کاربران استیم تابحال حدود ۱۹ میلیارد دلار برای بازی هایی خرج کرده اند که هیچوقت بازی نکردند

Changed_Man 50

کاربر سایت
از تمام حساب‌های Steam ثبت‌شده در جهان، تنها 10٪ یا حدود 73 میلیون در پایگاه داده SteamID Finder عمومی هستند. بر اساس داده‌های این حساب‌ها، ما محاسبه می‌کنیم که مجموعاً حدود 1.9 میلیارد دلار / 1.4 میلیارد پوند بازی‌هایی وجود دارد که خریداری شده و حتی یک بار هم بازی نکرده‌اند. ده برابر، تقریباً برای به حساب اوردن تمام اکانت های Steam که عمومی نیستند، به 19 میلیارد دلار می‌رسید که بیشتر از تولید ناخالص ملی نیکاراگوئه، نیجر، چاد یا موریس است.
We worked out the total of everyone's Steam pile of shame and the result is scary

شما چند بازی خریداری شده را تابحال انجام نداده اید؟!

Introducing Steam Gauge: Ars reveals Steam’s most popular games
سال 2014 یه مقاله ars technica کار کرده بود که 37 درصد از 781 میلیون بازی، حتی یکبارم لود نشدن و این موضوع ادامه داره

چند تاست برات.
از لحاظ فنی هیچی ، چون همه رو فارم کردم و کارتهاش رو گرفتم :>
ولی مرامی خیلی. :D

نمیدونم چندتا.
===========
به نظر من همه گیمرها همینطورن و تو همه پلتفرمها این مورد وجود داره.
فقط اون پلتفرمها در دسترس نیستن که آمارشون به این شکل در بیاد.
مخصوصا که خریدهای استیم کاملا دیجیتالی هستن.

اگه پلی استیشن ، ایکس باکس و نینتندو پلتفرم ثابتی بودن و استور یکپارچه ای داشتن که پلیرها میتونستن بازیهای 40-30 سال پیش از هر سبکی رو تو استور پیدا کنن و بخرن به نظرم به همین اندازه اونجا هم این مورد رو میدیدیم.
شاید حتی بیشتر.

از لحاظ فنی هیچی ، چون همه رو فارم کردم و کارتهاش رو گرفتم :>
ولی مرامی خیلی. :D

نمیدونم چندتا.
===========
به نظر من همه گیمرها همینطورن و تو همه پلتفرمها این مورد وجود داره.
فقط اون پلتفرمها در دسترس نیستن که آمارشون به این شکل در بیاد.
مخصوصا که خریدهای استیم کاملا دیجیتالی هستن.

اگه پلی استیشن ، ایکس باکس و نینتندو پلتفرم ثابتی بودن و استور یکپارچه ای داشتن که پلیرها میتونستن بازیهای 40-30 سال پیش رو هم تو استور پیدا کنن و بخرن به نظرم به همین اندازه اونجا هم این مورد رو میدیدیم.
شاید حتی بیشتر.
استیم پلیری که زیر 20 تا بازی، بازی نشده باشه، استیم پلیر نیست. تو نفوذی هستی
________
تو استیم بخاطر لول و badge و تخفیفات جذاب و مخصوصا تو گذشته ریجنهای عالی خیلی بیشتره
لایبری 118 هزار تایی و ... هم تاثیر گذاره و یکسری عناوینم با اینکه تو استیم داریم میریم کرکی، یه بخشیش بخاطر حال نداشتنه و یه بخشیش برا ماد و ترس از بنه.
بعدم چون رفیقا فلان بازی رو دارن تا تخفیف میخوره میرن سمتش.

