مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من یه کارت گرافیک
gigabyte 4070 ti super gaming oc
گرفتم که وزنش هم 1270 گرمه و سوالی که دارم اینکه ایا پایه لازم داره نصب کنم براش یا همون Anti-sag bracket
ایا نصب نکنم مشکل داره ؟مثلا ممکنه به مادر برد فشار بیاره بشکنه و اینا یا نه این کارت گرافیک و این وزن اونقدری سنگین نیست که نیاز به پایه اینا داشته باشه
ممنون

عزیز تا اونجا که خاطرم هست تو پکیج کارت نگهدارنده هست ، مگر اینکه دست دو تهیه کرده باشید

نمی دونم کسی این مسئله مطرح کردهیا نه
اما سایت مقداد ای تی پول خیلی ها رو خورده اینماد با جواز اتحادیه ش هم لغو کردن اما همچنان سایتش فعالیت می کنه
حتی از دوست من که توی یکی از معروف ترین سایت های ایران مدیره(اسمش همه می دونید اما نمی تونم بگم) کلاهبرداری کردن
البته خودم هم اینترنتی هم حضوری قبلا ازشون خرید کردم حتی یک سری کالا هم گفتن نداریم فرداش پولم دادن اما خوب گویا اینجا ایرانه هر چیزی ممکنه

نمی دونم کسی این مسئله مطرح کردهیا نه
اما سایت مقداد ای تی پول خیلی ها رو خورده اینماد با جواز اتحادیه ش هم لغو کردن اما همچنان سایتش فعالیت می کنه
حتی از دوست من که توی یکی از معروف ترین سایت های ایران مدیره(اسمش همه می دونید اما نمی تونم بگم) کلاهبرداری کردن
البته خودم هم اینترنتی هم حضوری قبلا ازشون خرید کردم حتی یک سری کالا هم گفتن نداریم فرداش پولم دادن اما خوب گویا اینجا ایرانه هر چیزی ممکنه

بله قبلا هم کاربران دیگه به این مورد اشاره کردن، به شکل موضوع جنبی البته، چون مبحث اصلی این انجمن نیست.
در هر حال باید هنگام خرید از فروشگاههای اینترنتی و حتی حضوری از پیشینه و اعتبار فروشنده اطمینان حاصل کنید.

بله قبلا هم کاربران دیگه به این مورد اشاره کردن، به شکل موضوع جنبی البته، چون مبحث اصلی این انجمن نیست.
در هر حال باید هنگام خرید از فروشگاههای اینترنتی و حتی حضوری از پیشینه و اعتبار فروشنده اطمینان حاصل کنید.
به هر حال من گفتم که کسای دیگه در دام نیافتن

دوستان سایتی هست که بشه دقیق مقدار ترافلاپس هرکارت رو چه ورژن لپتاپ و چه دکستاپ نوشته باشه و موثق باشه.
نمونه مثلا rtx 4070 laptop رو چند جا عدد های مختلف نوشته.

دوستان سایتی هست که بشه دقیق مقدار ترافلاپس هرکارت رو چه ورژن لپتاپ و چه دکستاپ نوشته باشه و موثق باشه.
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/

https://videocardz.net/

بسته به میزان توان مصرفی ، در فرکانسهای متفاوتی کار میکنه، که باعث تغییر در قدرت پردازش میشه

Screenshot (2690).png

آخرین ویرایش:
باید ببینی روی اون لپتاپ با چه ستاپی کانفیگ شده. rtx 4070 laptop نهایت کانفیگش ۱۴۰ واته، ولی هستن مدل هایی که ۱۰۰ یا ۱۰۵ وات دارن ازش خروجی میگیرن
و این خیلی روی خروجی کارت های گرافیک سری لپتاپی اثر میزاره

دوستان شاید زیاد مرتبط با تاپیک نباشه ولی دنبال چنین چیزی هستم..به نظرتون داخل کشور پیدا میشه؟
View attachment 359550

من همچین مبدلی ندیدم، فقط مبدل تایپ C به تایپ A موجوده فکر کنم.

• Like
Reactions: milad3d
سلام. من قصد دارم برای ذخیره اطلاعات شخصی مثل عکس و فیلم و فایل های داکیومنت، یک هارد تهیه کنم به نظرتون هارد معمولی مثل WD Blue خریداری کنم یا برم سراغ هاردهای SSD . کلا الان دیگه خرید هاردهای HDD عقلانی هست یا نه؟ مثل اینکه هارد ریفر هم زیاد شده توی بازار

آخرین ویرایش:
سلام. من قصد دارم برای ذخیره اطلاعات شخصی مثل عکس و فیلم و فایل های داکیومنت، یک هارد تهیه کنم به نظرتون هارد معمولی مثل WD Blue خریداری کنم یا برم سراغ هاردهای SSD . کلا الان دیگه خرید هاردهای HDD عقلانی هست یا نه؟ مثل اینکه هارد ریفر هم زیاد شده توی بازار

اگر از هارد فقط برای آرشیو فایل و مدیا استفاده میکنید که خرید هارد اکسترنال هم قابل توصیه هست، اگر به دفعات با هارد کار میکنید و میزان انتقال فایلها و سرعت انتقالشون همه هست که از SSD استفاده کنید که در زمان صرفه حجویی میشه.
هارد اینترنال ریفر در بازار زیاد هست، هارد اکسترنال هنوز مدل اصلی تولید و عرضه میشه.

سلام
هارد 2.5 اینچ 1 یا 2 ترا نو پیدا میشه؟ قیمت چقدر هست؟
این 2 مدل وسترن (WD10SPZX و WD20SPZX) رو تو نت سرچ کردم گارانتی شرکتی پیدا نکردم اصلا
هست ولی کمتر از قبله، خریدشون دیگه منطقی نیست. بجاش SSD ساتایی بگیرید و نصب کنید که سریعتر هم هست و قیمتش هم زیاد نیست.

دوستان راهکارتون برای افزایش SSD m2 چیه؟! کلا مادربرد من 2 تا بیشتر سوکت M2 نداره :| خیلی مسخره نیست؟ در حالی که میشه 12 تا ساتا بهش وصل کرد؟

راهکاری وجود نداره بجز این که مادربرد رده بالاتر بخرید که Lane های بیشتری داشته باشه و تعداد M.2 بیشتری ساپورت کنه.
اگر هارد SATA بیشتر ساپورت میکنه علتش مشخصه، استاندارد ساتا پهنای باند بسیار کمتری داره و تعداد کمتری مسیر داده از چیپ ست مادربرد اشغال میکنه، در حالی که M.2 نیاز به پهنای باند بالا داره و بسته به چیپ ست تعدادش خیلی محدودتر هست.

دوستان با توجه به این که الان 7800x3d پیدا نمیشه و قیمت تخیلی پیدا کرده 9700x پیشنهاد میشه ؟ چون دیدم اپدیت bios گرفته که 105wt شده و اپدیت windows 11 هم حسابی از بهش جون داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or