Xbox S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2023
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
دوستانی که میخوان بازی رو از سایتهای ایرانی بگیرن و هنوز بازی رو دانلود نکردن صبر کنن این نسخه ای که P30day گذاشته رو نگیرید (V1.6.401.0)...زوده هنوز.

من دیشب گرفتمش حالا که گذاشتم بیش از 36 گیگ آپدیت میخواد.x-(

من هنوز بازی نکردم ولی از روی همین ویدئوها به نظرم خیلی خوبه.
خیلی رویکرد واقع گرایانه تری به نسبت بازیهای هم سبک دیگه داره و اون زرق و برقی که اونها دارن که بیشتر احساس گیم بودن رو میده نداره.
که من این رو میپسندم ، خیلی ایمرسیوتر میتونه باشه.

نیاز به هیچ بهونه ای برای نسخه های قبلی نداری آقا.
اما اگه خواستی بازی کنی ...Let Me introduce you to:D

Stalker Gamma

===========
خود آنومالی که حسابش از دستم در رفته ولی من این ماد که برپایه آنومالیه رو بالای 500 ساعت بازی کردم چون با GOG پلی تایمم رو ترک کردم.
کنار بازیهای ریسینگ یکی از دلایلیه که فرصت نمیکنم به باقی بازیها برسم.
اصلا همینکه این رو بازی میکنم دلیلیه که تونستم طاقت بیارم و استاکر 2 رو دانلود نکنم.

آنومالی کاری که میکنه اینه که هرسه تا بازی قبلی رو دنیاشون رو یکی میکنه.
کنار اون بطور وحشتناکی گرافیک ، اسلحه ، QOL و ویژگیهایی داره که مطمئنا استاکر 2 خیلی از اونها رو نداره.
گاما هم کالکشن یکسری از مادها برای آنومالیه که کیفیت انیمیشنها ، گیم پلی ، گرافیک ، صداگذاری و... رو چند لول بهبود میده.
قبلا هم چندتا مطلب در موردش زده بودم ولی اگه بازی نکردی حتما پیشنهاد میکنم.

الان هم دانلود گاما به لطف استاکر 2 رسما ترکیده ، احتمالا تو سطح نت دیدی.
مخصوصا پلیرهایی که بعد تجربه استاکر 2 دنبال محتوای بیشترن یا یکی مثل من و خودت فعلا منتظرن که پچهای بازی منتشر بشن و بازی بیشتر فیکس بشه.

برای دانلود فقط به خود آنومالی و بعد نصب گاما نیاز دارین:
STALKER Anomaly 1.5.3 file
دانلود مادپک گاما:
downloads11-20

ماکان جان دو تا سوال

یک اینکه من بعد از دیدن ویدیو آموزشی این بنده خدا و کلمه Eh آخر هر جمله ش جان به جان آفرین تسلیم کردم و به دنیای استالکر علاقه مند شدم :D رفتم دیدم ماد های گرافیکی هم هست براش که بازیو با تکسچر های 4K بروز میکنه. حالا نمیدونم داخل گاما هست یا باید دانلود بشه بهش اضافه بشه؟

دوم اینکه این رو میشه آنلاین رفت از اونجایی که داخل GOG منتشر شده؟ مثلا با چندتا از بچه ها نصب کنیم با همین ماد ها و بریم جلو؟

ماکان جان دو تا سوال

یک اینکه من بعد از دیدن ویدیو آموزشی این بنده خدا و کلمه Eh آخر هر جمله ش جان به جان آفرین تسلیم کردم و به دنیای استالکر علاقه مند شدم :D رفتم دیدم ماد های گرافیکی هم هست براش که بازیو با تکسچر های 4K بروز میکنه. حالا نمیدونم داخل گاما هست یا باید دانلود بشه بهش اضافه بشه؟

دوم اینکه این رو میشه آنلاین رفت از اونجایی که داخل GOG منتشر شده؟ مثلا با چندتا از بچه ها نصب کنیم با همین ماد ها و بریم جلو؟
گاما خودش به همراش مادهای گرافیکی داره ولی خب تکسچر پکها و... اونقدری حجم دارن که جزو پک گاما نمیتونه باشه و باید جدا دانلود کنی.

کلا مثل هر بازی دیگه ای مثل اسکایریم/فالوت و... اونقدری تنوع وجود داره که نمیشه گفت کدوم پک ، ماد و... برای گرافیک خروجی بهتری میده ولی ویدئوهایی مثل این خیلی متونه کمک کنه:

آدرس دانلود و نصب رو توضیح میده.
یه کم حوصله میخواد ولی خب تهش اگه سیستم خوبی داری ویژوال بازی فوق العاده میشه.

==========
در مورد مولتی پلیر/ Coop دارن براش توسعه میدن.
احتمالا برای سال بعد شاید منتشر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or