سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا از سال 2017 ایشون تو مایکروسافت اونم یه راست بخش گیمینگ وارد شدن که کارنامه بخش گیمینگ مایکروسافت تو این سالها مشخص هست!
career پیشین شون که ربطی به این چیزا نداشته، احتمالا جدیدا رنگ پوست و جنسیت میشه اعتبار حرفه ای!
وقتی نمی‌تونی رقیب‌ت رو شکست بدی پس باید باهاش همکار بشی. قرار نیست هرکسی در سمت مدیریت یک کسب و کار باشد نیاز باشد که گیمر باشد.

خب این نشون می ده شما سلیقه ات اصلا با اوپن ورد جور نیست و هرچقدرم اون گیم خفن باشه احتمال اینکه بازیش کنی خیلی کمه.

آهان پس تکرار رو در مورد حرف خودت گفتی.
من می پذیرم که گیم موردعلاقم و یا یه گیم شاهکار از نظر منتقدین و اکثر گیمرها عیب و ایراد داشته باشه اما در مورد رد دد ۲ بنظرم عیب و ایرادش جوری نیست که طرف اصلا نتونه بازیش کنه یا ارزش تکرار نداشته باشه. ایراداتش رو جزی می دونم و دلیل اینکه کسی ازش خوشش نیاد رو عدم علاقه به اوپن ورد و یا سلیقه ی شخصی.
آری! معلوم است که در مورد حرف خودم گفتم. مگر می شود در مورد رددد همچین حرفی زد. من در زمانی که در دنیای رددد قرار دارم، سرشار از یک جهان انگیزه ام.
من اگر می دانستم بحث قرار است به چنین جاهایی کشیده می شود آن حرف را من در مورد گاد نمی زدم.

• Like
Reactions: tboy2022 and jdepp
آری! معلوم است که در مورد حرف خودم گفتم. مگر می شود در مورد رددد همچین حرفی زد. من در زمانی که در دنیای رددد قرار دارم، سرشار از یک جهان انگیزه ام.
من اگر می دانستم بحث قرار است به چنین جاهایی کشیده می شود آن حرف را من در مورد گاد نمی زدم.
اشکالی نداره، فروم جای همین صحبتاست. :D

• Smile
Reactions: Nameless King
ICO.png
امروز 6 دسامبر تاریخ عرضه دو شاهکار هنری این صنعت ICO و The Last Guardian است.
ICO بیست‌ و سومین سالگرد عرضه خود را جشن خواهد گرفت و The Last Guardian نیز هشتمین سالگرد خود را جشن خواهد گرفت.

TLG.jpeg
به همین مناسبت استودیوی genDESIGN با پیامی از حمایت طرفداران خود قدردانی کرد؛
ما می‌خواهیم عمیق‌ترین قدردانی خود را نسبت به تمام کسانی که این دو اثر را تجربه کرده‌اند و هوادارانی که ما را حمایت کردند، ابراز کنیم.​
استودیوی genDESIGN در حال حاضر با همکاری شرکت Epic Games مشغول ساخت پروژه بعدی خود هستند.

پ.ن: امیدوارم به زودی شاهد معرفی بازی بعدی استودیو و حضرت باشیم \m/.

Ubisoft shares have been suspended after talks of a potential buyout.
IMG_20241206_181630.png
.
.
.
IMG_20241206_182423.png
تنسنت مخالفه قدرت کامل دست گیلموت ها باشه... خریدو زمانی انجام میده که گیلموت ها راضی باشن اختیارات بیشتری به تنسنت بدن

از اونطرف تنسنت نگران دیر بشه و بقیه کمپانی ها بیان خریدو انجام بدن...

حالا تنسنت می خواد یا گیلموت ها کوتاه بیان... یا صبر کن با افزایش سهامش کمپانی رو دست بگیره

آخرین ویرایش:
Chris Deering مدیر سابق پلی استیشن اروپا گفته که سونی از لانچ ایکس باکس در نوامبر 2001 نگران و برای افزایش جذابیت PS2، به دنبال قرار دادهای انحصاری با ناشرین ثرد پارتی بود.
در نتیجه Grand Theft Auto 3، Vice City و San Andreas در مذاکره موفق با Take-Two، به صورت زمانی(موقت) در انحصار پلی استیشن قرار گرفتند. او گفته این قرار داد به نفع هر دو طرف تمام شد. San Andreas عنوان پر فروش ترین بازی تاریخ کنسول پلی استیشن 2 را به خود اختصاص داد. Vice City سومین و Grand Theft Auto 3 پنجمین رتبه را از آن خود کردند.

Grand Theft Auto 3 در اکتبر 2001 برای PS2 و پس از اتمام قرارداد انحصاری در نوامبر 2003 به همراه Vice City در یک پک برای ایکس باکس منتشر شد.
Vice City در اکتبر 2002 ابتدا برای PS2 منتشر شده بود.
San Andreas در ژوئن 2005 برای ایکس باکس منتشر شد. ابتدا در اکتبر 2004 برای PS2 منتشر شده بود.

Stories from 30 years of PlayStation

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Mick
  • PC MR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or