سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داشتم سرخط خبرها رو چک میکردم دیدم امروز روز ریلیز FANTASIAN Neo Dimension آخرین ساخته ساکاگوچی رو پلتفرمهای کنسولی و pc هست. بالاخره از اسارت اپل آرکید رها شد :D
متای خوبیم گرفته تقریبا، تو اوایل لیگ 80 میچرخه رو پلتفرمهای مختلف=
FANTASIAN Neo Dimension Reviews
بیشتر فکر کنم جا نداشت دیگه به عنوان یه turn-based RPG
همینم به لطف آرت superb بازیه😁

استودیوی بلوبرتیم: هیچ ایرادی در انحصاری های کنسولی وجود ندارد

به تازگی، کارگردان بازی Cronos The New Dawn یعنی Wojciech Piejko در مصاحبه با MP1ST اعلام کرد که انحصاری کنسولی و زمانی بازی ها هیچ ایرادی ندارد و به سایر استودیوها نیز توصیه می‌کند که اگر فرصت بزرگی برای انحصاری ساختن پیش بیاید، از آن استفاده کنند:

هرچیزی معایب و مزایای خود را دارد و اگر به انتشار بازی کمک کند، انحصاری کردن آن هیچ اشکالی ندارد. توصیه من به سایر استودیوها این است که اگر فرصت آن پیش بیاید، از آن استفاده کنند؛ هیچ ایرادی در آن وجود ندارد.

Silent Hill 2 Dev Bloober Not Opposed to Console-Exclusivity, Says If a "Great Opportunity Arises," Devs Should Take It

میون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
پ ن: بیخود نیست پلی استیشن تنوع ژانریش در گذشته فاجعه تمام بوده...(خصلت یکسری بازیا طولانی بودن هست...)
احتمالا همینطوری مثل آب خوردن فرام سافتور رو از دست دادن. (جدای از گندی که یوشیدا زد)
کلا این توجیه میکنه که چرا روی RPGهای درست و حسابی سرمایه گذاری نمیکردن.

البته همین امسال با ووکونگ مشخص شد که تفکر لیدن‌ها دیگه در سونی جریان نداره.

View attachment 358970
.
.
پ ن: بیخود نیست پلی استیشن تنوع ژانریش در گذشته فاجعه تمام بوده...(خصلت یکسری بازیا طولانی بودن هست...)

مثلا کله گنده ی صنعت به جای اینکه به هر بهونه ای این فخر صنعت رو بالا ببره بگه اگه نود ساعتم از زندگیتون مونده بشینید اینو بازی کنید ببین چجوری مثالش میزنه. امان از بیکاری.

View attachment 358970
.
.
من همیشه میگم لیدن بدترین مدیر تاریخ پلی استیشن بود. هر اتفاق و مورد خوبیم زمان ریاستش پیش اومد میراث جک ترتون و کاز هیرایی عزیز بود که وقتی تا تهشو خورد و قبل اینکه بوی گند کاراش بلند شه پیچید رفت. خدا لعنتش کنه.

View attachment 358970
.
.
زبان قاصره! یکی از کله گنده های صنعت باشی و یکی از برترین عناوین تاریخ صنعت گیمینگ رو تجربه نکرده باشی! :دی

View attachment 358970
.
.
حرفش کاملا درسته خود منم دیگه بازیا اوپن ورلد و طولانی کنار گذاشتم و بازی نمیکنم صنعت گیم باید برگرده به بازیا 10 ساعت ابر شاهکار اگر بازی به حد کافی خوب باشه تا 100 ها بار دراینده بازی میشه و همیشه زنده میمونه
یه زمان کل صنعت گیم 2 تا دونه بازی اوپن ورلد بود و ارزش وقت گذاشتن داشت نه وقتی که از هر 10 بازی 9 تاش اوپن ورلد و هرکدوم 100 ساعت کار تکراری و تو مپ دور خودت چرخیدن ماموریت های تکراری !

