PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
ولی خودمونیم، همون سفر بین ستاره ایشم دست نیافتنیه، اونوقت بین کهکشانی:دی اونم با تکنولوژی دهه هشتاد:دی
البته این وسط یه چیز خاصی کشف شده اون ممکنش کرده...:دی
شاید هم دهه 80 نیست، یعنی استایل طرف هشتادیه ولی تاریخ خیلی جلوتر از اون چیزیه که فکرشو می کنیم برا همین تکلونوژی هم خیلی پیشرفت کرده.
چون مثلا اون نوشیدنی که میخورد، در اصل ما در دهه 80 و حتی 90 اون مدل ظروف نوشیدنی نداریم. اگر هم باشه من ندیدم.
+
من کلا زمان های موازی و سفر بین زمان و این چیزا رو منتفی میدونم. از نظر من بازی در یک خط زمانی ولی در مکان های مختلفی در جریان هستش.

وسعت بازی نیمه جهان باز هستش و خطیه و احتمالا یک دوره هم بازی دوران کودکی یا نوجوانی جوردن رو نشون بده.

و این که حدس می‌زنم آنچنان زیاد سفر سفینه ای نداشته باشیم، مگه این که سبک بازی جوری باشه که سفینه حکم mother bass رو داشته باشه

تریلر این گیم، این گیم، ستینگ اون و حتی کارکتر فوق العاده است.
تریلر اگه سولزپلیر باشید (بخاطر تریلرهای رمزگونه میازاکی) متوجه نکات بسیار زیادی ازش می شید و همین نکات بر علاقه ی شما به این گیم اضافه می کنه. (می تونم توضیح بدم براتون)

همه چیز در بهترین حالت خودشه. مطمئنا کسانی که هنوز جذب این گیم و ستینگ و کاراکتر این گیم نشدن با تریلر های بعد و با خود بازی قطعا نظرشون کاملا عوض می شه.
ناتی داگ به همراه راکستار و فرام سافت کلا تو یه لیگ دیگه کار می کنن. مگه با همین استودیو ها صنعت گیم هر چند مدت دستخوش تغییر و تحول و رو به جلو حرکت کنه.

• Like
Reactions: sms12
چیزی که همیشه متمایز میکنه ناتی داگ رو از استودیوهای بازی سازی بزرگ دیگه میزان ریسک پذیریشون
نگاه کنید جامپ هایی که اینا تو سبک بازی هاشون میزنن هر نسل بیشتر میشه مثلا انچارتد به نسبت کرش و جک یه میزانی تغییر ات داشت و متفاوت بود بعدش لست به مراتب تغییرات گسترده تری به نسبت انچارتد داشت و حالا هم اینترگلکتیک که به نظر شیب تغییرات سبک بازیش خیلی بیشتر شده به نسبت لست
این کار هر استودیویی نیست خیلی می‌بینیم چند نسل یک استدیو یک سبک بازی تولید میکنه حتی سبک که جای خود داره میاد فقط یک ای پی می‌سازه
تنها چیزی که دوست دارم تغییر نده ناتی داگ اون واقع گرایی و خشونت لست که دوست دارم حفظ بشه مخصوصا که الان شمشیر اومده و ناتی داگ داره ورود میکنه به هک اند اسلش
فکر کنید اون قطعه قطعه شدن و خون ریزی در لست رو با شمشیر و سلاح های سرد توی اینتر گلکتیک گیمر تجربه کنه 😍

یکی از فرضیه هایی که دیشب داشتم بهش فکر میکردم با توجه به ستینگ Sci-Fi و قضیه سفر در زمان و بین کهکشانی و این همه عقب و جلو شدن زمان، میتونه قضیه Pardaox باشه! از کجا معلوم اعضای گروه به واسطه فرضیه پارادوکس بین 2 تا دنیای موازی باهم جا به جا نشده باشن؟ چیزی که برام این فرضیه رو پر رنگ تر میکنه قضیه باتی هانتر بودن جوردن هست که میره دنبال یکی از اعضای گم شده و پول بابتش میگیره!

