شایعه اطلاعات اولیه از بازی بزرگ استودیویی چینی با نام The Legend of Quanyong Heroe

Farh@d

کاربر سایت
لیکر معروف Ignus از بازی بزرگ بعدی یک استودیو چین‌ی دیگر با نام The Legend of Quanyong Heroe پرده برداشت. اطلاعات به شرح زیر است.
  • یک بازی جدید AAA چینی با بودجه بالا در حال ساخت است.​
  • این بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 5 در حال ساخت است و از Black Myth: Wukong (در موتور بازی) بهتر به نظر می‌رسد.​
  • سونی قبلاً این بازی را گرفته است و برای PS5 / PC در دسترس خواهد بود.​
  • تاریخ انتشار نامعلوم است، اما انتظار دارم سال آینده چیزهای بیشتری در مورد آن بشنویم.​
  • این یک بازی نقش آفرینی اکشن جهان باز با نقشه 960 کیلومتر مربع است.​
  • (من مطمئن نیستم که این یک پروژه از قهرمان چینی است یا وضعیتی مانند Phantom Blade 0 دارد، وقتی اطلاعات بیشتری جمع آوری کنم، به روز رسانی خواهم کرد)​

اطلاعات جدید از دنیل احمد:
این «افسانه جین یونگ» است که بر اساس رمان‌های ووشیا نوشته شده توسط نویسنده معروف جین یونگ ساخته شده است.
این بازی توسط استودیویی در گوانگژو چین به نام TuSimple ساخته شده است و در PC و کنسول در دسترس خواهد بود.
در واقع، TuSimple به عنوان یک شرکت فناوری کامیون‌های خودران شروع به کار کرد، اما اخیراً به سمت فیلم و بازی‌های ویدیویی تغییر جهت داد. این شرکت همچنین در حال ساخت بازی بر اساس رمان «مشکل سه بدن» نوشته شده توسط نویسنده چینی ژانر علمی تخیلی، لیو سیکسین است.
به هر حال، تصاویر و تریلر بیشتر مفهومی از بازی است که تازه وارد مرحله توسعه اولیه شده است. تیم ساخت متشکل از سازندگان سابق Indrasoft است که روی بازی‌هایی مانند Raziel کار کرده‌اند.
فکر نمی‌کنم این هیچ ارتباطی با پروژه قهرمان چین داشته باشد. این فقط یکی از بسیاری از بازی‌هایی است که در سال گذشته از چین اعلام شده است و هدف آن تبدیل شدن به Wukong بعدی است.

به نظرم بهتره از میتولوژی سنتی خودشون فاصله بگیرن... یا تاریخ...
من یکی خدایی با این افسانه های شخمی تخیلیشون حال نمیکنم:دی (البته با افسانه ها و میتولوژی استعمارگران ژاپنی که دشمن اینان حال میکنم بالعکس:دی)
حالا ووکانگ مثل این دقیق عینهو فیلمهای سینماییشون نبود:دی
دوران مدرن چه ایرادی داره؟:دی

من یکی خدایی با این افسانه های شخمی تخیلیشون حال نمیکنم:دی (البته با افسانه ها و میتولوژی استعمارگران ژاپنی که دشمن اینان حال میکنم بالعکس:دی)
حاجی اینا تاریخ و افسانه های خفن زیاد دارن اینجوری نگو :دی از اون آمریکایی های دوزاری که فقط عنترمَن ، سگ مَن ، سوسک مَن با چاشنی لِزگِی دارن خیلی بهتره :دی
دوران مدرنشون خیلی آشغال تره به نظرم همین بچسبن به افسانه هاشون بهتره. یدونه Romance of Three Kingdom حماسی و خفن در حد Gow هم بسازن عالی میشه .

Romance of Three Kingdom
اینی که می گی استعمارگران همسایه شون شیره شو کشیدن برادر:دی :
Romance of the Three Kingdoms (video game series) - Wikipedia
البته سری Dynasty Warriors تو لیستش نبود اونم هست یادش بخیر صفر و یک میگرفت نقداش باز میرفتم:دی
باقی چیزاشون از جنس تریپ این فیلماست که طرف رو هوا و آب میدوه:دی بهتره روش سرمایه گذاری نکنن یا میکنن مثل ووکانگ با تغییر و تخلص:دی

اینی که می گی استعمارگران همسایه شون شیره شو کشیدن برادر:دی :
Romance of the Three Kingdoms (video game series) - Wikipedia
البته سری Dynasty Warriors تو لیستش نبود اونم هست یادش بخیر صفر و یک میگرفت نقداش باز میرفتم:دی
باقی چیزاشون از جنس تریپ این فیلماست که طرف رو هوا و آب میدوه:دی بهتره روش سرمایه گذاری نکنن یا میکنن مثل ووکانگ با تغییر و تخلص:دی
اون Romance of Three Kingdom ها آشغالن . یدونه open world ناموسی بسازن چینی ها ازش خوب میشه چون پتانسیلش رو داره داستانش .

