دوستان شاید زیاد مرتبط با تاپیک نباشه ولی دنبال چنین چیزی هستم..به نظرتون داخل کشور پیدا میشه؟
View attachment 359550
سلام. من قصد دارم برای ذخیره اطلاعات شخصی مثل عکس و فیلم و فایل های داکیومنت، یک هارد تهیه کنم به نظرتون هارد معمولی مثل WD Blue خریداری کنم یا برم سراغ هاردهای SSD . کلا الان دیگه خرید هاردهای HDD عقلانی هست یا نه؟ مثل اینکه هارد ریفر هم زیاد شده توی بازار
هست ولی کمتر از قبله، خریدشون دیگه منطقی نیست. بجاش SSD ساتایی بگیرید و نصب کنید که سریعتر هم هست و قیمتش هم زیاد نیست.سلام
هارد 2.5 اینچ 1 یا 2 ترا نو پیدا میشه؟ قیمت چقدر هست؟
این 2 مدل وسترن (WD10SPZX و WD20SPZX) رو تو نت سرچ کردم گارانتی شرکتی پیدا نکردم اصلا
دوستان راهکارتون برای افزایش SSD m2 چیه؟! کلا مادربرد من 2 تا بیشتر سوکت M2 ندارهخیلی مسخره نیست؟ در حالی که میشه 12 تا ساتا بهش وصل کرد؟
دوستان با توجه به این که الان 7800x3d پیدا نمیشه و قیمت تخیلی پیدا کرده 9700x پیشنهاد میشه ؟ چون دیدم اپدیت bios گرفته که 105wt شده و اپدیت windows 11 هم حسابی از بهش جون داده.
برای Xbox 360 می خواستم برای همین SSD بودن زیاد برام مهم نبود. مگر اینکه هارد ساتا لپ تاپ رو بندازم رو Xbox و جاش SSD نصب کنم(یه SSD M.2 هم داره که ویندوز روش هست، برای همین کیفیت و طول عمر هارد برام مهم تر هست).اگر از هارد فقط برای آرشیو فایل و مدیا استفاده میکنید که خرید هارد اکسترنال هم قابل توصیه هست، اگر به دفعات با هارد کار میکنید و میزان انتقال فایلها و سرعت انتقالشون همه هست که از SSD استفاده کنید که در زمان صرفه حجویی میشه.
هارد اینترنال ریفر در بازار زیاد هست، هارد اکسترنال هنوز مدل اصلی تولید و عرضه میشه.
هست ولی کمتر از قبله، خریدشون دیگه منطقی نیست. بجاش SSD ساتایی بگیرید و نصب کنید که سریعتر هم هست و قیمتش هم زیاد نیست.
راهکاری وجود نداره بجز این که مادربرد رده بالاتر بخرید که Lane های بیشتری داشته باشه و تعداد M.2 بیشتری ساپورت کنه.
اگر هارد SATA بیشتر ساپورت میکنه علتش مشخصه، استاندارد ساتا پهنای باند بسیار کمتری داره و تعداد کمتری مسیر داده از چیپ ست مادربرد اشغال میکنه، در حالی که M.2 نیاز به پهنای باند بالا داره و بسته به چیپ ست تعدادش خیلی محدودتر هست.
برای Xbox 360 می خواستم برای همین SSD بودن زیاد برام مهم نبود. مگر اینکه هارد ساتا لپ تاپ رو بندازم رو Xbox و جاش SSD نصب کنم(یه SSD M.2 هم داره که ویندوز روش هست، برای همین کیفیت و طول عمر هارد برام مهم تر هست).
از بین این برند ها کدوم رو پیشنهاد می کنی؟ همه 1 ترا هستن:
WD BLUE SA510
WD Green
MSI SPATIUM S270
Lexar NS100
Patriot P220
Crucial BX500
سامسونگ خیلی قیمتش زیاد شده!
2 ترا تو رنج 6 الی 7 اینا چیزی هست که پیشنهاد کنی؟
مدل WD SN570 خوبه.دوستان SSD 1T M2 با قیمت معقول 3-4 تومن چی پیشنهاد میدید. متاسفانه ssd به فنا رفت. سیستمم قدیمیه تصمیم دارم با اومدن 5070 اگر بشه مهاجرت کنم به سیستم جدید و این ssd هم انتقال پیدا میکنه.
سیستم فعلی Z270H و i7 7700 و 1070 و 32G ram
سرچ زدم 500G بود. بالا نوشتم 1T میخوام و تا سقف 5 تومن.مدل WD SN570 خوبه.