Last edited by a moderator:
داستان RDR2 مربوط به قبل از RDR1 می شه برای همین هنوز جان مارستون به قهرمان تبدیل نشده. جان مارستون در طی RDR1 نقش خودش رو پیدا می کنه و تا قبل از عرضه ی RDR2 برای من بهترین شخصیت پردازی رو داشت اما با اومدن آرتور مورگان جاشون عوض شد.در واقع این خوب است که مارستون در شمایل قهرمان معرفی نمی شود و تاکیدی بر حضورش مستمرش نیست. و الانم که دارم شماره ی یک را بازی می کنم هنوز شمایل قهرمان ندارد یا نگرفته است. به هر روی عمیق ترین ارتباطی که بین مخاطب و کاراکتر یک بازی وجود دارد قطعا آرتور مورگان است. و پایان بندی رددد گواه این امر است.
در مورد رددد 2 من احساس می کنم دچار چرخه ی تکرار شده ام. و مدام دارم چیزی را تکرار می کنم.
اشتباهت دقیقا همینجاست من گاد ۱ ۲ ۳ رو صد ها بار تموم کردم ولی هرگز یه بازی اوپن ورلد ۲ بار نرفتم ! بازیا اوپن ورلد بخصوص مدرن ساخته شدن تا الکی وقتت بکشن و کارا تکراری کنی هیچ خلاقیتی توشون نیست و به سختی ۳ ۴ ساعت لحظه جذاب دارن تو برای ۳ ۴ ساعت جذابیت باید ۱۰۰ ها ساعت وقت حروم کنی در نقطه مقابل بازی مثل گاد ۳ کلا ۱۰ ساعت ولی ۱۰ ساعت ارضا روحی روانی خالص من از ۲۰۱۰ بازیش میکنم هنوزم بازیش میکنم و تا آخر عمر بازیش میکنم بازی باید اینطوری باشه جوری که هر زمان دلت خواست بری بازیش کنی من جی تی وی بعد ان سال خواستم برم به نیم ساعت نکشید پاکش کردم بس که حوصله سر بر بود ! بازی اوپن ورلد یعنی یک بار مصرف من عاشق رد دد ۲ ولی میدونم دیگه تا آخر عمر هیچوقت بازیش نمیکنم و دیگه اون چند ساعت لحظات جالبش هیچوقت نخواهم دید !منم قبلا فکر می کردم بازی نباید تایمش زیاد باشه و یا اوپن ورلدِ وقت گیر باشه. اما الان بنظرم بازی که قراره تاپ باشه و جز بهترین های تاریخ و سال هست حیفه که زود تموم شه و قطعا هرچی بیشتر سوراخ و سنبه و مراحل اصلی و فرعی داشته باشه بهتره. این ارزش تکرار بازی رو زیاد می کنه و بعد از اونکه سالها منتظر ساختش بودی یه روزه تمومش نمی کنی!
مثلا فرض کن GTA VI یا بازی بعدی ناتی داگ ۲۰ ساعت طول بکشه! بعد این همه انتظار قطعا دلت می خواد فحش کشون کنی.
RDR2 یا مثلا الدن رینگ یه تجربه ی ناب بوده واسه من. هر گیمی که تاپ بوده قطعا با تایم زیادش مشکل نداشتم. اما مثلا هورایزن ۱ عذاب آور بود.
بازی های یوبی که قطعا باید خطی بشن همشون.
اما بعضی بازی ها ماهیتشون ایجاد می کنه اوپن ورلد و تایم بالا با کوئست های اصلی و فرعی بسیار زیاد باشن مثلا انتظار داشته باشی اسکایریم اینطوری نباشه قطعا اون دیگه الدر اسکرول نیست. این بازی و صرف چرخیدن تو دنیاش یعنی لذتی وصف ناشدنی. RDR2 هم همینطور. شما قراره مثلا روزی ۲ ساعت بازی کنی چه اسپایدرمن باشه چه red dead فرقی به حالت نداره دیگه. فقط تفاوتش در اینه یکی تو ۱۰ روز تموم می شه اون یکی یه ماه.
شان لیدن خر است.دوستان پست طولانی هم ندین حقیقتا حوصله خوندن همش نیست
منظور از چرخه ی تکرار منظور حرفهای خودم است.که ممکن است توی ذوق بزند.داستان RDR2 مربوط به قبل از RDR1 می شه برای همین هنوز جان مارستون به قهرمان تبدیل نشده. جان مارستون در طی RDR1 نقش خودش رو پیدا می کنه و تا قبل از عرضه ی RDR2 برای من بهترین شخصیت پردازی رو داشت اما با اومدن آرتور مورگان جاشون عوض شد.
در مورد RDR 2 که افراد دچار چرخه ی تکرار می شن نظر من این هست که این بازی رو باید زندگی کرد. به دید گیم نباید بهش نگاه کرد که صرفا یکی دو ساعت از وقتمون رو پر کنه و فقط ماموریت اصلی انجام داد و حالا چندتایی هم فرعی.
