حالا که بحث پیش اومد :D بگم که بنظرم توی فضاسازی از دنیای dc زک اشنایدر تا حالا حداقل برای من بهترین بوده ولی خب اشنایدر مشکلش این بود که نه سناریو نویسی بلد بود و نه شخصیت پردازی اما از یکطرف دید تاریک ، سیاه و بالغانه ای که به دنیای dc داشت بنظرم درست ترین دیدیه که یک کارگردان باید در موقع رفتن به سمت دنیای ابرقهرمانی dc داشته باشه، نه دنیای گل و بلبل مارولی و شوخی های تینیجری! مثل همین روندی که مت رییوز سراغ بتمن رفته. از این حیث من نمیتونم این نوع دنیابینی رو توی جیمز گان ببینم و متاسفانه به سلیقه ای که توی دنیای dc دارم نزدیک نیست.

• Like
Reactions: SiminSecret
دنیاسازی زک نقطه قوت فیلم های اوست ربطی به دنیا دی سی ندارد. مشکل فیلم های زک عدم ثابت کیفیت است یعنی عدم تعادل. حساب کنید سکانس های اکشن به جان دیالوگ و فیلم نامه نویسی افتاده اند و دارند آن را لت و پاره می کنند. چیزی که به وفور در کارهای زک وجود دارد گرفتن نماهای حماسی است. زک اگر کلا تمرکزش بر این قسمت بگذارد به مراتب بهتر عمل می کند.

• Like
Reactions: tboy2022
تریلر سوپرمن عجیب داغون بود... یعنی حتی با فرض دنیای GOG جیمز کان و پیس میکر و سویساید اسکواد هم بخوای نگاه کنی فقط یه تیکه سگش به نظر فان بود بقیه ش که ترکیبی از گودزیلا و کونگ بود و چندتا سکانس لب گرفتن وسط تیراندازی! تنها نکته مثبتش انتخاب بازیگر دوست دختر سوپرمن بود که از امی آدامز ککی مکی تو دل برو تر بود! خود سوپرمن شبیه این نِرد های بی عرضه سر کارن که تو اتوبوس جلوش پا میندازن با کله میره تو زمین :D اون آقای لکس لوتر کچل هم که اصلا نگم دیگه....

اتفاقا Man Of Steel برای من 10 از 10 بود به واسطه اینکه داستان از کریستوفر نولان بود و جلوه های ویژه و تعقیب و گریز برای سال خودش عالی بود. واقعا بهترین فیلم دنیای اسنایدر ورس بود.

• Smile
Reactions: GameMasterr
همین که سوپرمنش یکم حال و هوای سوپرمن داد برا من کافی بود واقعا سوپرمن شخصیت فان یا کاریزماتیکی نیست بیشتر یک شخصیت خانواده دوست گوگول مگولیه برا همین یکم فیلم ساختن ازش سخته
سوپرمن زک اسنایدر که رسما یک ادم فضایی بود که زمین و کرده بود رینگ مسابقه و اکشن خوبی داشت اما از بعد شخصیت پردازی و دنیاسازی افتضاح بود

تریلر سوپرمن عجیب داغون بود... یعنی حتی با فرض دنیای GOG جیمز کان و پیس میکر و سویساید اسکواد هم بخوای نگاه کنی فقط یه تیکه سگش به نظر فان بود بقیه ش که ترکیبی از گودزیلا و کونگ بود و چندتا سکانس لب گرفتن وسط تیراندازی! تنها نکته مثبتش انتخاب بازیگر دوست دختر سوپرمن بود که از امی آدامز ککی مکی تو دل برو تر بود! خود سوپرمن شبیه این نِرد های بی عرضه سر کارن که تو اتوبوس جلوش پا میندازن با کله میره تو زمین :D اون آقای لکس لوتر کچل هم که اصلا نگم دیگه....

اتفاقا Man Of Steel برای من 10 از 10 بود به واسطه اینکه داستان از کریستوفر نولان بود و جلوه های ویژه و تعقیب و گریز برای سال خودش عالی بود. واقعا بهترین فیلم دنیای اسنایدر ورس بود.
فکر کنم نولان فقط تهیه کننده اون فیلم بود.
+
یکی از بزرگترین انتقادات به اون فیلم سکانس فایت پایانی بود که سوپرمن اصلا به جون انسان های بیگناه توجه نمیکرد.
خود سوپرمن کویل بی نظیره اما اسکریپت هایی که بهش دادند واقعا بد بودند.

پ.ن: مثل اینکه نولان هم دستی در داستان داشته. که واقعا ناامید کنندست.:دی

آمار بازدید و لایک های یوتیوب تیزر تریلر تو حدود ۱۵ ساعتی که از انتشارش می‌گذره.
به نظر من که فوق‌العاده کار کرده با توجه به سابقه خراب سالهای اخیر DC تو سینما.

Screenshot_2024-12-20-08-55-59-602_com.google.android.youtube-edit.jpg

ــــــــــــــــــــــــ
دید سیاه و بالغانه زک اسنایدر فقط اونجاست که برنامه داشت تو دوران مرگ سوپرمن و قبل زنده شدنش بتمن و لوییس لین بریزن رو هم و بچه دار شدن. :D

آخرین ویرایش:
موسیقی که در تریلر وجود دارد اگر موسیقی خود فیلم باشد که حقیقتا خوب و نقطه ی مثبتی است. خود تریلر هم صرفا یه تریلر معرفی در چارچوپ ژانر کمیک است که با سقوط آغاز می شود که صرفا یک کلیشه ی ضروری در این ژانر است. چیزی که در مورد گان حائز اهمیت است این است که او احساسات را در فیلم و درهنگام وقوع نمی کشد {چیزی که مارول در آن استاد است} فیلم اول نگهبانان کهکشانی سرشار لحظات درماتیک است که در لحظه اتفاق می افتند زمینه چینی وجود ندارد این حقیقتا حیرت انگیز است. امیدوارم جیمز گان دوباره با این فیلم احساس را به دنیای دی سی تزریق کند. با توجه به اینکه فیلم آغازین است و باید قلب تماشاگر را هدف بگیرد نظرم این است فیلم بار احساسی فوق العاده ای خواهد داشت. چون ارتباطی که با احساس آغاز شود دیگر گسستنی نیست.

پ.ن: در مورد سگ هم به نظرم صبر کنید احتمال اینکه نقش مهمی در فیلم ایفا کند خیلی زیاد است. جیمز گان خدای ایده پردازی غیر منطقانه در دنیایی به مراتب غیرمنطقانه تر است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or