D با مدل معمولی بسیار فراتر از توان مصرفی و باز شدن سقف Power پردازنده هست، صبر کنید همون مدل 9800X3D/7800X3D رو بخرید.

اگر از هارد فقط برای آرشیو فایل و مدیا استفاده میکنید که خرید هارد اکسترنال هم قابل توصیه هست، اگر به دفعات با هارد کار میکنید و میزان انتقال فایلها و سرعت انتقالشون همه هست که از SSD استفاده کنید که در زمان صرفه حجویی میشه.
هارد اینترنال ریفر در بازار زیاد هست، هارد اکسترنال هنوز مدل اصلی تولید و عرضه میشه.

هست ولی کمتر از قبله، خریدشون دیگه منطقی نیست. بجاش SSD ساتایی بگیرید و نصب کنید که سریعتر هم هست و قیمتش هم زیاد نیست.

راهکاری وجود نداره بجز این که مادربرد رده بالاتر بخرید که Lane های بیشتری داشته باشه و تعداد M.2 بیشتری ساپورت کنه.
اگر هارد SATA بیشتر ساپورت میکنه علتش مشخصه، استاندارد ساتا پهنای باند بسیار کمتری داره و تعداد کمتری مسیر داده از چیپ ست مادربرد اشغال میکنه، در حالی که M.2 نیاز به پهنای باند بالا داره و بسته به چیپ ست تعدادش خیلی محدودتر هست.
برای Xbox 360 می خواستم برای همین SSD بودن زیاد برام مهم نبود. مگر اینکه هارد ساتا لپ تاپ رو بندازم رو Xbox و جاش SSD نصب کنم(یه SSD M.2 هم داره که ویندوز روش هست، برای همین کیفیت و طول عمر هارد برام مهم تر هست).
از بین این برند ها کدوم رو پیشنهاد می کنی؟ همه 1 ترا هستن:
WD BLUE SA510
WD Green
MSI SPATIUM S270
Lexar NS100
Patriot P220
Crucial BX500
سامسونگ خیلی قیمتش زیاد شده!
2 ترا تو رنج 6 الی 7 اینا چیزی هست که پیشنهاد کنی؟

آخرین ویرایش:
برای Xbox 360 می خواستم برای همین SSD بودن زیاد برام مهم نبود. مگر اینکه هارد ساتا لپ تاپ رو بندازم رو Xbox و جاش SSD نصب کنم(یه SSD M.2 هم داره که ویندوز روش هست، برای همین کیفیت و طول عمر هارد برام مهم تر هست).
از بین این برند ها کدوم رو پیشنهاد می کنی؟ همه 1 ترا هستن:
WD BLUE SA510
WD Green
MSI SPATIUM S270
Lexar NS100
Patriot P220
Crucial BX500
سامسونگ خیلی قیمتش زیاد شده!
2 ترا تو رنج 6 الی 7 اینا چیزی هست که پیشنهاد کنی؟

در اینصورت همون SSD SATA معمولی از مدلهایی که لیست کردید WD BLUE SA510 و Lexar NS100 و Crucial BX500 هر سه گزینه های خوبی هستن.
سامسونگ هم طول عمر بسیار بالاتری نسبت به مدلهای دیگه با NAND-Flash های غیر سامسونگی داره.

سلام من کارت گرافیکم رو تا این حد جا داشت اور کلاکش کردم و الان با این تنظیمات هیچ مشکلی نداره نه بازی کرش میکنه نه خود گرافیک یا درایور گرافیک بعد یه هفته هم هست اینجوری باهاش بازی کردم و دماش هم از 62 تا 65 درجه بالاتر نرفته
کور کلاکش الان رو 3000 کار میکنه و مموری کلاک هم 12500
این اوکیه؟ مشکل نداره؟ زیاد نیس؟ به عمر گرافیک صدمه نمیزنه؟

