Last edited by a moderator:
وقتی نمیتونی رقیبت رو شکست بدی پس باید باهاش همکار بشی. قرار نیست هرکسی در سمت مدیریت یک کسب و کار باشد نیاز باشد که گیمر باشد.والا از سال 2017 ایشون تو مایکروسافت اونم یه راست بخش گیمینگ وارد شدن که کارنامه بخش گیمینگ مایکروسافت تو این سالها مشخص هست!
career پیشین شون که ربطی به این چیزا نداشته، احتمالا جدیدا رنگ پوست و جنسیت میشه اعتبار حرفه ای!
آری! معلوم است که در مورد حرف خودم گفتم. مگر می شود در مورد رددد همچین حرفی زد. من در زمانی که در دنیای رددد قرار دارم، سرشار از یک جهان انگیزه ام.خب این نشون می ده شما سلیقه ات اصلا با اوپن ورد جور نیست و هرچقدرم اون گیم خفن باشه احتمال اینکه بازیش کنی خیلی کمه.
آهان پس تکرار رو در مورد حرف خودت گفتی.
من می پذیرم که گیم موردعلاقم و یا یه گیم شاهکار از نظر منتقدین و اکثر گیمرها عیب و ایراد داشته باشه اما در مورد رد دد ۲ بنظرم عیب و ایرادش جوری نیست که طرف اصلا نتونه بازیش کنه یا ارزش تکرار نداشته باشه. ایراداتش رو جزی می دونم و دلیل اینکه کسی ازش خوشش نیاد رو عدم علاقه به اوپن ورد و یا سلیقه ی شخصی.
اشکالی نداره، فروم جای همین صحبتاست.آری! معلوم است که در مورد حرف خودم گفتم. مگر می شود در مورد رددد همچین حرفی زد. من در زمانی که در دنیای رددد قرار دارم، سرشار از یک جهان انگیزه ام.
من اگر می دانستم بحث قرار است به چنین جاهایی کشیده می شود آن حرف را من در مورد گاد نمی زدم.
استودیوی genDESIGN در حال حاضر با همکاری شرکت Epic Games مشغول ساخت پروژه بعدی خود هستند.ما میخواهیم عمیقترین قدردانی خود را نسبت به تمام کسانی که این دو اثر را تجربه کردهاند و هوادارانی که ما را حمایت کردند، ابراز کنیم.
View attachment 359244
قسمت... سایر استدیو های سیاست زده...