نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
به نظرم مراسم فوق العاده عالی بود و بعید میدونم حالا حالاها جف کیلی بتونه چیزی شبیه این رو تکرار کنه.

نمایش ها همه عالی بودن ولی بازی ناتی داگ از همه بیشتر توجهمو جلب کرد.

• Like
Reactions: jdepp
هیچوقت دوست نداشتم سیری مسیر ویچر رو طی کنه. بدترین اندینگ از نظر من رو اومدن کنون کردن.
خب سیری در اصل نه تنها یک ویچر هست بلکه به دلیل تعلیمات اجباری یه قاتل بی‌رحم، یه ماشین کشتار هم هست :دی اتفاقا شخصیتش خیلی تعدیل شده نسبت به کتاب.

انتظار آن بود که رزیدنت ایول 9 رونمایی شود. که عدم حضورش ناامید کننده بود. عنوان بعدی که احتمال حضورش بود تومب ریدر بود که آنهم حضور نداشت. دلگرم کننده حضور اوئدا بود گویا غارنشینی رها و به صنعت گیم بازگشته. یه نینجا گایدن دو بعدی چرا که نه!. حضور ویچر هم که محتمل بود. امیدوارم سی دی پروجکت رد دوباره ارزش هایش را به این صنعت یاد آوری کند. دوباره الدن رینگ و این دفعه کوآپ برای کسی که هنوز شادو او ارد تری را شروع نکرده کمی گیج کننده است نمی دانم می شود آن را بصورت آفلاین بازی کرد. اگر بشود خب صبر خواهم کرد.
مرد عجیب با شخصیت نجیب استاد اعظم کوجیما سان. فارغ از سطح بازی این شخص، کاریزمای کوجیما چیزی که این صنعت جایگزینی براش نداره. و ناتی داگ معروف و یک عنوان جدید با تریلری معمولی خارج از استاندراد های ناتی داگ. این تریلر آنقدر معمولی بود که احساس کردم یک شوخی است. ولی کیفیت نهایی قطعا تضمین شده است.
از بلادبورن هم کماکان خبری نیست. و بازی بعدی بلوبر تیم تنها بازی است که برای آن هیجان دارم. و سیلک سانگ اگر کنسل نشده باشد.

دوستان این بازی استودیو RGG که با اسم‌ project century تریلرش اومد، گرافیک گیم پلی بود یا نه ؟ خیلی چیز خفنی بود ولی به استودیوش نمیخوره همچین گرافیکی . کسی توضیح و اطلاعاتی داره از این بازی ؟
RGG چون هنوز نسل قبل رو ول نکرده گرافیک بازیاش یه کم قدیمی میزنه، اگه واسه نسل ۸ ریلیز نشه طبیعیه همچین گرافیکی داشته باشه چون چیز چندان خاصی نشون ندادن

منو یاد طرفدارهای مایکروسافت میندازی که انقدر کورکورانه دفاع کردن از افتضاحات فیل اسپنسر که کلا ایکس باکس درش تخته شد .
الان سونی این چندسال با این همه لج بازی و فاصله انداختن بین طرفدارهاش جای دفاع داره ؟
خداروشکر دیس لایک ها و ویوو های یوتوب گویای همه چیز هست .
پ.ن : همونطور که شما میمون کچل قهوه ایی چینی دوست داری ماهم سفید خوشگل مثل Siri و تیفا و ... دوست داریم . هیچ اشکالی هم نداره نه ما به شما توهین میکنیم نه شما به ما. انجمن هم خوبیش همینه آدم میتونه نظرش رو بگه .
این Concord و اون 400 میلیون دلار ترمال چه زود فراموش شد.:دی

IMG_20241213_145623_224.jpg
حضار Game Awards مجبور به تشویق کردن برخی عناوین شده‌بودند!

آلاناه پیرس در توییتی نوشت:
اونا مارو مجبور میکردن که تشویق ایستاده بکنیم. وقتی داشت در مورد اسنوپ داگ صحبت میشد با لحن دستوری به ما گفتن که براش دست بزنیم و تشویقش کنیم. جالبه که من به همراه تیم سونی بودم، سم لیک و جوزف فارس نزدیک من نشسته بودن و این دستورا برای اونا هم بود.

View attachment 360022
حضار Game Awards مجبور به تشویق کردن برخی عناوین شده‌بودند!

آلاناه پیرس در توییتی نوشت:
اونا مارو مجبور میکردن که تشویق ایستاده بکنیم. وقتی داشت در مورد اسنوپ داگ صحبت میشد با لحن دستوری به ما گفتن که براش دست بزنیم و تشویقش کنیم. جالبه که من به همراه تیم سونی بودم، سم لیک و جوزف فارس نزدیک من نشسته بودن و این دستورا برای اونا هم بود.

اسنوپ داگ هم خودش محبوبه هم اجراى موسيقيش خوب بود و هم حرفاش قبل اهداى جايزه خوب بود به نظرم در اين مورد دارن زر ميزنن :D

تاپیکه بهترین بازی ساله و بازی سونی goty شده و بازیهای دیگشم نامزد بودن و تو فروش هم بسیار موفق عمل کردن از هلدایورز بگیر تا استلار بلید.اینارو نمیبینید یا اینکه نمیخواید ببینید؟
یه مناظره ای بود بین دو نفر فکر کنم همتون دیدید و طرف برگشت گفت شما چون چشمات دنبال این چیزا هست فقط اونارو میبینی و میای کلیت رو میکوبی و استنادت هم به همونه که چشات دنبالشه
اما اینجا رو به نظرم محمد تا حد زیادی درست میگه.
من اصلا و به هیچ وجه مشکلی با شخصیت اصلی مونث و با یه فیزیک قوی زنانه یا حتی مردانه ندارم.
از قدیم همه جور فیلم ، بازی و محتوای اینطوری داشتیم.

ولی یه چند قدم بریم عقب تر و تصویری که الان 3تا استودیوی بزرگ سونی دارن ترسیم میکنن رو یه نگاه بنداز:

Screenshot 2024-12-13 1س72902.jpg Screenshot 2024-12-13 172944.jpg Screenshot 2024-12-13 173027.jpg

این نتیجه یک رونده و به هیچ وجه تصادفی نیست.
آره استودیوهای دیگه بازیهای دیگه ای هم میسازن ، استلاربلید رو هم داشتیم ولی نتیجه خط فکری استودیوهای داخلی نبود.

بحث VS و... نیست که بخوایم جبهه بگیریم.
این یه حقیقته که الان همه کمپانیهای غربی اسیرش شدن ، مایکرو هم اگه وضعیت بدتری نداشته باشه حتما شرایط بهتری نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or