حرفش کاملا درسته خود منم دیگه بازیا اوپن ورلد و طولانی کنار گذاشتم و بازی نمیکنم صنعت گیم باید برگرده به بازیا 10 ساعت ابر شاهکار اگر بازی به حد کافی خوب باشه تا 100 ها بار دراینده بازی میشه و همیشه زنده میمونه
یه زمان کل صنعت گیم 2 تا دونه بازی اوپن ورلد بود و ارزش وقت گذاشتن داشت نه وقتی که از هر 10 بازی 9 تاش اوپن ورلد و هرکدوم 100 ساعت کار تکراری و تو مپ دور خودت چرخیدن ماموریت های تکراری !
خب شما حرفهاش رو به جهان بازهای یوبیسافتی گرفتی.
ولی لیدن مشخصا داره در مورد RDR2 صحبت میکنه که قله بازیهای جهان بازه.

اگه میخواست در مورد جهان بازهای پر از خالی نظر بده قطعا از همونها اسم میاورد.

البته یک سکانسی داره Gow 2018 که جز خفن ترین و احساسی ترین چیزایی بوده که تو دنیای گیم تجربه کردم . چون اسپویل میشه نمیگم ولی در مورد یک آیتم صحبت میکنم :دی اینکه چطوری اونو تا قبل عرضه بازی مخفی نگه داشته بودن بماند ، از نظر دیالوگ و کارگردانی اون سکانس یه چیزی ورای گیمینگ بود اصلا .
این صحنه برای من بهترین بخش نسل قبل بود...
و مورد دوم هم مربوط به RDR2 بود... اون دیالوگ I'm afraid ... (و من اخیرا فهمیدم این آپشنال بوده اصلا:| )

جفت بازی ها هم عالی بودن، هستن، و خواهتد بود:x
جفتشونم چه تو داستان، چه گیم پلی پر از اتفاقات جذاب و ماندگار بودن:x

در مورد نظر شان لیدنم موافقم، نه در مورد RDR2 ، در مورد صنعت بازی کلا... وقتی همه بازی ها OW بشن (فرق نداره GOW یا RDR یا هورایزن یا اساسین و ... ) وقت کم میاد واقعا...
آره RDR زدنش واجبه... اما کلا Scaleه بازی ها باید کوچیک تر بشه و بازی های خطی دوباره جون بگیرن
این اسم اوردن از بازی بزرگ هم اتفاقا درسته، یعنی وقتی برای اون خفنه وقت نمیشه بقیه که دیگه هیچ:-"
جدا از اینکه نه تنها شان لیدن، که خیلی از بازی سازهای معروف رو که ببینید، وقتی بهترین بازی سالشون رو انتخاب میکنند، میبینید مثلا بازی چند سال پیش رو انتخاب کردن، چون تازه وقت کردن بزننش! (معمولا آخر سال تو بلاگ PS با چندتا کارگردان و ... مصاحبه میکنند، از این موارد زیاد دیده میشه)

اینا مثل ما و فیل اسپنسر نیستن وقت آزاد همیشه برای بازی داشته باشیم:-"

بنظرم بنده خدا مثال بدی زد، ولی حرف درستی میزنه. چندتا بازی درست و حسابی طولانی مثل RDR2 داریم؟

من خودم بشخصه خیلی از بازی کردن بازی های طولانی خسته شدم. مثلا Space Marine 2 یا همین RE4R خیلی برام جذاب تر هستند تا یک اوپن ورلد 100 ساعته.:دی

