Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
علت این نگرانی ها چیه ؟
چون فاز ووکی که سونی داره اثار شرقی رو تحت تاثیر قرار نداده بنظرم ( همین استلاربلید مثلا )
شیفت آپ سازنده های بازی صرفا ایده هاشون رو پیش سونی بردند. شخص یوشیدا گرین لایت بازی رو داد، وگرنه به هرمن هالست و دوستان بود هرگز پولی این وسط نمیزاشتند. اتفاقا خود کارگردان هم بخاطر اون ویژن بازی جنگید تا سانسور نشد.
---
بعد همیشه خدا وقتی یک کمپانی بزرگ یک کمپانی بزرگ دیگه رو میخره برای اینکه سهامشون بالا بره، کلی اخراج داریم. مثل خریدای مایکروسافت. تو مطمئن باش بخش هایی که برای ما انیمه بین هاست و سونی بدردش نمیخوره ازشون خلاص میشه.

مورد دیگه همون جریان Woke هم هست، کادوکاوا خیلی اثار ریسکی مثل Made In Abyss یا موشوکو تولید میکرد که واقعا بعیده سونی با سیاست های مدیریتی موجود اجازه ساخت این اثار رو بده. قبلا از یک سورس متریال یک انیمه رو اقتباس میکردند، شاید تغییراتی در انیمه میدادند ولی دستشون از سورس متریال کوتاه بود، الان سونی میتونه دست به تمام سورس متریال های کادوکاوا بزنه.
---
در کل مونوپولی خوب نیست، سونی همین بخش فیلمش یک فاجعه زندست. دیگه معلوم نیست چه بلایی سر کادوکاوا میاره.:دی

سلام
از پیشنهاد دیدن Death Note و Fullmetal Alchemist رسیدیم به Attack on Titan و Cyberpunk ؟!
شرم بر این تاپیک !
قبول کن نسل ها عوض شده.:دی

سلام
از پیشنهاد دیدن Death Note و Fullmetal Alchemist رسیدیم به Attack on Titan و Cyberpunk ؟!
شرم بر این تاپیک !

پرهام ما دیگه 2012 نیستیم
پیر شدیم
2024 ـه

همه از اینا پیشنهاد میدن

وگرنه اصولش اینه که Cowboy Bebop و Neon Genesis Evangelion رو باید معرفی کنیم :دی

پارت اول انیمیشن Secret Level تجربه جالبی بود و برای کسایی که گیمر باشن تماشا کردنش لذت بخشه. البته تا اینجایی که اومده همه قسمتاش کیفیت یکسانی نداشت و شخصا فقط Armored Core، Unreal Tournament و گل سرسبد Warhammer رو دوست داشتم.
از PAC-MAN هم چیز وحشتناکی در آورده بودن که شاید خاصترین قسمت انیمیشن تا به الان بوده. New World هم بامزه بود :D
امیدوارم ساخت این سری ادامه داشته باشه. تجربه فانیه مخصوصا اگه از بازیای دیگه ای مثل اساسین و رنبو و Amnesia اینا هم ساخته بشه.

50 تا مانگا و انیمه پرفروش کادوکاوا:
  • Sword Art Online
  • Re:Zero - Starting Life in Another World
  • KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World
  • The Eminence in Shadow
  • Classroom of the Elite
  • Kubo Bungou Stray Dogs
  • Delicious in Dungeon (Dungeon Meshi)
  • Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu
  • Youjo Senki
  • Overlord
  • Made in Abyss
  • Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai
  • Steins;Gate
  • No Game No Life
  • High School DxD
  • 86
  • Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!
  • Ousama Ranking
  • Gakusen Toshi Asterisk
  • Satsuriku no Tenshi
  • Absolute Duo
  • Kenja no Mago
  • Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi
  • Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru
  • Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records
  • Sakamoto desu ga?
  • Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.
  • Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu
  • Oshi no Ko
  • Unnamed Memory
  • God's Games We Play
  • Tate no Yuusha no Nariagari
  • Bungou Stray Dogs 3rd Season
  • Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
  • Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online
  • Sword Art Online: Alicization - War of Underworld
  • Sword Art Online: Alicization - War of Underworld 2nd Season
  • Absolute Duo
  • Kenja no Mago
  • Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi
  • Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records
  • Sakamoto desu ga?
  • Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu
  • Oshi no Ko
  • Unnamed Memory
  • God's Games We Play
امیدوارم به محض تکمیل پروسه خرید، برای عوامل سازنده انیمه Classroom of the Elite تشکیل پرونده بدن و همشونو یا بفرستن اردوگاه کار اجباری یا ابد ببرن براشون که اینجوری گند زدن به داستان به اون خوبی.

