PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
نه تورو خدا بیا به اونم هیت بده:دی
پت شاپ بویز؟ مطمئن باش نمیدونه از چی خوشش اومده وگرنه اول عکس اون مجری سیاه پوسته رو میذاشت بعد زیرش مینوشته why are you geh :D

در مورد خود بازی دو مشکل شخصی من دارم که اگر اوکی میشد بنظرم خوب بود
یکی قیافه کاراکتر که واقعا زشته دوم انحصاری بودن
ولی اینکه هنوز هیچی از بازی مشخص نیست اینطور کوبیده میشه رو درک نمیکنم. حالا خوبه بازی ND ـه اگر یه شرکت ضعیفتر بود ملت چیکار میکردن.
شخصا یخورده ناامید شدم بر خلاف شایعات بجای قرون وسطی و جادو و فانتزی رفتن سراغ فضا ولی خب خودشون بهتر میدونن چی بسازن و حتما این ژانر رو صلاح دیدن. در مورد کیفیت کار هم که نمیشه شک داشت. مطمئنا بازی خوبی از اب درمیاد پروداکشن ولیو ND همیشه خوب بوده و سینگل پلیر داستانی چرت نمیسازه. این هم مطمئنا خوب از اب در میاد حالا سلیقه پلیر موقع انتشار چی میگه یه بحث دیگه است و یکی ارتباط میگیره یکی نه و خب نرماله.
فقط قیافه کاراکتر رو درست کنن :D

چون ND داره میسازه و IP جدید دراکمنه، دلیل از این قانع کننده تر میخوای؟:دی

آقا بیخیال دیگه، بازی بعدی ND معرفی شده همه اینجا چنان رفتن تو فاز دپ که انگار رسانا شکوه کویر صفیر عشق 2 رو معرفی کرده! باو یارو کچله که کچله، به یه ورتون، بازی بعدی نوتی داگه!:دی بعد خودشون بعد ساختن TLoU2 و UC4 میگن بهترین و عمیق ترین کامبت مون رو داره، بهترین داستانی هست که تا الان گفتیم، از نظر تکنولوژی که هم که تو کت آدم نمیره بازی باشه، بازم دلیل میخوای؟:دی

بعد این همه به نوتی داگ گفتن فقط داستان میگه و گیم پلی بازی هاش خوب نیست و گان پلی معمولی داره و ... الان امده کلا تفنگ رو گذاشته کنار یه شمشیر با رقص نور داده دست شخصیت اصلی انداخته به جون ربات های کافر:دی چی از این هیجان انگیزتر؟:دی

من اصلا این رفتارهای شما تو ک..م نمیره، ببخشید یعنی ارتباط برقرار نمیکنم باهاش:دی

It's a Sin از Ghost

مساله همينه كه من انتظارم از ناتى داگ خيلى بيشتره.
اصلا كچلى كاركتر تو سرشون بخوره خود تريلرم مالى نبود.

والا من با گيم پلى بازياى قبليشون مشكلى نداشتم و هر كسيم معتقده مثلا انچارتد گيم پلى نداره بايد خودشو به تيمارستان معرفى كنه :D

منم انقد جلو جلو ذوق كردن بدون شواهد كافى توم نميره يعنى درك نميكنم :D

پت شاپ بویز؟ مطمئن باش نمیدونه از چی خوشش اومده وگرنه اول عکس اون مجری سیاه پوسته رو میذاشت بعد زیرش مینوشته why are you geh :D

اصلا اسمشون خودش اون عكسو ميطليه :D

فقط قیافه کاراکتر رو درست کنن :D

ما الان تو يه تيم هستيم حالشو ببر :D

اصلا اسمشون خودش اون عكسو ميطليه :D
اینها ووک بودن زمانی که ووک مد نبود البته اون موقع چون زورچپون هم نبود سخت نمیگرفتیم و من خودم هم طرفدارشون بودم و هستم.
ما الان تو يه تيم هستيم حالشو ببر :D
خوبه :D
البته من از اول در این سمت هستم و هیچ وقت زشت کردن قیافه یا مسخره بازی کت واک مدل های + و یا اینکه "تو میتونی در زندگی هرچی خواستی بشی" و کلا این مزخرفات چپی تو کتم نمیره. الانم همینه. من گیم رو بازی میکنم که لذت ببرم.
اینجا هم امیدوارم قیافه رو درست کنن. البته نکنن چیزی از خوبی بازی کم نمیشه ولی اگر درستش کنن حتما موقع بازی کردن حس بهتری به من میده.

