Multi Platform Mafia: The Old Country

IMG_20240820_232908_287.jpg

عنوان جدید مافیا با نام MAFIA The Old Country در گیمزکام ۲۰۲۴ معرفی شد.

منشأ جنایات سازمان‌یافته را کشف کنید، داستانی خشن از زندگی اوباشی که در دنیای وحشیانه سیسیل ایتالیا در دهه 1900 اتفاق می‌افتد.
برای زنده ماندن در این دوران خطرناک و نابخشودنی بجنگید، همراه با اکشنی واقع گرایانه و داستان‌گویی غنی منحصر به مجموعه ی مافیا که همواره مورد تحسین منتقدان قرار گرفته است .

تایید شد که Mafia The Old Country با Unreal Engine 5 توسعه داده شده و در دسامبر ۲۰۲۴ رونمایی دقیق و عمیقی از بازی نمایش خواهند داد.

تاریخ انتشار: تابستان 2025

تریلر معرفی:

View attachment VID_20240820_233437_753.mp4

آخرین ویرایش:
مشکل مافیا اینه که فعالیت ها جانبی تو شهر نمیذاره
مثل لباس خریدن ، وکس زدن مو ، بنزین بزنی ريا، تیون کنی ، بوکس و قمار و منطقه گیری .........
نمونش مافیا 2 واقعا حیف شد
مافیا 1 زمان خودش غولی بود
3 که کلا پانیشر اوپن ورد بود
ریمیک هم که فعالیت جانبی نداشت
4 هم اگه اشتباه نکنم ue 5 زیاد مناسب بازی جهان باز وسیع نباشه احتمالا یه مپ یکم بزرگتر از دمو ماتریکس بدن بهش بگن جزیره یا شبه جزیره سیسیلی
این استدیوی راکستار نیست و بنظرم برای نجات این سری تنها راهش افزودن افراد با استعداد و با سابقه صنعت برای ساخت قسمت‌های آینده هست .

• Like
Reactions: Taha75
اگر همانند شماره یک و دو باشه با داستان منسجم بدون فعالیت های جانبی مسخره با آدرنالین بالا . روایت خطی محور شبیه گاد ۲۰۱۸ . عالیه . من که راضیم

آذر ماه اطلاعات بیشتری میاد

• Smile
Reactions: GameMasterr
اگر همانند شماره یک و دو باشه با داستان منسجم بدون فعالیت های جانبی مسخره با آدرنالین بالا . روایت خطی محور شبیه گاد ۲۰۱۸ . عالیه . من که راضیم

آذر ماه اطلاعات بیشتری میاد
موسیقی متن interstellar گیم پلی آنچارتد ۴ 2016 ، داستان Leon the professional گرافیک لست آو آس
منم‌ راضی ام .

من بیشتر حس میکنم بازی تو جزیره ای جذاب سیسلیه
که فقط به بعضی نقاطش دسترسی داریم
گیم پلی هم ترکیبی از بولی ، یاکوزا و مافیا
چون زمان قدیم هستش ترافیک و تعداد ماشین ها کم هست
مبارزات فیزیکی زیادی مثل بازی crime life داریم
احتمالا اسب و دوچرخه هم داخل بازی هست
به خاطر جزیره و بندر های اطراف قاچاق هم بخشی از بازی هستش
ماشین ها همه فیفات 30-40 اسب بخاری (از سال 1900-1920)
https://www.netcarshow.com/fiat/list.htm

امیدوارم بازی کلا اپن ورد مباشه
خطی باشه با یک داستان سر راست و
تموم
حوصله اپن ورد الکی و حاشیه رو جدا دیگه ندارم
این نسل همش شد یا ریمستر یا اپن ورد

این سری فقط باید در شهر و محیطی اتفاق بیفته که یادآور فیلم once upon a time in america باشه و لاغیر.
چرا از آمریکا خارجش کردن حیف.
View attachment 347279
این فیلم 😩
خارج از کشور رو پرده سینما هم دیدمش
خیلی جذاب بود برام
الانم تصویرش رو دیدم حس خاصی داره
حیف دیگه خارج از کشور هم فیلمهای کلاسیک رو کمتر سینمایی پیدا میشه پخش کنه

قبل عرضه گوست گفتم Ghost of Tsushima رو با زبان ژاپنی و زیرنویس انگلیسی بازی می کنم و همین کار رو هم کردم.

این بازی رو هم همین الان میگم با زبان ایتالیایی و زیرنویس انگلیسی بازی میکنم!:D:D:D:D:D

بی صبرانه منتظرم به بهونه تجارت روغن زیتون برم سراغ یه دون که ترجیحا اسمش چیچیو باشه و این کار رو بکنم::D

MV5BMjE5NzY1ODA0OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzA4NjIwMjE@._V1_.jpg

امیدوارم درس گرفته باشند و فرمول شماره ۳ (جهان باز شدن اجباری و تو خالی با ماموریت های تکراری ملال آور گیم پلی پر کن) تکرار نکنند .
حیف جو و اتمسفر شماره ۳ که بر باد رفت . شماره ۳ در دهه ۶۰ ۷۰ انتخاب عالی بود . حال هوای جنگ ویتنام . فضا سازی معرکه بود ولی در نهایت از دست رفت .

من داشتم امروز فکر میکردم که چقدر خوب میشد اگر یه نسخه عرضه میکرد برای سرگذشت جو رفیق ویتو
چون اونجور که توی مافیا۳ نشون دادن جو زندس هنوز
همون مکانیسما و شکل بازی مافیا ۲ رو نکه میداشتن و فقط اپدیتش میکردن از لحاظ گرافیک

• Like
Reactions: Taha75
چه گیج کننده بود!
اگه لیکه چرا تو تبلیغ یوتوب داره میبینه یارو، اگه واقعا تریلر رسمی دادن چرا ما ندیدیم؟
چی بود این :دی یوتوب قرار بوده از فردا بندازش تو تبلیغات اشتباهی امروز از دستش در رفته؟ :-?

کاراکتر بازی همین بنده خدایی بود که نشونش دادن؟! جذاب به نظر میاد :-?
عجیبه سیاه پوست نیست! امیدوارم از گزند گ.ی بودن هم در امان باشه. صحنه چاقوکشیش عجب چیزی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or