Multi Platform Split Fiction

سازنده
Hazelight studios
تاریخ انتشار
2025 March 6
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Hazelight_Logotype.svg.png
استودیوی سوئدی Hazelight ، سازنده عنوان دوست داشتنی و موفق و برنده ی عنوان بهترین بازی سال ۲۰۲۱ یعنی It takes two و بازی A way out از پروژه جدید خود با نام Split Fiction رونمایی کرد.
...
عنوان جدید نیز مانند سایر بازی های قبلی گیم پلی ای بر اساس همکاری دو نفره دارد.
یوسف فارِس کارگردان بازی و دو عنوان یاد شده و بازی تحسین شده Brothers: A Tale of Two Sons هستش که همیشه المان های همکاری و ترکیبش با عواطف و احساسات انسانی رو در بازی هاش بیشتر مورد توجه قرار میده ، اینبار با یه نمایش بسیار جاه‌طلبانه عنوان Split Fiction رو در ایونت گیم اواردز ۲۰۲۴ معرفی کرد.

اینبار بازی داستان دو کاراکتر خانم به نام های Zoe و Mio رو روایت میکنه که توسط دستگاهی وارد محیط های متنوعی مانند محیط زندگی قبایل انسان های اولیه ، محیط های روستایی تا فیلم های علمی تخیلی زمان آینده و غیره میشوند! و هرکدام از این مراحل مکانیک ها و گیم پلی های مخصوص خود را دارند.
پیشرفت محسوس گرافیکی این نسخه در مقايسه با اثر قبلی استودیو کاملا قابل توجه است.

جمله ی No loot box ، no micro transaction که آخر تریلر گفته شد قشنگ مشخصه هدف سازندگان فتح قلب گیمر هاست نه جیب آنها! :دی
بازی همچنان سیستم Friend Pass را دارد به طوری که برای انجام دادن بازی کافیست یک نفر بازی را خریداری کرده و نفر دوم رایگان با نفر اول بازی کند .
و همانطور که پیداست بازی دو نفره آفلاین یا Split screen نیز دارد.
مارس ۲۰۲۴ یا اسفند ۱۴۰۳ تاریخ عرضه بازی برای PlayStation 5 و PC و XBOX S/X هستش.

پست اول به مرور کامل میشود.

آخرین ویرایش:
عجب تریلری داشت. اول از همه که حرفای خود جوزف مثل همیشه سرحالمون کرد. خود بازی هم به شدت متنوع بود. یعنی توی ITT هم تمام بخشای بازی مکانیزم و محیط مخصوص خودشونو داشتن ولی این یکی دیگه خیلی پارو فراتر گذاشته بودن. واقعا بازی‌های کواپ خطی خیلی حال میدن و فعلا به لطف جوزف و تیمش میتونیم هر چند سال یه بازی خفن تو این سبک داشته باشیم.د

عجب تریلری داشت. اول از همه که حرفای خود جوزف مثل همیشه سرحالمون کرد. خود بازی هم به شدت متنوع بود. یعنی توی ITT هم تمام بخشای بازی مکانیزم و محیط مخصوص خودشونو داشتن ولی این یکی دیگه خیلی پارو فراتر گذاشته بودن. واقعا بازی‌های کواپ خطی خیلی حال میدن و فعلا به لطف جوزف و تیمش میتونیم هر چند سال یه بازی خفن تو این سبک داشته باشیم.د
کاش یکی از کرکتر ها مرد بود :دی کلا It Takes Two بد عادتمون کرده . تریلر رو با خانومم دیدم ( IT Takes Two رو باهم تموم کردیم ) گفت خوشم نمیاد شخصیت زن برداری منم زن باشم ارتباط نمیگیرم :دی

کاش یکی از کرکتر ها مرد بود :دی کلا It Takes Two بد عادتمون کرده . تریلر رو با خانومم دیدم ( IT Takes Two رو باهم تموم کردیم ) گفت خوشم نمیاد شخصیت زن برداری منم زن باشم ارتباط نمیگیرم :دی
آره این قضیه ش رو خوشم‌ نیامد ، ولی میتونی بهش بگی یکیشون از درون فکر میکنه مرد هستش تو اونو بردار :D
It takes two هم دوبار رفتیم ما ، یه بار همونطوری نرمال ، یه بار هم من خانومه رو برداشتم ، خانومم مردِ رو برداشت :دی:hide:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Scαrface
آره این قضیه ش رو خوشم‌ نیامد ، ولی میتونی بهش بگی یکیشون از درون فکر میکنه مرد هستش تو اونو بردار :D
It takes two هم دوبار رفتیم ما ، یه بار همونطوری نرمال ، یه بار هم من خانومه رو برداشتم ، خانومم مردِ رو برداشت :دی
خانم من میگه خوشم نمیاد تو بازی ها کرکتر زن برداری :دی نمیدونه تو 99 درصد بازی ها کرکتر زن خوشگل درست میکنم و 6 ساعت وقت صرف تغیر رنگ مو و لباسشون میکنم . اگه بفهمه کارم تمومه :دی

خانم من میگه خوشم نمیاد تو بازی ها کرکتر زن برداری :دی نمیدونه تو 99 درصد بازی ها کرکتر زن خوشگل درست میکنم و 6 ساعت وقت صرف تغیر رنگ مو و لباسشون میکنم . اگه بفهمه کارم تمومه :دی
عادیه اکثرا همینیم :دی
توی سایبرپانک ولی من شنیده بودم صدا پیشه کاراکتر زنش بهتر بوده واسه همین اونو زن انتخاب کردم کاستمایز خوبی هم داشت انصافا!
ولی بقیه بازیا از رو عشق و علاقه زن انتخاب میکنم! :دی
البته الان چند وقتیه کلا اگه بشه نیگر انتخاب میکنم !

عادیه اکثرا همینیم :دی
توی سایبرپانک ولی من شنیده بودم صدا پیشه کاراکتر زنش بهتر بوده واسه همین اونو زن انتخاب کردم کاستمایز خوبی هم داشت انصافا!
ولی بقیه بازیا از رو عشق و علاقه زن انتخاب میکنم! :دی
البته الان چند وقتیه کلا اگه بشه نیگر انتخاب میکنم !
سایبرپانک شخصیت زنش و دوبلورش یه چیزی ورای خفن بودنه من تا الان بهترین دوبله گیمینگی که دیدم مال اون بوده به قدری احساسی صحبت میکرد آدم محو شخصیت میشد اصلا . خلاصه اون از واجباته کرکتر زنش .
نیگر :دی
من کلا یا زن میسازم یا حیوون و جک و جونور :دی نمیدونم چرا شخصیت های مرد رو بد درمیارن تو بازی ها و کج و کولن انگار :دی
البته تو It Takes Two مرده خدا بود شخصیتش . این Split Fiction هم احتمالا یکی از شخصیت ها خنگ و فان تره همون رو بر میدارم من :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or