تو اگه رفیقت، همکارت گم شده باشه، برای پیدا کردنش پول میگیری از کسی؟ ولی اگه رفیقت تبدیل به دشمنت شده باشه چی؟ اگه همین رفیق گمشده در واقع نسخه دنیای موازیش باشه که بر اثر این سفر های بین کهکشانی جاش با شخصیت اصلی (رفیق اصلی) جا به جا شده باشی چی؟ ممکنه اون آدم تو اون دنیای موازی با تو دشمن باشه!

البته که من انیمه نمیبینم و نمیدونم چقدر به این دو انیمه ای که بهشون اشاره کردید وابستگی داره این بازی اما مطمئنم از اتفاقات سه گانه Cloverfield توی بازی الهام گرفته شده. مخصوصا نسخه 2018 با نام The Cloverfield Paradox که پیشنهاد میکنم هر کس ندیده حتما بشینه این سه گانه رو تماشا کنه.

نسخه 2018 موسیقیش هم کار Bear McCreary بوده و قسمت تیتراژ اولیه رو که گوش میدی موهای تنت سیخ میشه. شخصیت های فیلم هم داخل یه سفینه فضایی هستن و راه برگشت به زمین رو گم کردن و اتفاقاتی که براشون میوفته اصلا...

به نظرم ما هنوز داغیم نفهمیدیم چی شده :D
تلفیق آکیرا (بهترین انیمه سینمایی تاریخ) + کابوی بیباپ (به نظر من بهترین انیمه تاریخ) با ناوتی داگ رو نگرفتین هنوز
با متریالی که ناوتی داگ در دست داره و با این پلاتی که حدس میزنیم ، به نظرم موقع تجربه این اثر با سقف جدیدی از هیجان انسانیمون رو به رو میشیم :D

بعید میدونم ماجرا ماجرای انتقام باشه‌ این کانسپت رو به بهترین شکل خودش که میشد ساخت توی لست ۲ ساختن.
عمرا ناتی داگ بیاد یه ایده رو دوبار پست سر هم استفاده کنه.
ماجرا هرچی که هست ذهنارو میپوکونه :D

در هر صورت به نظرم اینم دچار سرنوشت رگنارگ میشه واقعا از حیث گیمپلی رگنارگ بهترین و روان ترین سری مجموعه بود.واقعا در یک لول دیگه بود در هر زمینه ای نسبت به 2018 بهترش کرده بودن.
منظورم اینه بدترین داستان تاریخ GOW با بهترین گیمپلی اش همراه شد. حسم اینه که اینم همینه ی گیمپلی روان و روون و در مجموع رضایت بخش( مثه تمام بازیای ناتی داگ واقعا) در کنار ی داستان به قول خارجیا کرینج و رو مخ

شاید هم دهه 80 نیست، یعنی استایل طرف هشتادیه ولی تاریخ خیلی جلوتر از اون چیزیه که فکرشو می کنیم برا همین تکلونوژی هم خیلی پیشرفت کرده.
چون مثلا اون نوشیدنی که میخورد، در اصل ما در دهه 80 و حتی 90 اون مدل ظروف نوشیدنی نداریم. اگر هم باشه من ندیدم.
+
من کلا زمان های موازی و سفر بین زمان و این چیزا رو منتفی میدونم. از نظر من بازی در یک خط زمانی ولی در مکان های مختلفی در جریان هستش.

وسعت بازی نیمه جهان باز هستش و خطیه و احتمالا یک دوره هم بازی دوران کودکی یا نوجوانی جوردن رو نشون بده.