منم قبلا فکر می کردم بازی نباید تایمش زیاد باشه و یا اوپن ورلدِ وقت گیر باشه. اما الان بنظرم بازی که قراره تاپ باشه و جز بهترین های تاریخ و سال هست حیفه که زود تموم شه و قطعا هرچی بیشتر سوراخ و سنبه و مراحل اصلی و فرعی داشته باشه بهتره. این‌ ارزش تکرار بازی رو زیاد می کنه و بعد از اونکه سالها منتظر ساختش بودی یه روزه تمومش نمی کنی!
مثلا فرض کن GTA VI یا بازی بعدی ناتی داگ ۲۰ ساعت طول بکشه! بعد این همه انتظار قطعا دلت می خواد فحش کشون کنی. :D
RDR2 یا مثلا الدن رینگ یه تجربه ی ناب‌ بوده واسه من. هر گیمی که تاپ بوده قطعا با تایم زیادش مشکل نداشتم. اما مثلا هورایزن ۱ عذاب آور بود.
بازی های یوبی که قطعا باید خطی بشن همشون.
اما بعضی بازی ها ماهیتشون ایجاد می کنه اوپن ورلد و تایم بالا با کوئست های اصلی و فرعی بسیار زیاد باشن مثلا انتظار داشته باشی اسکایریم اینطوری نباشه قطعا اون دیگه الدر اسکرول نیست. این بازی و صرف چرخیدن تو دنیاش یعنی لذتی وصف ناشدنی. RDR2 هم همینطور. شما قراره مثلا روزی ۲ ساعت بازی کنی چه اسپایدرمن باشه چه red dead فرقی به حالت نداره دیگه. فقط تفاوتش در اینه یکی تو ۱۰ روز تموم می شه اون یکی یه ماه.

بنظرم بنده خدا مثال بدی زد، ولی حرف درستی میزنه. چندتا بازی درست و حسابی طولانی مثل RDR2 داریم؟
خیلی زیاد.
مطمئنا خودت فکر کنی همین الان حداقل 10تا رو میتونی مثال بزنی.
یکیش همین پارسال GOTY شد.

هرطور نگاه کنی چیزی که لیدن گفته اشتباست.

به نظرم به جای این باید در مورد جهان باز شدن قارچ گونه همه بازیها اونهم به طور ناقص و با بودجه کم اشاره میکرد که باعث این پس زدگی توسط گیمرها شده.

اگه RDR2 رو مثال بزنی و بگی پلی تایم بالا اصلا خوب نیست مشخصه گیمر نیستی یا دیگه عمر گیمریت به سر اومده و وقتی برای گیم زدن نداری.
ولی دلیل نمیشه که شرایط الانت دلیلی برای توجیه نظرت باشه.

من طرف لیدن رو میگیرم :D

من عاشق بازی های طولانی ام.
تو این سه سال اخیر تو این کالیبر بازی ها
Zelda ToTK خریدم
Baldur's Gate 3 خریدم
RDR 2 خریدم
Monster Hunter World خریدم
و همشون رو بعد بازی کردن شون عاشق شون شدم

ولی عملا فقط یکی شون رو تونستم تموم کنم
واقعا وقت و انرژی سه تای دیگه رو ندارم :(
نمیگم "اجراشون هم نکردم"
از این ادعای شاون لیدنی نمی کنم
از جفت RDR 2 و BG3 حداقل 35 ساعت رفتم
از مانستر هانتر و زلدا هم صد ساعت تقریبا
زلدا تو صد ساعت تموم شد. ولی مانسترهانتر اون DLC آیسبورن اش موند

خدایی حسش نیست
چهار ماه پیش هم تو تخفیفات این 13 Sentinels رو خریدم که قدیمی های JRPG Center میدونن من چه قفلی ای رو این بازی زده بودم یه زمانی
الان زاییدم زیرش. نزدیک 50 60 ساعته بازی گویا و من بعد این 4 ماه روی هم تونستم 10 ساعت برم ازش (و دوباره تاکید می کنم عاشق بازی شدم تو همین 10 ساعت :دی :x)

یعنی اصن این استدلال که چون این بازی ها فرای شاهکارن و اینا، پس تجربه شون علی رغم گیم پلی شون واجبه حقیقتا تو کت ام نمیره :D
من خریدم شون، خیلی هم وضع مالی ام خوب نیست. چون دوست دارم خریدم شون. بازم زیرشون زاییدم :D من حتی زیر بار یه سری بازی های ایندی هم که استارت زدم هم زاییدم :دی
وای به حال خیل عظیمی از بازی هایی که اصن به خاطر این قضایا فکر خریدشون هم به سرم نمیزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or