Favorite reveal from last night? #TheGameAwards

Geoff الان توییت زده معرفی مورد پسند از دیشب؟

بخش زیادی از اونایی که اسم اینترگلکتیک رو میارند ازش مثبت میگن، فکر کنم بیشتر از نیمی از اشاره کنندگان پسندیده باشند...

ناراضی هام خیلی هاشون یک حالت ترول دارند.... یعنی ترول بینشون زیاده نه که همه ترول هستند، قطعا خیلی از گیمر ها مخصوصا با چهره جردن مشکل دارند ( واقعا هنوزم برام سخته پذیرش این که چهره اش مشکل داره چون واقعا مشکلی درش نمیبینم، ولی خب نظر ملت هست دیگه)

کلا اب گل الوده و الانم بحث ناتی داگه، سابقه پارت 2 و حواشیش حالا اپگرید شده به شکل جدید...

*دروغ چرا، ناامید کننده است برام وقتی میبینم این همه گیمر خفن اینجا نپسندیدن : ( حیف نیست واقعا؟

این اولین بازیه Naughty Dog هست که بعد از دیدنش واقعا براش هایپ‌ام!:D بازی‌های قبلیش خیلی با سلایق من جور نبودن. فضای بازی رو خیلی دوست داشتم، از نظر ظاهری خیلی یادآور Cow boy Bebop و آکیرا بودش. این فیلم رو توی ردیت گذاشته بودن، شباهت بین آکیرا و این تریلر رو نشون میده:

https://packaged-media.redd.it/yuxa...Q.1agZkg4CdCNnzvZJI26tiDE7TdBINxOeZ-XP4UQOukw

آکیرا انیمه‌ای هست که خیلی سیاست توی نقش داره. داستان در مورد نقشی هست که سیاستمدارها توی زندگی انسان‌ها می ذارن و اینکه چطور طمعشون می‌تونه زندگی انسان‌ها را نابود کنه. این کانسپت که سیاره‌ای ما داریم که ششصد ساله کسی ازش نتونسته خارج بشه، یادآوری همچین تمی هستش.

از اون طرف Cowboy Bebop برخلاف چیزی که چندتا از دوستان اشاره کردن، به هیچ عنوان Retrofuturism نیستش، یک کار کاملا Noir هستش. المان‌هایی رو که می تونه منجر به ایجاد فضای نوآر بشه، توی همین تریلر میشه دید. گروهی که شخصین اصلی توش بوده به طور ناگهانی ناپدید میشه و به نظر می رسه که شخصیت اصلی داره دنبال دلیل این اتفاق می گرده. یه سری نقشه و کلی علامت و عکس هم توی تریلر دیده میشد.

خود شخصیت اصلی رو من با اخلاق و اون حالت tomboy اش خیلی حال کردم. از نظر ظاهری حس بدی بهش ندارم، ولی این ظاهری که انتخاب کردن، انتخاب اشتباهیه. با توجه به چیزی که از داستان نشون دادن، اتفاقا وجود یک شخصیت اولی که ظاهرا اغواگرایانه (:D) خیلی بیشتر به داستان میشینه. حالا باید صبر کرد تا اطلاعات بیشتری از بازی بیاد، ولی تریلرش منو خیلی هایپ کرد.

