تریلر داشت خیلی حماسی و خوب پیش میرفت تا اینکه ناگهان سگ سوپرمن پرواز کنان وارد صحنه شد و فضا رو برد اصلا یه سمت دیگه:D میدونستم نوع نگاه جیمز گان به دنیای dc باب سلیقه ی من نخواهد بود که متاسفانه تقریبا با این تریلر مطمئن تر شدم. من دنیای dc رو خیلی جدی تر تو ذهن دارم از این لحاظ دنیای زک اشنایدر رو بیشتر میپسندم منتها اون بنده خدا هم نه کارگردانی درستی داشت نه شخصیت پردازی و نه سناریو نویسی! فقط توی فضاسازی خوب بود:D
اتفاقا سوپرمن باید همین باشه. نه آش شله قلم کار حضرت اسنایدر.
سوپرمن باید نماد امید باشه.

درسته، البته هنوز زوده ادم نظر بده ولی من بیشتر منظورم دنیابینی و تم دنیای فیلم هست. همون قسمت اومدن کریپتو ( سگ سوپرمن ) به صحنه و نجات دادنش تقریبا مشخصه با چه فضاسازی هایی طرفیم.

کاری به شله قلم کاری ندارم اما بنظرم به عنوان یه اقتباس، برداشت کارگردان هم نکته مهمیه که باید بهش احترام گذاشت «البته بحث سلیقه فرق داره»
زک اسنایدر هم تلاش کرد برداشت تاریک تر خودش رو دنیای دیسی «حتی بخش های روشن ترش» نشون بده که جالب بود، ولی به دلایل مختلفی به نتیجه نرسید

ینی هنوز زک اسنایدر اینجا طرفدار داره؟ :D 🦢
دقیقا.
به نظرم بعد واچمن دیگه کار خاصی نتونست بکنه.
شاید دقایق ابتدایی Man of steel رو هم بشه حساب کرد ، من دوست داشتم.

باقیش واقعا ضعیف یا نهایتا با ارفاغ متوسط بودن.

در مورد این تریلر و اینکه چرا Krypto رو آورده خب این روال کار جیمز گانه.
یعنی طنز تو فیلمها و سریالهایی که میسازه واقعا نقش داره و خب از ابزارهایی که میتونه در اونها استفاده میکنه.
این تو همه ساخته هاش وجود داره و جواب هم گرفته.

آخرین ویرایش:
ینی هنوز زک اسنایدر اینجا طرفدار داره؟ :D 🦢
بزرگترین نقطه قوت اسنایدرورس، بتمن بن افلک و جریانات آپوکالیپس و دارک ساید بود که دیگه قرار نیست هیچکدوم تکرار شه ، واقعا حیف این پتانسیل که نابود شد

• Like
Reactions: Silent Storm
هنری کویل مناطق محروم برداشتن اوردن
خودش میذاشتین بمونه دیگه چرا رفتین یه نفر کپی خودش پیدا کردین خب :|

از دِماغ به بالا شبیه Topher Grace هست و از دِماغ به پایین شبیه Nathan Fillion! اگه «سوپرمن» بیست سال پیش توسط «جیمزگان» ساخته می‌شد؛ قطعاً انتخاب اول و آخرش «ناتان فیلن» بود و بس! 🦢 :D

پ.ن: همون پالِت رنگِ Suicide Squad رو چسبونده به بک‌گراند فیلمش!

بزرگترین نقطه قوت اسنایدرورس، بتمن بن افلک و جریانات آپوکالیپس و دارک ساید بود که دیگه قرار نیست هیچکدوم تکرار شه ، واقعا حیف این پتانسیل که نابود شد
بتمن هم خیلی خراب کرد، اصلا فلسفه کرکتر رو درک نکرده بود. بتمنش رسما پانیشر بود تا بتمن.

بتمن هم خیلی خراب کرد، اصلا فلسفه کرکتر رو درک نکرده بود. بتمنش رسما پانیشر بود تا بتمن.
اینکه بتمن میانسالی که از همه چیز خسته س و دیگه تقریبا نا امید شده (اقتباس مستقیم از بتمن فرانک میلر) و خیلی جاها خودش کد های خودش رو زیر پا میذاره، برام خیلی جذاب بود ، این مدل رو ترجیه میدم به بتمن های دیگه

کلا روال کار جیمز گان همینه. می گرده یک سری کاراکتر که تو یک سری کامیک نقش مهمی داشتن ولی خیلی پتانسیل سرمایه گذاری تو لایو اکشن نداشتن رو میاره می اندازه وسط فیلم و با یکم درام و کمدی ازشون شخصیت های جذاب می سازه. از راکت راکن بگیریم تا کازمو تو گاردینز.
تریلر واقعا برای من هیجان انگیز بود ‌. بازسازی تم معروف جان ویلیامز واقعا مو به تنم سیخ کرد

تا جایی که من یادمه شرکت لکس لوثر اسمش lexcorp بود
این جا چرا شده بود luthorcorp
راشل برازناهان واقعا لوییز لین خوبی به نظر میرسه

اینکه بتمن میانسالی که از همه چیز خسته س و دیگه تقریبا نا امید شده (اقتباس مستقیم از بتمن فرانک میلر) و خیلی جاها خودش کد های خودش رو زیر پا میذاره، برام خیلی جذاب بود ، این مدل رو ترجیه میدم به بتمن های دیگه
راستش بنظرم برای یکی یا دوبار بد نیست، اما اینکه چندتا فیلم رو با همچین کرکتری بگذرونیم جدا افتضاحه.

به نظر بهترین دنیاسازی دی سی معتلق به نولان است. مت ریوز در دنیا سازی به تم و فضاسازی نولان پایبند است کمااینکه واقعا هم بهترین است. همیشه تم های تاریک را بیشتر دوست داشته ام هم به خاطره عمق احساسی که ارائه می دهد و هم بخاطر وجودیت مطلق تاریک ماجرا که آن را به دنیا واقعی نزدیک می کند. می توانم بارها بتمن نولان را بارها ببینم بهم انگیزه می دهد بیشتر در دنیا دوام بیاورم فیلم اول را بیشتر چرا که حس تنهایی مرا بیشتر نمود می دهد و می توانم با آن هر لحظه از نو متولد شوم.
جیمز گان سازنده بهترین فیلم مارول است فیلم اول نگهبانان کهکشان از نظر من بهترین فیلم مارول است. اگر کیفیت مهم باشد او در این کار بهترین است می ماند دنیاسازی که سبک خود را دارد باب میل نیست اما حداقلش این است که او بلد چطور فیلم بسازد که مخاطب از او راضی باشد. از این جهت من دورنمای مثبتی را برای دی سی متصور می دانم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or