باید عملا عین زندگی واقعی بهش پرداخت و هرکاری که در دنیای واقعی انجام می دین در گیم هم بکنین. انگار که شبیه ساز زندگی در غرب وحشی باشه. اگه با این روش بازی بشه بنظرم جایگاه واقعیش رو در دلتون پیدا می کنه.
آقا اینطوریام نیست. ببین بازی اپن ورلد طولانیه درست؟ خب همین باعث میشه تکرار نکنی بلکه خط داستانیو تموم کردی بشینی ماموریت های جانبی رو انجام بدی و چیزهای مختلف تو محیط کشف کنیاشتباهت دقیقا همینجاست من گاد ۱ ۲ ۳ رو صد ها بار تموم کردم ولی هرگز یه بازی اوپن ورلد ۲ بار نرفتم ! بازیا اوپن ورلد بخصوص مدرن ساخته شدن تا الکی وقتت بکشن و کارا تکراری کنی هیچ خلاقیتی توشون نیست و به سختی ۳ ۴ ساعت لحظه جذاب دارن تو برای ۳ ۴ ساعت جذابیت باید ۱۰۰ ها ساعت وقت حروم کنی در نقطه مقابل بازی مثل گاد ۳ کلا ۱۰ ساعت ولی ۱۰ ساعت ارضا روحی روانی خالص من از ۲۰۱۰ بازیش میکنم هنوزم بازیش میکنم و تا آخر عمر بازیش میکنم بازی باید اینطوری باشه جوری که هر زمان دلت خواست بری بازیش کنی من جی تی وی بعد ان سال خواستم برم به نیم ساعت نکشید پاکش کردم بس که حوصله سر بر بود ! بازی اوپن ورلد یعنی یک بار مصرف من عاشق رد دد ۲ ولی میدونم دیگه تا آخر عمر هیچوقت بازیش نمیکنم و دیگه اون چند ساعت لحظات جالبش هیچوقت نخواهم دید !
خب این نشون می ده شما سلیقه ات اصلا با اوپن ورد جور نیست و هرچقدرم اون گیم خفن باشه احتمال اینکه بازیش کنی خیلی کمه.اشتباهت دقیقا همینجاست من گاد ۱ ۲ ۳ رو صد ها بار تموم کردم ولی هرگز یه بازی اوپن ورلد ۲ بار نرفتم ! بازیا اوپن ورلد بخصوص مدرن ساخته شدن تا الکی وقتت بکشن و کارا تکراری کنی هیچ خلاقیتی توشون نیست و به سختی ۳ ۴ ساعت لحظه جذاب دارن تو برای ۳ ۴ ساعت جذابیت باید ۱۰۰ ها ساعت وقت حروم کنی در نقطه مقابل بازی مثل گاد ۳ کلا ۱۰ ساعت ولی ۱۰ ساعت ارضا روحی روانی خالص من از ۲۰۱۰ بازیش میکنم هنوزم بازیش میکنم و تا آخر عمر بازیش میکنم بازی باید اینطوری باشه جوری که هر زمان دلت خواست بری بازیش کنی من جی تی وی بعد ان سال خواستم برم به نیم ساعت نکشید پاکش کردم بس که حوصله سر بر بود ! بازی اوپن ورلد یعنی یک بار مصرف من عاشق رد دد ۲ ولی میدونم دیگه تا آخر عمر هیچوقت بازیش نمیکنم و دیگه اون چند ساعت لحظات جالبش هیچوقت نخواهم دید !
آهان پس تکرار رو در مورد حرف خودت گفتی.منظور از چرخه ی تکرار منظور حرفهای خودم است.که ممکن است توی ذوق بزند.
واقعیت این است که وقتی بحث مقایسه پیش می آید و دو تا عنوان در رو در روی هم قرار می گیرند. ممکن است در بخشی از نقاط نسبت به هم برتری داشته باشند. و واقعا این چیز عجیبی نیست. نپذیرفتن اینکه یک بازی در حین خوب بودن می تواند ایراداتی هم داشته این است که عجیب است. من می توانم همچنان طرفدار یک بازی باشم اما از گفتن نقطه ی ضعف های آن هم عبایی نداشته باشم. تعصب نسبت به هرچیزی مخرب است.
والا ایشون خیلی ابله تر از این حرفاست که اعتبار حرفه ایی خودش معنایی داشته باشه.View attachment 359037
شایعه: منابع ایکسباکس به تام وارن گفتهاند که "سارا بند اعتبار حرفهای خود را روی این ایده گذاشته است که ایکسباکس همه جا باشد، روی پلتفرمها و دستگاههای مختلف".
سارا بند به وضوح "علاقهمند به گسترش پیام "ایکسباکس همه جا" است".
والا از سال 2017 ایشون تو مایکروسافت اونم یه راست بخش گیمینگ وارد شدن که کارنامه بخش گیمینگ مایکروسافت تو این سالها مشخص هست!اعتبار حرفهای