• Like
Reactions: m.a.t and milad.ps4
والا من نمیدونم لین چه حرکتیه ملت میکنن :|

به شخصه حتی بازی های داغونی که روی پلاس میومدن و نمیتونستم یا نمیخواستم بازی بکنم رو خیانتی عظیم در حق جیب خودم میدونستم دیگه بازی هایی که میخریدم به کنار

حتی دیده شده بعد مدت ها رفتم سراغش یه ناخونکی بهش زدم که بدونه هنوز در تملک منه و باید به اندازه ریال ریال و سنت سنت اش جواب پس بده>:)

حالا این که ده بیست یا سی دلار بدی بازی نکنی یا حتی نصب اش نکنی در مخیله من نمیگنجه:-/:|

والا من نمیدونم لین چه حرکتیه ملت میکنن :|

به شخصه حتی بازی های داغونی که روی پلاس میومدن و نمیتونستم یا نمیخواستم بازی بکنم رو خیانتی عظیم در حق جیب خودم میدونستم دیگه بازی هایی که میخریدم به کنار

حتی دیده شده بعد مدت ها رفتم سراغش یه ناخونکی بهش زدم که بدونه هنوز در تملک منه و باید به اندازه ریال ریال و سنت سنت اش جواب پس بده>:)

حالا این که ده بیست یا سی دلار بدی بازی نکنی یا حتی نصب اش نکنی در مخیله من نمیگنجه:-/:|
با نگرش استور پلی استیشن داری میبینی قضیه رو

با رویکرد Steam (نود و پنج درصد آف، شاهکار کمتر از شش دلار) ببین :D

استیم بهشت گیمر هاست ، 0 تا 100 قوانین و سیاست هاش به نفع گیمره
چون بستری رو فراهم کرده که پلیر فکر کنه واقعا یه خونه دوم داره برای زندگی نه صرفا یه مکان برای بازی
جدا از اینکه تخفیفات عالیه کلی ویژگی های دیگه هست که منحصر به فردش کرده .

ننگ برتو .
خیلی کمه ، تلاشت رو بیشتر کن :))
دارم تلاشم رو می کنم ولی 100 سال دیگه هم فکر نکنم بهت برسم نزدیک 1400 تا بازی خریدی

• Like
Reactions: Dante _Sparda
استور PSN و Xbox رو بخوای جمع بزنی بالای ۲۰۰ تا بازی جمع شده و نه که نخوام، وقت نمیشه بازی کنم! این مسئله رو همه پلتفرما صادقه صرفا محدود به استیم نیست اصلا!:D
یجور اعتیاده قشنگ! بازیا تخفیف میخوره هی میگی بذار بخرم تا ارزونه، تا گرون نشده، تا تخفیف خورده و ده ها بهونه دیگه و هی اینا جمع میشه رو هم!

• Like
Reactions: pouria.sh
استیم بهشت گیمر هاست ، 0 تا 100 قوانین و سیاست هاش به نفع گیمره
چون بستری رو فراهم کرده که پلیر فکر کنه واقعا یه خونه دوم داره برای زندگی نه صرفا یه مکان برای بازی
جدا از اینکه تخفیفات عالیه کلی ویژگی های دیگه هست که منحصر به فردش کرده .

دارم تلاشم رو می کنم ولی 100 سال دیگه هم فکر نکنم بهت برسم نزدیک 1400 تا بازی خریدی
البته همینجا دوستانی هستن که چراغ خاموش چندبرابر من بازی خریدن و صداش رو در نمیارن ، اونهم خیلیها رو تو روز انتشار
:>

ولی میخوام بگم نه میلادجان هیچ افتخاری تو خرید بازی اوریجینال و... نیست.
کامنتم صرفا برای خنده بود ، هدف خاصی نداشتم.
اصلا این کار رو نکن آقا.

بیشتر این بازیهایی که خریدم خیلیهاش بازیهای کوچیک و جمع جوره که مثلا تو دوره ای فاز میگرفتم دوست دارم مثلا استراتژی باز بشم و میرفتم از دهه 90 تا اونموقع هرچی خوب بوده و قابل خرید رو میزاشتم تو تخفیفات با قیمت پایین بگیرم.

حتی این هم اصلا توجیه نداره ، مخصوصا الان با این شرایط خودم سالی چندتا دونه نهایتا بازی بخرم که واقعا میدونم حتما بازی میکنم.

بازی اوریجینال خریدن اصلا کاری نیست که بخواد الگو باشه و جزو اهداف زندگیمون که بخوای براش تلاش کنی.

مخصوصا که الان گیم پس موجوده.
سعی کن پروفایلت رو اونجا بسازی و بعدا اگه از یه بازی واقعا خوشت اومد و تخفیف خیلی خوبی خورد چرا که نه ، روی استیم هم اگه خواستی بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or