تمام پروژه های مربوط به SAO و Overlord و Tate no Yuusha رو کنسل کنن و سرمایه رو ببرن رو کونوسوبا. 86 رو هم امیدوارم یه کمکی بدن چند فصل دیگه بسازن ازش. داستانشم که ووک بود سونی دوست داره :D

پیر شدیم
2024 ـه

همه از اینا پیشنهاد میدن

وگرنه اصولش اینه که Cowboy Bebop و Neon Genesis Evangelion رو باید معرفی کنیم :دی
انصافا یکی بهت به عنوان انیمه اولت Neon Genesis Evangelion معرفی میکرد به انیمه دوم میرسیدی؟ :D حالا تکلیف سری Evangelion که روشنه ولی به صورت کلی مکا معرفی کردن به کسی که تازه میخواد انیمه ببینه کار حرفه ای نیست :-"

انصافا یکی بهت به عنوان انیمه اولت Neon Genesis Evangelion معرفی میکرد به انیمه دوم میرسیدی؟ :D حالا تکلیف سری Evangelion که روشنه ولی به صورت کلی مکا معرفی کردن به کسی که تازه میخواد انیمه ببینه کار حرفه ای نیست :-"
معرفی اوا برای این بود که تازه واردها رو بسنجیم ببینیم میتونن وارد دنیای انیمه بشن یا نه:-" هر کس بتونه اوا رو تموم کنه و هنوز دلش بخواد انیمه ببینه یعنی خیلی پوست کلفته :D

فرض مثال اگه من 13 سالم بود و سال 1997 میذاشتن جلوم NGA رو میدیدم، تو اون دوره، تو اون فضا و اون سطح از مدیا، زندگیم قطعا به قبل و بعد از دیدن این انیمه تقسیم می شد. :دی

سلام
قبول کن نسل ها عوض شده.:دی
پیر شدیم
2024 ـه

همه از اینا پیشنهاد میدن

وگرنه اصولش اینه که Cowboy Bebop و Neon Genesis Evangelion
بد زمونه ای شده 8-|
بابا اینا که خوبه
هنوز بهت موشوکو تنسی پیشنهاد ندادن
پیشنهادش نمیدم به کسی ولی فنشم :|

فرض مثال اگه من 13 سالم بود و سال 1997 میذاشتن جلوم NGA رو میدیدم، تو اون دوره، تو اون فضا و اون سطح از مدیا، زندگیم قطعا به قبل و بعد از دیدن این انیمه تقسیم می شد. :دی
من دقیقا این تجربه رو با Re:Zero داشتم. کلا هنوز که هنوزه هیچ تجربه ایی به ماندگاری هفتگی دیدن Re:Zero برام نبوده.:دی

الان مثلا NGA رو هرچندبار سعی میکنم ببینم نمیتونم، اصلا باهاش حال نمیکنم. واقعا بعضی اثار واقعا اگر توی اون دوره عرضه اثر نباشی، شاید جدا فنشون نشی.:دی

دو هفته‌ای که این طرفا آفتابی نشدم واسه این بود که ۳ قسمت آخر آرکین رو ببینم که خب دیدم.
پارالل یونیورسش رو مثل هر داستان دیگه‌ای برنتابیدم.
تغییر رویه پودر هم خیلی سریع رخ داد. ما دهنمون صاف شد این دو خواهر ۵ دقیقه عین آدم کنار هم بمونن بدون اینکه این خانم جینکس کنه قضیه رو.

به تصویر کشیدن پودر در دنیای موازی هم واقعا فلاکت جینکس رو ملموس‌تر کرد. اون چین و چروک دور چشمش که انگاری این بچه ۴۰ سالشه! اون دیالوگ always with you sis اش.

با اون حرکت اکو هم واقعاً حال نکردم؛ رفت زید یکی دیگه رو چیز کرد.:دی

ناروتو هم تموم شد.
جدی هیتاچی همه رو نفله کرده بود؟ واقعا عجیبه. نمی‌شد با شورای حل اختلافی چیزی جمعش کنن؟:دی
یونیورس فوق‌العاده‌ جذابی داشت و واقعا خوندن بخش‌های آروم داستان لذت‌بخش بود.
اتفاقات جنگش خیلی زود رخ داد و من اصلا توقع همچین سرعتی رو نداشتم. ایده و هدف مادارا و اوبیتو واقعاً نچسب بود و خیلی بهتر می‌شد همون اوروچیمارو ویلن اصلی می‌موند. تیم ساسکه هم که عملا اضافی بودن تو داستان.
پین! چقدر راحت زد اروسنین رو کشت و جلو ناروتو متنبه شد! غیرمنطقی.
ایراد اصلی هم حضور کم هیناتا تو داستان بود!:| یعنی حتی اون جایی که باید هم نبود. بعد آرک پین تا دم مرگ رفت دریغ از یک پنل واسه اون و ناروتو. یا حتی آخر داستان به ۱ صفحه خودش و بچه‌ها خلاصه شد.
به طرز شگفت انگیزی تو ۱۳ سال عمر انیمه‌ایم هیچی از ناروتو واسم اسپویل نشده بود تا این ۲ سال که شروع کردم به خوندنش و ۳‌ مورد نسبتا مهم واسه من اسپویل شد.
اولی هویت اوبیتو. فصل قبل دومنیک سولانکه مهاجم بورنموث واسه خوشحالی یکی از گل‌هاش ماسک اوبیتو زد و گزارشگر هم گفت ماسک فلانی و این تو ذهن من مونده بود.
دو مورد بعد هم رو بچه‌های همین تاپیک زحمت کشیدن.
زنده موندن ساسکه؛ من همش منتظر بود این الدنگ رو اوروچیمارو چیز کنه که نکرد. و در ادامه باز منتظر بودم اقلا به درک واصل بشه که بچه‌ها اومدن از روابط بروتو و دختر ساسکه و ساکورا حرف زدن.
به نظرم زود تموم شد ولی خب.

تماری و شیکامارو هم رفتن جزو جذاب‌ترین زوج‌های انیمه‌ای.:دی
Jdhd.jpg

خوندن بروتو توصیه میشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or