به احتمال زیاد بالای ۹۰ و یکی از اصلی ترین کاندیدهای بازی سال میشه مثل رسم همیشگی ناتی داگ و حتی احتمالش هست که بالای ۹۵ هم بشه( چون طبق گفته ناتی داگ و لیکها آزادی عمل زیادی تو گیمپلی داره و خیلی از بازیهایی که بالای ۹۵ شدن گیمپلی و آزادی بالایی داشتن مثل زلدا و الدن رینگ) ولی به عنوان فن ناتی داگ اصلا هایپش نشدم اصلاااا چند تا دلیل دارم
۱)گرافیک بازی با اینکه خوب بود ولی اصلا حس جهش ناتی داگی از یک نسل به نسل دیگه رو نمی داد حتی احساس میکنم پارت ۲ گرافیک بالاتری داره بعضی جاها یا واقعا کنسولهای نسل ۹ ضعیف هستن یا سازندگان گشاد شدن که واقعا در مورد ناتی داگ و راکستار مورد دومی صدق نمی کنه(کاش این نسل بی خیال ۶۰ فریم و 4k می شدن تا جهش گرافیکی مثل دموی ماتریکس رو واقعا توی این نسل می دیدیم)
۲)اتمسفر بازی احساس میکنم تینجرپسند و شاد شده که واقعا برای کسی که عاشق دنیایی مثل تلو هست یه ضدحال اساسیه
۳)با سای فای مخالف نیستم ولی با ربات کشی و تم شاد و رنگارنگی به شدت مخالفم و حالم بهم میخوره و از این بابت بازی ای مثل star wars یه حس meh داشتند برام اینم تا اینجای کار وایب استاروارز ریسپاون و guardians of the galaxy استدیو eidos رو داد برام متاسفانه!حداقل اگه سای فای رو انتخاب کردن کاش مثل سری alien تم تاریک و مخوف با جک و جونور های چندش آور رو داشت.
۴)در مورد ظاهر کارکتر هم دیگه حسش نیس نظر بدم فقط امیدوارم کاستومایز داشته باشه که قابل تحمل بشه همین
در کل فکر میکنم بازی ترکیبی از ناتی داگ گیمپلی محور نسل پنج و شش با داستان محور نسل ۷ و ۸ باشه با این چیزی که گفتن ولی من ناتی داگ خالص نسل ۷ و ۸ رو بیشتر دوس داشتم یعنی گیمپلی سینمایی پر زرق و برق پر از ست پیس های مختلف و روایت داستان احساسی و گرافیک خارق العاده و مغز ذوب کن
با این حساب برای رسیدن به این خواسته ام باید منتظر نسل ۱۰ و لست ۳ باشم :(
دلم برای بازیهای تم تاریک و خشن خطی نسل ۷ و ۸ مثل کیلزون ۲ و سگانه یونان گاد و لست ها و اوردر و بلاد تنگ شده و این روزها کمتر شاهد چنین بازیهایی هستیم

Jordan_KeyArt_16x9-1 (1).jpg

اسم رو خداوکیلی... Intergalactic

اسم از این ویدئوگیمی تر؟ کلاسیک تر؟ قشنک انگار اسم یک بازی خفن دهه هشتادی هست مثلا... انگار اسمش ندای "گیم پلی" میده... اکتشاف و کاوش...

اسمشم به نظرم فوق العاده انتخاب شده، همین اسم خالی بدون پسوند حتی، به شدت شیک، روون، ماندگار در خاطره... قشنگ میتونه تبدیل به یک اسم اریجینال که مفهوم "بازی" داره بشه، مثل اسم Playstation

(نظرات مخالف هم حتما برای خودشون مورد قبول هستند)

این که ناتی داگ همه جوره سعی میکنه ساختار های اجتماعی و فکری رو بشکنه، شهامتش، یکی از جذابیت هاشم هست.... بازی لزوما نباید پرفروش ترین باشه، کافیه "بهترین" خودش باشه... مخاطب حرفه ایشم میگیره...

شور و شوق مهرداد نسبت به این بازی 10 برابر بازی استارفیلد هست که دیوانه وار عاشق تاد هاوارد بود... من حال میکنم این مدل کاربرا رو میبینم.

بلاخره تو دوره ای هستیم که بعد از 10-12 سال شاهد رونمایی از آی پی جدید ناتی داگ هستیم با ستینگی کاملا متفاوت از بازی های نسل 7-8 شون. واقعا این کم چیزی نیست.

یه نگاه به نسل نهم بندازید سونی واقعا تو زمینه تریلر زیاد فشاری به سازنده ها نیاورده که چیزایی شبیه به شوکیس مایکروسافت بسازن. برای تمام نمایش ها هم ایراد میگرفتن فن ها (فقط این وسط DS2 متفاوت بود به خاطر کارگردانش و GOW:R که دنباله کراس جن بود). ولی خروجی نهایی 180 درجه که چه عرض کنم 360 درجه پلیر ها رو شگفت زده کرد (استلار بلید، اسپایدر من 2، سایلنت هیل 2 و ...)

این که ناتی داگ همه جوره سعی میکنه ساختار های اجتماعی و فکری رو بشکنه، شهامتش، یکی از جذابیت هاشم هست.... بازی لزوما نباید پرفروش ترین باشه، کافیه "بهترین" خودش باشه... مخاطب حرفه ایشم میگیره...

بيخيال :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or