قسمت دوم پنگوئن هم عالی بود، چندتا صحنه و دیالوگ اپیک داشت این قسمت.
راستی به هیچ وجه قبول ندارم که بازی کالین فارل شبیه گاندولفینیه، اصلا حسی که آدم از پنگوئن میگیره کاملا فرق میکنه.
به نظر میرسه جیمز گان امیدوار کننده ظاهر شده و Creature Commandos به عنوان آغاز کننده DCU نقدای خیلی خوبی داره میگیره! اکثرا از میزان تعادل اکشن و کمدی و کیفیت داستانش تعریف کردن و شخصیتاشو دوست داشتنی توصیف کردن.
با اون وضع اسفناک MCU بهترین زمانه که دی سی کامبک بزنه و بعد n سال ما طرفداراش یه نفس راحت بکشیم
شروع پخش این سریال و نمایش تریلر اول فیلم سوپرمن در آینده نه چندان دور! بالاخره نوبت ما هم رسید یکم از دنیای دی سی لذت ببریم!
این وسط یه یادیم کنیم از مت ریوز که کلا یادش رفته یه دنیای دارکی قرار بود بسازه و همچنان وضعیت بتمن ۲ رو هواس!
تریلر داشت خیلی حماسی و خوب پیش میرفت تا اینکه ناگهان سگ سوپرمن پرواز کنان وارد صحنه شد و فضا رو برد اصلا یه سمت دیگه میدونستم نوع نگاه جیمز گان به دنیای dc باب سلیقه ی من نخواهد بود که متاسفانه تقریبا با این تریلر مطمئن تر شدم. من دنیای dc رو خیلی جدی تر تو ذهن دارم از این لحاظ دنیای زک اشنایدر رو بیشتر میپسندم منتها اون بنده خدا هم نه کارگردانی درستی داشت نه شخصیت پردازی و نه سناریو نویسی! فقط توی فضاسازی خوب بود