و این که حدس می‌زنم آنچنان زیاد سفر سفینه ای نداشته باشیم، مگه این که سبک بازی جوری باشه که سفینه حکم mother bass رو داشته باشه
داداش تو فود کورت های تهران میفروشن یه سر ب کورش بزن داره:D:D

• Like
Reactions: ( Layken )
ولی خودمونیم، همون سفر بین ستاره ایشم دست نیافتنیه، اونوقت بین کهکشانی:دی اونم با تکنولوژی دهه هشتاد:دی
البته این وسط یه چیز خاصی کشف شده اون ممکنش کرده...:دی
خدا کنه زودتر کشف شه و ارزان:دی که دست جمعی جمع کنیم بریم از این خراب شده:دی
خلاصه پلات کمیک سای فای تلو(savage starlight) که نمی تونه بی ربط به ایده سفر سریع بین کهکشانی باشه...
Set in the year 2186, the plot of Savage Starlight centers around Dr. Daniela Star's adventures in space. She discovers a method of traveling faster than light via a jump drive,and soon finds that a group of hostile extraterrestrial known as the Travelers are threatening mankind.
.
.
_____
insane-fan-art-v0-scz5tjpmr17e1.jpeg IMG_20241216_122156.jpg

آخرین ویرایش:
چند نکته (و یا شاید خیال پردازی) رو من از تریلر متوجه شدم نمی دونم دوستان قبلا اشاره کردن یا نه.
اگه دقت کنید سفینه ی جردن مجهز به سلاح هست پس احتمال داره درگیری فضایی و مبارزه ی بین سفینه ای هم تو بازی باشه.
دیگه اینکه همون اول انیمه ای در حال پخش هست (نمی شناسمش) که دختری در حال مبارزه با دشمنانی غیر رباتیکه. (در ادامه مبارزاتش به صورت دو نفره با یک پسر می شه) این می تونه یجورایی استایل مبارزات بازی باشه. (استفاده از سلاح سرد و گرم و همزمان پرش در حین مبارزه) چون ظاهرا انیمه موردعلاقه ی جردن هست. و آخر تریلر هم می بینیم که جردن پاشو روی سنگی می ذاره و می پره رو سر ربات و این نزدیک به اون انیمه هست. سلاح گرم هم که تو بازی صد در صد هست چون تو تریلر این مورد رو مستقیم می بینیم.
نکته بعدی اینکه وقتی agent صحبت می کنه پشت سرش شهره و وسایل نقلیه هم در حال حرکتن و باتوجه به اینکه این شخص در آخر صحبتش می گه اونور می بینمت پس این احتمال هم می تونه وجود داشته باشه که ما وارد محیط شهری هم بشیم و از وسایل نقیله موتوری هم استفاده کنیم.(با توجه به الهام گرفتنش از اینمه هایی که گفتن)
بعد اینکه اگر در آخر تریلر زمانی که جردن می خواد با ربات مبارزه کنه به آسمون پشت سر اون ربات نگاه کنید انگار همون قمری هست که اول تریلر نشون داده شد و پشتش یه سیاره قرمز طور بود اما اینجا ما اون ماه رو قرمز می بینیم پس شاید بشه گفت جردن روی اون سیاره که اسمش سمپیریان هست فرود اومده و اون شخص (colin graves) روی این سیاره اس و این می تونه تنها بخشی از mission های بازی باشه.
و نکته ی آخر اینکه agent در انتهای صحبت هاش به جردن می گه که این حرکت (رفتن دنبال این یارو) ارزش به خطر انداختن جونت رو نداره و جردن در جوابش می گه که ثابتش کن در این صورت من به شکارچی دیگه ای نیاز ندارم و اون agent هم می گه هیچکس اینقدر دیوونه نیست که پاشو روی اون سیاره بذاره و این ممکنه نشون بده که بازی مبارزات دو نفره هم داره اما در اینجا ما تنهاییم. (اون انیمه اول تریلر هم که گفتم به مبارزات دو نفره اشاره می کنه).
در آخر ممکنه همه ی اینها اشتباه باشه و فعلا در این نسخه فقط به ماجراجویی ما در سیاره سمپیریان ختم بشه و الباقی گیم پلی ها (مثل استفاده از ماشین و موتور و سفینه) به نسخه های بعدی موکول بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or