سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب این خیکی مثل اینکه نمی خواد کتابش رو تموم کنه. :D
واقعا جنایت هست کسی این بشر رو با تالکین مقایسه کنه.
تو این چند سال دست به هر کاری زد از نوشتن وقایع تاگرین ها گرفته تا رفتن سراغ الدن رینگ ولی کتاب خودش رو تموم نکرد.
بزرگترین دلیلی که چند فصل آخر GOT ریدمان بود همین عاقاست که انتهای داستان کتابش رو رها کرد.
شاید هم واقعا نمی دونه چجوری تمومش کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب. شاید میترسه که پایان کتابش بازخورد منفی شدیدی بگیره مثل پایان سریال.

View attachment 359273
این تازه تو کتاب 6 گیر کرده! قرار بود 7 تا باشه. آخری قرار بود A Dream of Spring باشه.
بعد میخواست 150 سال دوم تارگارین ها رو بنویسه. بعد ادامه دانکن و اِگ. بعد 10000 تا کشتی.
فیلم کرده همرو

این تازه تو کتاب 6 گیر کرده! قرار بود 7 تا باشه. آخری قرار بود A Dream of Spring باشه.
بعد میخواست 150 سال دوم تارگارین ها رو بنویسه. بعد ادامه دانکن و اِگ. بعد 10000 تا کشتی.
فیلم کرده همرو

بخدا که اگه حتی یکی از اینها رو بنویسه. از وقتی پولو زد به جیب دیگه فراموش کرد همه چیو.

• Like
Reactions: Little John
خب این خیکی مثل اینکه نمی خواد کتابش رو تموم کنه. :D
واقعا جنایت هست کسی این بشر رو با تالکین مقایسه کنه.
تو این چند سال دست به هر کاری زد از نوشتن وقایع تاگرین ها گرفته تا رفتن سراغ الدن رینگ ولی کتاب خودش رو تموم نکرد.
بزرگترین دلیلی که چند فصل آخر GOT ریدمان بود همین عاقاست که انتهای داستان کتابش رو رها کرد.
شاید هم واقعا نمی دونه چجوری تمومش کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب. شاید میترسه که پایان کتابش بازخورد منفی شدیدی بگیره مثل پایان سریال.

View attachment 359273
انصافا خودش خوب نوشته، شو رانر های سریال نصفشو کندن انداختن دور اونطور شد. یه سری کاراکتر و وقایع مهم رو بیخود و بیجهت حذف کردن ولی بازم خواستن با اندینگ مارتین سر و تهش رو جمع کنن که نتیجه اش اون شد.

یه مثال خیلی ساده بزنم برات.
این که جنگ نهایی داستان بین دنیریس و سرسی بود اراجیف حاصل از ذهن کند نویسنده های سریاله چون شخصیت گریف یا همون ایگان رو حذف کردن بعد به آخر که رسیدن عین خر تو گل موندن، وگرنه چه معنی داره یهو آخر سریال گروه Golden Company (همون گروهی که توی کتاب ایگان و جان کانینگتون برای حمله به وستروس استخدام کردن) رو آوردن تو داستان؟ اصلا چطور ممکنه سرسی بعد از اون حمله ای که به دین و مذهب اکثریت مردم وستروس کرد بتونه در صلح و صفا حکومت بکنه؟

انصافا خودش خوب نوشته، شو رانر های سریال نصفشو کندن انداختن دور اونطور شد. یه سری کاراکتر و وقایع مهم رو بیخود و بیجهت حذف کردن ولی بازم خواستن با اندینگ مارتین سر و تهش رو جمع کنن که نتیجه اش اون شد.