کلاکش تا 235 هم جا داره ولی بعضی وقتا کرش میکنه ولی رو 200 هیچ مشکلی نیست
Screenshot 2024-12-20 103013.png

آخرین ویرایش:
دوستان SSD 1T M2 با قیمت معقول 3-4 تومن چی پیشنهاد میدید. متاسفانه ssd به فنا رفت. سیستمم قدیمیه تصمیم دارم با اومدن 5070 اگر بشه مهاجرت کنم به سیستم جدید و این ssd هم انتقال پیدا میکنه.
سیستم فعلی Z270H و i7 7700 و 1070 و 32G ram

دوستان SSD 1T M2 با قیمت معقول 3-4 تومن چی پیشنهاد میدید. متاسفانه ssd به فنا رفت. سیستمم قدیمیه تصمیم دارم با اومدن 5070 اگر بشه مهاجرت کنم به سیستم جدید و این ssd هم انتقال پیدا میکنه.
مدل WD SN570 خوبه.

سرچ زدم 500G بود. بالا نوشتم 1T میخوام و تا سقف 5 تومن.
اینها حرارتشون هم با هم فرقی میکنه؟ اگر اره که هرچی خنک تر بهتر. SSD مرحوم گاهی خود به خود بشدت داغ میکرد و تا حدود 80 درجه میرفت.
همین مدل یک ترابایتی هم داره. با قیمت حدودا ۳۶۰۰. مدل جدیدتر SN580 هم هست که با قیمت ۴ و خورده ای میشه تهیه کرد ولی نسل ۴ هست و مادربرد فعلی شما ساپورت نمیکنه. البته کار میده ولی از نهایت سرعتش نمیتونی استفاده کنی.

آره بعضیاشون راندمان حرارتی بهتری دارن. این دو مدل راندمانشون خوبه و مشکل دمایی خاصی ندارن.

سرچ زدم 500G بود. بالا نوشتم 1T میخوام و تا سقف 5 تومن.
اینها حرارتشون هم با هم فرقی میکنه؟ اگر اره که هرچی خنک تر بهتر. SSD مرحوم گاهی خود به خود بشدت داغ میکرد و تا حدود 80 درجه میرفت.
من 2 هفته پیش adata legend 710 خریدم که 1 ترابایتش حدود 3500 هست.
دلیل اینکه این مدل هم خریدم اینه که خودش هیت سینک داره و با وجود اینکه تو اسلات دوم گذاشتم( که زیر کارت گرافیک هست) ولی دماش بالای 40 نمیره و معمولا حدود 37 درجه هست ولی مثلا سامسونگ evo 970 هم دارم که خیلی گرونتر هست ولی دماش بالای 50 درجه هست.

اگه مادربردت هیت سینک برای ssd نداره حتما مدلی بگیر که خودش هیت سینک داشته باشه که تو این رنج قیمت(زیر 5 تومن) فکر کنم فقط همین legend 710 باشه که هیت سینک داره.

سلام من کارت گرافیکم رو تا این حد جا داشت اور کلاکش کردم و الان با این تنظیمات هیچ مشکلی نداره نه بازی کرش میکنه نه خود گرافیک یا درایور گرافیک بعد یه هفته هم هست اینجوری باهاش بازی کردم و دماش هم از 62 تا 65 درجه بالاتر نرفته
کور کلاکش الان رو 3000 کار میکنه و مموری کلاک هم 12500
این اوکیه؟ مشکل نداره؟ زیاد نیس؟ به عمر گرافیک صدمه نمیزنه؟

کلاکش تا 235 هم جا داره ولی بعضی وقتا کرش میکنه ولی رو 200 هیچ مشکلی نیست

اورکلاک فقط در شرایطی موضوعیت داره که یک بار در یک سال هم در فرکانس و ولتاژ خاص کرش نداشته باشه و صد در صد پایدار باشه.
بجز این دیگه اگر دماش هم خیلی بالا نره مشکلی نیست و دما هم طبیعیه و اگر دمای hot spot و Memory هم مناسب باشه به طول عمرش هم لطمه نمیزنه.

