آخرین ویرایش:
۱۶ گیگ30 گیگ آپدیت داده واسه کنسول ؟
دو تا مپ جدید (البته در واقع یه مپ جدید و یه مپ از Black Ops 4)برای مولتی پلیر و یه مپ جدید برای زامبیمحتوای این 16 گیگ آپدیت چی هست ؟
نشد ی بار فقط ی بار استیم باز بشه این لعنتی اپدیت نداده باشه
آپدیت season 1 reloaded هستمحتوای این 16 گیگ آپدیت چی هست ؟
نشد ی بار فقط ی بار استیم باز بشه این لعنتی اپدیت نداده باشه
باگه باید صبر کنی Treyarch درستش کنهآقا من یه مشکلی دارم. هرچی میخوام optic روی اسلحه های کاستوم(اون اسلحه هایی که خودشون اتچمنت دارن) رو بردارم نمیشه. چجوری میشه درستش کرد؟
والا کنترلر پلیر جمعیت اصلیه بازی هست، و از اینکه تو یک سری فاصله خاص نشه با Assault یا SMG مثل لیزر ملت موس و کیبورد پلیر رو نابود کنند براشون لذت بخش نیست. موس و کیبورد همین یک اسنایپ کردن شاید برتریش باشه که همونم باید حذف بشه، و از طرف دیگه هم aim assist باز هم یک باف دیگه بشه که تا مثلا 70 متری و زاویه 180 درجه قفل کنه رو هدف، بلکه کنترلر پلیر بهش بر نخوره.واقعا من متوجه نمیشم که چرا یه عده مدام در حال گریه کردن در موردن اسنایپر تو cod هستن و اینکه داره وان شات میکنه
عملا زیر گردن بزنی نمیمیره ، یکی یهویی یه گلوله ول بده سمتت و شانسی بخوره بهت انقد فلینچ میگیری که دیگه ۹۹٪ مرده حساب میشی .
حالا مثلا اگه مپ هاش مثل بتلفیلد بزرگ بود میگفتم اره یارو میره کمپ میکنه اونور مپ صاف میزاره پس کله همه . ولی دیگه تو cod که از اینور مپش تا اونورش رو میتونی تو ۱۰-۱۵ ثانیه طی کنی دیگه کمپ هم نمیشه کرد کلا
مشکل اینه که کنترلر همین لیزر رو نداشته باشه به درد لای جرز هم نمیخوره. یه بار یه شوتر معمولی بدون ایم اسیست مثل رینبو یا ولورنت رو روی کنسول بازی کنی متوجه میشی چقدر وسیله داغونیه. از طرف دیگه هم چون هدشات رسما هویجه درگیر شدن با اسنایپر رو مخه چون دیگه نمیشه با هدشات زدن تمیز طرف رو انداخت. من تو MW3 اسنایپر رو با AR خشک و خالی جوری میزدم خودم نمیفهمیدم چی شد ولی تو BO6 جواب نمیده.والا کنترلر پلیر جمعیت اصلیه بازی هست، و از اینکه تو یک سری فاصله خاص نشه با Assault یا SMG مثل لیزر ملت موس و کیبورد پلیر رو نابود کنند براشون لذت بخش نیست. موس و کیبورد همین یک اسنایپ کردن شاید برتریش باشه که همونم باید حذف بشه، و از طرف دیگه هم aim assist باز هم یک باف دیگه بشه که تا مثلا 70 متری و زاویه 180 درجه قفل کنه رو هدف، بلکه کنترلر پلیر بهش بر نخوره.
رسما هر چی استریمر هست دیگه کنترلر شده، تک و توک آدم هایی هستن که موس و کیبورد پلیر باشن. Warzone رسما دیگه برای من فان نیست. فقط سرطان، طرف 90 متر اون طرف تره یک گلوله بزنه براش بندری میرقصی بعد ناراحت میشه شانسی با اون Bullet velocity پایین که مجبوری 2 ثانیه جلوترش رو هدف بگیری وان شاتش کنی. من هر وقت JGOD جدید درباره گان متا حرف میزنه و مثلا نظر میده اسنایپ های وان شات خوب نیستم حالم رو بهم میزنه....
dns های مختلف تردوستان بازی رو 1 ماهی هست روی PS5 دارم و مشکلی نداشت
از 4 شنبه داره خطای diver میده
DNS های مختلف هم تست کردم
کسی این مشکل رو داره ؟