Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
درود دوستان من روی Xbox ss بازی کردم و برای همین توقعی از گرافیکش نداشتم ولی تو ذوق نزد و گیم پلی عالیه و صداگزاری خوبه.بازی اذیت کن نیست و نه راحته نه زیادی سخت نه گُنگ که ندونی چیکار بکنی نه انقدر سر راست و آبکی.
تنها ایرادی که میشه بهش گرفت اینه اول شخصه . چرا اول شخصه؟ خب سوم شخص میذاشتن دیگه اونجاها که دیوار میگیره سوم شخص میشه حال میده کل بازی اینجوری میذاشتن دیگه.

آخرین ویرایش:
واقعا گل کاشته machine games.تو این چند ساعتی که بازی کردم بازی ۹/۱۰ بود برام.امیدوارم حداقل رو ps اومد فروش خوبی کنه.با این که خودم day one رو گیم پس میزنم ولی امیدوارم این بساط day one رو ماکروسافت جمع کنه.بنظرم بدجور به فروش بازی هاش آسیب میزنه.

• Like
Reactions: Love Console
تو بازیهای مختلف برای من دیدن اشیا مختلف تو محیط جالبه. مجموعه این ها برای من فضاسازی رو انجام میده و همیشه از سر علاقه و کنجکاوی بهشون نگاه میکنم و اینطوری همیشه اون حس غرق شدن تو محیط رو احساس میکنم. مثلا نگاه کردن به قاب عکس ها، دست نوشته و شنیدن نوارهای صوتی و .....

ولفنشتاین ۱ یک مرحله ای داشت که وارد یک اردوگاه نازی میشدیم و خیلیها داخلش زندانی بودند رو روشون ازمایش‌های مختلفی میشد.
از بلندگو صدای فرمانده نازی میومد که میگفت شما عقب مونده‌های بی مصرف رو پاکسازی میکنیم، درمانتون میکنیم و.... تو اینجا میفهمیدیم که وارد چه جهنمی شدیم. وارد اتاق ها که میشدیم جنازه‌ها، صداهای شکنجه، پوسترها و... کمک میکرد که محیط و جو رو درک کنیم.
ماشین گیمز این دقت رو تو کل سری ولفنشتاین داشت و پوسترهایی که برای نازی‌ها میدیدیم واقعا دست کمی از دستگاه تاریخی پروپاگاندای آلمان نازی نداشت.

حالا من همین دقت رو داخل ایندیانا جونز میبینم. طراحی اتاق‌ها، محیط، قاب عکس‌ها، نوشته‌های مختلف و...با همون دقت خاص ماشین گیمز طراحی شدند.
برای ماشین گیمز باید یه کارشناسی افتخار "نازی شناسی" داد. یعنی هیچ استودیویی بهتر از اینها نمیتونه داستان‌های مختلفی از این دوره تاریخی دربیاره و با وسواس خاصی طراحیشون کنه که سرگرم کننده و مرموز هم باشند.

تازه امروز کارم با واتیکان تموم شد و ادامه دادم بازی رو که چشمم به خانوم نگار زادگان، بازیگر ایرانی آلمانی روشن شد در نقش Nawal.
البته در این چند سال اخیر در آمریکا هم شناخته شده هست و کار میکنه.
n za.jpg

تازه امروز کارم با واتیکان تموم شد و ادامه دادم بازی رو که چشمم به خانوم نگار زادگان، بازیگر ایرانی آلمانی روشن شد در نقش Nawal.
البته در این چند سال اخیر در آمریکا هم شناخته شده هست و کار میکنه.
View attachment 360442
معرفی نمیکردی هم میشد حدس زد یه رگ ایرانی داشته باشه :دی

بازی همه چیزش فوق العادست. اکسپلور کردن و حل پازل ها توی دانجن ها (!) ارضا کننده است حقیقتا. انتخاب دوربین اول شخص هم نایس چویس بود واقعا :دی

فقط یک نکته منفی داره بازی که اونم توی اپدیت ها به نظر میشه رفعش کرد اونم هوش مصنوعی فاجعه دشمنا توی بازیه! من روی نرمال دارم بازی میکنم اگه کسی بالاتر از نرمال بازی میکنه بیاد بگه اونجا وضع هوش مصنوعی چطوره ولی توی نرمال که آب قطعه. پارتنرت کلا جلوی چشم دشمناست و اونا نمی بیننش. خودتم حتما حتما باید جلوشون باشی تا ببیننت. یعنی یکم مایل بشی میتونی بدون اینکه ببیننت از کنارشون بری تازه اگه ببیننت هم راحت میتونی گیجشون کنی :D

خلاصه امیدوارم اینو رفعش کنن. باقی موارد فوق العادست.

بازی همه چیزش فوق العادست. اکسپلور کردن و حل پازل ها توی دانجن ها (!) ارضا کننده است حقیقتا. انتخاب دوربین اول شخص هم نایس چویس بود واقعا :دی

فقط یک نکته منفی داره بازی که اونم توی اپدیت ها به نظر میشه رفعش کرد اونم هوش مصنوعی فاجعه دشمنا توی بازیه! من روی نرمال دارم بازی میکنم اگه کسی بالاتر از نرمال بازی میکنه بیاد بگه اونجا وضع هوش مصنوعی چطوره ولی توی نرمال که آب قطعه. پارتنرت کلا جلوی چشم دشمناست و اونا نمی بیننش. خودتم حتما حتما باید جلوشون باشی تا ببیننت. یعنی یکم مایل بشی میتونی بدون اینکه ببیننت از کنارشون بری تازه اگه ببیننت هم راحت میتونی گیجشون کنی :D

خلاصه امیدوارم اینو رفعش کنن. باقی موارد فوق العادست.
من یه چیز خیلی بدتر که توی استریم ها دیدم این بود که یارو رفت جلو سربازها جاش لو رفت بعد برگشت اومد از یه دروازه طوری رد شد، اونوقت سربازها هی میمومدن دنبالش به دروازه که میرسیدن‌خشک شون میزد
این یارو هم هی با شلاق میزد چوب و چماقشون رو میگرفت بعد پرت میکرد سمتشون
جدا دیگه این مدلی اونم تو ۲۰۲۴ خیلی تنبلیه سازنده است

• Sad
Reactions: Madridista

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or