اصولا اورکلاک در سری 4000 اونقدرها به افزایش راندمان منجر نمیشه که ارزشش رو داشته باشه.

با سلام
مدل لپ تاپ من dell g5515 Ryzen edition هست قصد دارم هارد اس اس دی افزایش بدم یکترا بگیرم.
چه مدلی پیشنهاد میدید ؟
متشکر

چون برد دستگاهتون PCIe 4.0 هست میتونید SAMSUNG 990 EVO 1TB هم بخرید، اگر مدل PRO براتون گرون باشه.

همون مدل SN570 که دوستمون گفت خوبه.
اما اگر برای سیستم آینده هم میخواید استفاده کنید بهتره یه مدل سریعتر از نسل PCIe 4.0 بخرید که با سیستم آینده هم راندمان مناسب بده. همون مدلهای 990 از سامسونگ مثلا که فراوون هم در بازار موجوده.

روی SSD ریسک نکن، وگرنه همین به فنا رفتن ها رو بازم شاهدش خواهی بود
گزینه های سامسونگ و wd بهترین و در دسترس ترین ها هستن، که توی هر دو مورد بهتره سری های PCIe 4.0 رو بگیری که توی این سری ها، حالا یا 980 و 990 های pro سامسونگ، یا هم SN850 وسترن دیجیتال بهترینن
۲ تا توصیه هم
۱- اینکه SSD رو ترجیحاً هیچ وقت بیشتر از 75% پر نکن، اون Pagefile کوفتی ویندوز رو هم از روی درایو SSD بردار (اصلاً چون 32g رم داری کلاً دی اکتیوش کن)
۲- اگر می تونی سری های هیت سینک دار رو بگیر (چون تا جایی که یادم میاد z270 هیت سینک برای ssd نداره)، اگر همه نه یه هیت سینک جدا بخر و ببند روش که اینم خیلی مهمه

من 2 هفته پیش adata legend 710 خریدم که 1 ترابایتش حدود 3500 هست.
دلیل اینکه این مدل هم خریدم اینه که خودش هیت سینک داره و با وجود اینکه تو اسلات دوم گذاشتم( که زیر کارت گرافیک هست) ولی دماش بالای 40 نمیره و معمولا حدود 37 درجه هست ولی مثلا سامسونگ evo 970 هم دارم که خیلی گرونتر هست ولی دماش بالای 50 درجه هست.

اگه مادربردت هیت سینک برای ssd نداره حتما مدلی بگیر که خودش هیت سینک داشته باشه که تو این رنج قیمت(زیر 5 تومن) فکر کنم فقط همین legend 710 باشه که هیت سینک داره.
همون مدل SN570 که دوستمون گفت خوبه.
اما اگر برای سیستم آینده هم میخواید استفاده کنید بهتره یه مدل سریعتر از نسل PCIe 4.0 بخرید که با سیستم آینده هم راندمان مناسب بده. همون مدلهای 990 از سامسونگ مثلا که فراوون هم در بازار موجوده.
روی SSD ریسک نکن، وگرنه همین به فنا رفتن ها رو بازم شاهدش خواهی بود
گزینه های سامسونگ و wd بهترین و در دسترس ترین ها هستن، که توی هر دو مورد بهتره سری های PCIe 4.0 رو بگیری که توی این سری ها، حالا یا 980 و 990 های pro سامسونگ، یا هم SN850 وسترن دیجیتال بهترینن
۲ تا توصیه هم
۱- اینکه SSD رو ترجیحاً هیچ وقت بیشتر از 75% پر نکن، اون Pagefile کوفتی ویندوز رو هم از روی درایو SSD بردار (اصلاً چون 32g رم داری کلاً دی اکتیوش کن)
۲- اگر می تونی سری های هیت سینک دار رو بگیر (چون تا جایی که یادم میاد z270 هیت سینک برای ssd نداره)، اگر همه نه یه هیت سینک جدا بخر و ببند روش که اینم خیلی مهمه
ممنون بابت همه راهنمایی ها
من چون روی حرارت قطعات بشدت حساسم ( اون جوکی که در مورد خانم ها گفته میشه که لپتاپ چی مناسبه میگن صورتی, در مورد من هم به این صورته که کدوم قطعه بهتره میگم اونی که خنک تره :D ) فعلا adata legend 710 که دوستمون حمید گفت رو بخاطر هیت سینک و دمای خوب خریدم حس خریدن هیت سینک جدا و چی خوبه چی بد نبود. برای ارتقا هم احتمالا یه نسل 4 بعدا همراه با سیستم جدید میگیرم ولی فعلا این رو خریدم تا گیر نمونم.