اون Romance of Three Kingdom ها آشغالن . یدونه open world ناموسی بسازن چینی ها ازش خوب میشه چون پتانسیلش رو داره داستانش .
این یه موردو باهات هستم.
ولی کلهم اجمعین... اینا اون قدم بزرگی که ژاپنیها مدتها پیش برداشتن باید بردارن و از این 99 درصد چسبیدن به میتلوژی و چیزای خودشون بکشن بیرون.
تصور کن ژاپن صنعت گیمش همین راهو اینا رو میرفت نه رزیدنت اویل می دیدیم نه متال گیر سالید و نه صدها بازی دیگه که ستینگش ناف امریکا و کشورهای دیگه س نه ژاپن.
این پتانسیلی که دارن وقتی شکوفا میشه که اون قدمه رو بردارن محکم.

انصافا یخورده بیشتر ببینید خوشتون میاد. من یکی که گرفتار دونگهواهاشون شدم طوری که الان انیمه نمیبینم و فقط دونگهوا میبینم. خودم قبلا اسم چینی که میومد کهیر میزدم دلیلش هم ذهنیتیه که در طول سالها برای جنس چینی و تولید چین در ذهن داشتیم. ولی بعد از اشنا شدن با داستانها و افسانه های چینی از طریق دونگهوا دیگه نمیتونم ولش کنم.
حاجی اینا تاریخ و افسانه های خفن زیاد دارن اینجوری نگو :دی از اون آمریکایی های دوزاری که فقط عنترمَن ، سگ مَن ، سوسک مَن با چاشنی لِزگِی دارن خیلی بهتره :دی
دوران مدرنشون خیلی آشغال تره به نظرم همین بچسبن به افسانه هاشون بهتره. یدونه Romance of Three Kingdom حماسی و خفن در حد Gow هم بسازن عالی میشه .
قسمت اول دقیقا درسته. من هم نفهمیدم ملت چطور این چی چی من ها رو میبینن و حال میکنن در صورتی که جاهای دیگه داستان های بشدت جذاب تری هست که از وجودشون بی خبرن. البته سلیقه و قدرت تبلیغات و زبان انگلیسی بی تاثیر نیست.
قسمت دوم رو مخالفم. داستانهای مدرنشون هم توشون عالی زیاد داره. رمان های Fights Break Spheres و Swallowed Star هر دو از رمانهای دوران مدرن هستند و از هر دو دونگهوا ساخته شده و هر دو عالی هستند.

انصافا یخورده بیشتر ببینید خوشتون میاد. من یکی که گرفتار دونگهواهاشون شدم طوری که الان انیمه نمیبینم و فقط دونگهوا میبینم. خودم قبلا اسم چینی که میومد کهیر میزدم دلیلش هم ذهنیتیه که در طول سالها برای جنس چینی و تولید چین در ذهن داشتیم. ولی بعد از اشنا شدن با داستانها و افسانه های چینی از طریق دونگهوا دیگه نمیتونم ولش کنم.

قسمت اول دقیقا درسته. من هم نفهمیدم ملت چطور این چی چی من ها رو میبینن و حال میکنن در صورتی که جاهای دیگه داستان های بشدت جذاب تری هست که از وجودشون بی خبرن. البته سلیقه و قدرت تبلیغات و زبان انگلیسی بی تاثیر نیست.
قسمت دوم رو مخالفم. داستانهای مدرنشون هم توشون عالی زیاد داره. رمان های Fights Break Spheres و Swallowed Star هر دو از رمانهای دوران مدرن هستند و از هر دو دونگهوا ساخته شده و هر دو عالی هستند.
در ادامه کامنتت نویسنده های خیلی بزرگی هم تو سبکهای مختلف داره.
علاوه بر فانتزهایی مثل Romance of Three Kingdom ( گیم آو ترونز چینی) و Journey to the West (ووکونگ) و مابقی که اشاره کردین تو سبک علمی تخیلی هم نویسنده خوب کم ندارن.
یکیش همین سه جلدی Three Body Problem که عالیه و تندیس هر سه رو ترجمه کرده.(از این چندین انیمه ، انیمیشن ، فیلم و سریال چینی و غربی ساخته شده یا داره میشه)

کلا سرگرمیهای چینی دارن تاتی تاتی میکنن که منفجر بشن و دنیا رو بگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or