Last edited by a moderator:
احتمالا همینطوری مثل آب خوردن فرام سافتور رو از دست دادن. (جدای از گندی که یوشیدا زد)میون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
پ ن: بیخود نیست پلی استیشن تنوع ژانریش در گذشته فاجعه تمام بوده...(خصلت یکسری بازیا طولانی بودن هست...)
میون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
پ ن: بیخود نیست پلی استیشن تنوع ژانریش در گذشته فاجعه تمام بوده...(خصلت یکسری بازیا طولانی بودن هست...)
من همیشه میگم لیدن بدترین مدیر تاریخ پلی استیشن بود. هر اتفاق و مورد خوبیم زمان ریاستش پیش اومد میراث جک ترتون و کاز هیرایی عزیز بود که وقتی تا تهشو خورد و قبل اینکه بوی گند کاراش بلند شه پیچید رفت. خدا لعنتش کنه.میون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
زبان قاصره! یکی از کله گنده های صنعت باشی و یکی از برترین عناوین تاریخ صنعت گیمینگ رو تجربه نکرده باشی!میون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
حرفش کاملا درسته خود منم دیگه بازیا اوپن ورلد و طولانی کنار گذاشتم و بازی نمیکنم صنعت گیم باید برگرده به بازیا 10 ساعت ابر شاهکار اگر بازی به حد کافی خوب باشه تا 100 ها بار دراینده بازی میشه و همیشه زنده میمونهمیون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
خب شما حرفهاش رو به جهان بازهای یوبیسافتی گرفتی.حرفش کاملا درسته خود منم دیگه بازیا اوپن ورلد و طولانی کنار گذاشتم و بازی نمیکنم صنعت گیم باید برگرده به بازیا 10 ساعت ابر شاهکار اگر بازی به حد کافی خوب باشه تا 100 ها بار دراینده بازی میشه و همیشه زنده میمونه
یه زمان کل صنعت گیم 2 تا دونه بازی اوپن ورلد بود و ارزش وقت گذاشتن داشت نه وقتی که از هر 10 بازی 9 تاش اوپن ورلد و هرکدوم 100 ساعت کار تکراری و تو مپ دور خودت چرخیدن ماموریت های تکراری !
این صحنه برای من بهترین بخش نسل قبل بود...البته یک سکانسی داره Gow 2018 که جز خفن ترین و احساسی ترین چیزایی بوده که تو دنیای گیم تجربه کردم . چون اسپویل میشه نمیگم ولی در مورد یک آیتم صحبت میکنم اینکه چطوری اونو تا قبل عرضه بازی مخفی نگه داشته بودن بماند ، از نظر دیالوگ و کارگردانی اون سکانس یه چیزی ورای گیمینگ بود اصلا .
خیلی زیاد.بنظرم بنده خدا مثال بدی زد، ولی حرف درستی میزنه. چندتا بازی درست و حسابی طولانی مثل RDR2 داریم؟