اون pagefile تاجایی که یادمه غیر فعال بود ولی 75% درصد که هیچ بارها تا خرخره پر شده بود و این رو اگر تاثیر داره باید رعایت کنم.

اون pagefile تاجایی که یادمه غیر فعال بود ولی 75% درصد که هیچ بارها تا خرخره پر شده بود و این رو اگر تاثیر داره باید رعایت کنم.
ببین استانداردش اینه که شما ۱۵٪ رو همیشه خالی بزاری، ولی بدلیل اینکه ویندوزه و خیلی برا تصمیمات ما تره خورد نمی کنه، لذا شما با خالی گذاشتن ۲۵٪ از فضا خودت و ssd ت رو بیمه می کنی

حالا چرا این ۱۵٪ باید خالی باشه؟
بدلیل تفاوت ساختاری SSD با HDD (در اصل ساختار خاص SSD)
توی HDD داده ها بصورت فیزیکی و خطی روی صفحه مغناطیسی نوشته میشن، ولی توی SSD ما حافظه های NAND رو داریم که این حافظه ها از بلاک و لایه تشکیل شدن و اطلاعات بصورت تصادفی میان و روی این بلاک ها ذخیره میشن. حالا فرآیند پاک کردن و بازنویسی روی این بلاک ها به سادگی HDD نیست که بیاد و بصورت فیزیکی روی اون سکتور چیزی بنویسه
وقتی یه داده از یه بلاک حذف میشه (بلاک ها خودشون لایه دارن و توشون خیلی بیشتر از یک سکتور اطلاعات ذخیره میشه، چیزی در حد چند کیلوبایت) بطور فیزیکی که حذف نشده، میاد و روی اون بلاک یه تگ غیر قابل استفاده میزاره. لذا شما دیتای جدید که بخای رایت کنی، عملاً میره و روی یه بلاک دیگه که خالیه می نویسه.
حالا این بلاک های تگ دار چطوری پاک میشن؟ این کارِ کنترلره، میاد و اینا رو شناسایی می کنه و پاک می کنه شون در زمان لزوم.
در کنار تمام اینها چون این بلاک ها و لایه ها یه عمر مفیدی از read و write دارن، لذا کنترلر میاد و اونها رو بصورتی در دسترس قرار میده که از نظر طول عمر همه بلاک ها توی یه رنج قرار بگیرن (اصل پراکندگی یا Wear Leveling).

بنابراین برای اینکه SSD بدرستی و با سرعت بالا کار کنه، و اون اصل پراکندگی یا Wear Levelingش بدرسی اجرا بشه، نیازه تا همیشه حداقل ۱۵٪ فضای خالی وجود داشته باشه.

سلام
میخوام یک مودم برای TD-LTE برای مبین نت بخرم
بین دو مودم Nokia Fastmile و ZLT X28 موندم
هزینه مهم تیست (قیمت چندانی هم ندارند)، سرعت و موندگاری مهم هست
کدوم را پیشنهاد میکنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or