یه مثال خیلی ساده بزنم برات.
این که جنگ نهایی داستان بین دنیریس و سرسی بود اراجیف حاصل از ذهن کند نویسنده های سریاله چون شخصیت گریف یا همون ایگان رو حذف کردن بعد به آخر که رسیدن عین خر تو گل موندن، وگرنه چه معنی داره یهو آخر سریال گروه Golden Company (همون گروهی که توی کتاب ایگان و جان کانینگتون برای حمله به وستروس استخدام کردن) رو آوردن تو داستان؟ اصلا چطور ممکنه سرسی بعد از اون حمله ای که به دین و مذهب اکثریت مردم وستروس کرد بتونه در صلح و صفا حکومت بکنه؟
نمیشه منکر گندی که اون دو تا پت و مت زدن شد به خصوص که دست رد زدن به سینه HBO که میخواست چند سیزن دیگه ادامه بدن سریال رو ولی اینا میخواستن سریع تمومش کنن .
اینا خیلی چیز ها رو از قلم انداختن از همه مهمتر به نظر من جنایتی بود که در حق یورون گریجویی کردن و در حد یک دلقک پائین آوردنش . ویکتاریون رو هم که حذف کردن.
ولی این عاقا هم کم مقصر نیست . ایشون 13 سال بیخیال کتابش شد هنوز هم که هنوزه از رو نمیره.

• Like
Reactions: Evil
به نظرم خیلی نمیشه رو حرف های مارتین حساب باز کرد. یهو عصبانی میشه تو بلاگش یه چیزی مینویسه بعد پاک میکنه. از وقتی هم وارد تلویزیون شده خوب یاد گرفته چطور جو درسته کنه. این حرفش رو هم نمیشه خیلی جدی گرفت. یه دفعه دیدی فردا گفت کتاب رو تمام کردم.

• Like
Reactions: Love Console
من هنوزم بنظرم پایان واقعی کتابهاش با پایان GOT دقیقا یکیه وگرنه قطعا قهر میکرد :D این بابا هم وقتی فیدبک به این پایان رو دید حس میکنم گرخیده باشه.

همون بهتر تموم نکنه تا بلکه بگیم پایان سریال بد بود و کتاب می‌خواست چیز دیگه ای باشه. نه اینکه پایان کتابو ببینیم بعد بگیم ای داد بی داد همون شد که :D

من هنوزم بنظرم پایان واقعی کتابهاش با پایان GOT دقیقا یکیه وگرنه قطعا قهر میکرد :D این بابا هم وقتی فیدبک به این پایان رو دید حس میکنم گرخیده باشه.

همون بهتر تموم نکنه تا بلکه بگیم پایان سریال بد بود و کتاب می‌خواست چیز دیگه ای باشه. نه اینکه پایان کتابو ببینیم بعد بگیم ای داد بی داد همون شد که :D

فکر نکنم. لحن و تم کتاب به همچون پایان بندی نمیخوره

این پایان برا مجموعه ای عین هری پاتره.
من ب نظرم نمیدونه داستان رو چطور به سمت یک پایان پیش ببره. خودشم نمیدونه تهش چیه.

• Like
Reactions: U n i t e d
بیشترشون سانسوریه. میتونی PDF بدی برات چاپ کنن.
بدون سانسور میخوای فقط PDF بگیر
پی‌دی‌اف سختمه خوندنش راستش میخوام انقدرم سرم تو گوشی و تبلت نباشه. الان به یکیشون زنگ زدم میدون انقلابه گفت کامله بدون یک کلمه سانسور حالا میرم از نزدیک میبینم چطوریه هم کیفیتش هم همون اول کتاب فصل‌ دنریس صحنه داره چک میکنم معلوم میشه

دوستان من میخوام کتابها رو انگلیسی بخرم اینایی که اینجا چاپ میشه کیفیتشون خوبه؟ چاپه یا از این کپی‌ دیجیتالاست؟ بدون سانسوره؟
سری کتاب های انگلیسیش هیچ سانسوری نداره. حداقل برای منی که 4 سال پیش خوندم، اصلا کتاب های انگلیسی رو سانسور نمیکنند

• Like
Reactions: mm_corleone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or